basilis5 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 τελικα το 'ρισκαρα' και δουλεψε χωρις ανεπιθυμητες μυρωδιες, καπνους κλπ αλλα επειδη χρησιμοποιησα το απλο καλωδιο που εδιναν μαζι με το ps3 η εικονα ειναι ασπροαυρη, εκτος οριων και τρεμοπαιζει. με τις λιγες μου γνωσεις,αυτο μαλλον ειναι φυσιολογικο λογω pal-ntsc αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος, εσεις τι λετε; σκεφτηκα αυριο να παω να αγορασω ενα καλωδιο hdmi, λογικα πρεπει να μην εχει προβλημα τοτε ε; επισης, εχω βρει στο αμαζον καλωδια με 2-3 δολλαρια, αλλα και σε καταστηματα καλωδια που ξεκινουν απο 40 δολλαρια και ανεβαινουμε. τι προτεινετε;επισης αν τα σκασω για να παρω το καλωδιο της σονυ, 50-60 δολλαρια αξιζει τον κοπο η κατι πιο φθηνο θα κανει την ιδια δουλεια. σε κριτικες στο αμαζον διαβασα πως και των 2$ κανουν δουλεια. τελος, στα 28 $ ειναι ευκαιρια ενα εκ των resistance-assasins creed, αξιζει η αγορα;και αν ναι ποιο απο τα 2; (σε πρωτη φαση..)
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου και με το φθηνό Hdmi.....Σε καμία περίπτωση μη σκάσεις τα λεφτά σου για κάποιο καλώδιο που προτείνεται από την Sony. Έκανα την λαλακία όταν πήρα το ps3 να πάρω ένα logitech καλώδιο και τα έσκασα χοντρά. Μια μέρα πήγα σε φίλο με την κονσόλα έχοντας ξεχάσει να πάρω το hdmi. Χρησιμοποιήσαμε ένα "του κιλού" που είχε πάρει με 5 ευρώ. Διαφορά δεν είδα tbh Το resistance είναι από τα πιο άθλια fps που έχω παίξει ποτέ. Πραγματική μούφα και σίγουρα εκ των χειρότερων παιχνιδιών που έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Μιλάω για το resistance 1, το οποίο με έπεισε να......μην ασχοληθώ ούτε για πλάκα με το resistance 2 Άλλοι το αποθεώνουν, εγώ λέω μούφα,μούφα, ΚΑΡΑΜΟΥΦΑ To ΑC δεν είναι άσχημο απλά είναι boring, με άθλιο frame rate και αρκετό tearing στο ps3. Imo απέφυγε και τα δυο όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν αξίζουν δεκάρα. Ψάξε για το uncharted, αν θες κάποιο game, θα το βρεις σίγουρα σε platinum έκδοση και δεδομένα θα το κατευχαριστηθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.