Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο PLAYSTATON 3 στις ΗΠΑ

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για λογους που δεν ειναι ιδιαιτερα σχετικοι με το φορουμ βρισκομαι αμερικη, οπου και θα ειμαι για λιγο καιρο ακομα και βρεθηκα με ενα ps3 δωρο αγορασμενο απο ελλαδα, απο το πλαισιο. Συγκεκριμενα το πακετακι με την ταινια 300..

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, κατα ποσο μπορω να το δουλεψω εδω, να το βαλω στο ρευμα και να παιξω ή να δω ταινιες.

Σιγουρα ακουγεται παραξενο, αλλα ειναι δωρο και δεν προκειται να το αλλαξω ή να το επιστρεψω κλπ, απλα ρωταω για τους εξεις λογους

1. αν το βαλω μην κανω καμια ζημια και το καψω, θελει μετασχηματιστη ή ενας απλος ανταπτορας στην μπριζα αρκει;

2. αν παιζει και ολα καλα, αλλα εχω μαζι δωρο μονο το φιφα 09. Μπορω να αγορασω παιχνιδι απο αμερικη και να παιζει στην ευρωπαικη κονσολα; και απο ταινιες blue ray?

πραγματικα επεσα απο τα συννεφα, πριν λιγο μου το φεραν. ηταν μεσα στις προσεχεις αγορες μου,αλλα λογω καποιων καταστασεων, βρεθηκα αμερικη για αρκετους μηνες, και το ειχα προγραμματισμενο για αργοτερα.

edit: απο οτι ειδα μαλλον παιζουν regions στις ταινιες blue ray

Δημοσ.

εισαι κομπλε εκτος απο τις ταινιες

1. εχει μετασχηματιστη μεσα του το ps3 οποτε δεν εχει προβλημα

2. τα παιχνιδια ειναι ολα region free οποτε αγορασε με το κιλο :P

ταινιες δεν θα μπορει να παιξει γιατι ειναι region 1 η Αμερικη ενω το ps3 σου ειναι 2(?)

Δημοσ.

για το ρευμα δεν ξερω τι παιζει.. αλλα τα παιχνιδια ναι μεν ειναι ρετζιον φρη αλλα οταν παιζεις ονλινε σηνδεοντε στους σερβερς της εκαστοτες ρετζιον.. δηλαδη αγοραζεις το cod 4 αμερικανικο, εισαι αναγκασμενος να παιζεις μια ζωη με τα αμερικανακια....

Δημοσ.
για λογους που δεν ειναι ιδιαιτερα σχετικοι με το φορουμ βρισκομαι αμερικη, οπου και θα ειμαι για λιγο καιρο ακομα και βρεθηκα με ενα ps3 δωρο αγορασμενο απο ελλαδα, απο το πλαισιο. Συγκεκριμενα το πακετακι με την ταινια 300..

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, κατα ποσο μπορω να το δουλεψω εδω, να το βαλω στο ρευμα και να παιξω ή να δω ταινιες.

Σιγουρα ακουγεται παραξενο, αλλα ειναι δωρο και δεν προκειται να το αλλαξω ή να το επιστρεψω κλπ, απλα ρωταω για τους εξεις λογους

1. αν το βαλω μην κανω καμια ζημια και το καψω, θελει μετασχηματιστη ή ενας απλος ανταπτορας στην μπριζα αρκει;

2. αν παιζει και ολα καλα, αλλα εχω μαζι δωρο μονο το φιφα 09. Μπορω να αγορασω παιχνιδι απο αμερικη και να παιζει στην ευρωπαικη κονσολα; και απο ταινιες blue ray?

πραγματικα επεσα απο τα συννεφα, πριν λιγο μου το φεραν. ηταν μεσα στις προσεχεις αγορες μου,αλλα λογω καποιων καταστασεων, βρεθηκα αμερικη για αρκετους μηνες, και το ειχα προγραμματισμενο για αργοτερα.

edit: απο οτι ειδα μαλλον παιζουν regions στις ταινιες blue ray

1. Μπορεις να παιξεις οποιο game απο οποιο region θες αφου ολα τα games του PS3 ειναι region free.

2. Aπο οτι ξερω στην αμερικη αλλαζει η ταση απο 220W στα 110W οποτε θα χρειαστεις κ αναπτορα.

3. Τα Blu-Ray δεν ειναι region-free οποτε δεν θα μπορεσεις να δεις US ταινιες στο PAL PS3 σου.

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 04 : 02 : 11-----

για το ρευμα δεν ξερω τι παιζει.. αλλα τα παιχνιδια ναι μεν ειναι ρετζιον φρη αλλα οταν παιζεις ονλινε σηνδεοντε στους σερβερς της εκαστοτες ρετζιον.. δηλαδη αγοραζεις το cod 4 αμερικανικο, εισαι αναγκασμενος να παιζεις μια ζωη με τα αμερικανακια....

Κατι τετοιο δεν νομιζω να ισχυει αφου τα games ειναι οπως ειπαμε region-free - σε ποιους servers θα συνδεθεις εξαρταται καθαρα απο τι PSN account εχεις φτιαξει - Ευρωπαικο η' Αμερικανικο.

Δημοσ.

ανταπτορα εχω ειμαι κομπλε.

απλα ηθελα να επιβεβαιωσω πως δεν χρειαζομαι και μετασχηματιστη.

ηδη εχω σταμπαρει μερικα παιχνιδια για αγορα, οπως το resistance.λεω να παρω πρωτα το 1 και μετα το 2 που μολις βγηκε. σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια

οσο για νετ,δυστυχως δεν παιζει εδω που ειμαι να βαλω το ps3 καθως με το ζορι μπαινω με το ασυρματο του γειτονα καθως ακομα περιμενω να μου συνδεσουν την καλωδιακη. ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

αν κ δεν νομιζω να καει το Ps3 γιατι στην ελλαδα εχουμε περισσοτερα volt απο της αμερικης...δες αν χρειαζετε απλα ανταπτορα για τις φυσσες ή μετασχηματιστη απο 220->110v...τι γραφει πανω ή πισω απο το ps3 εκει που λεει τα ρευματα ή ρωτα σε κανα μαγαζι με ηλεκτρικα αφου τους δειξεις τον μετασχηματιστη τιυ ps3...

Δημοσ.
αν κ δεν νομιζω να καει το Ps3 γιατι στην ελλαδα εχουμε περισσοτερα watt απο της αμερικης...δες αν χρειαζετε απλα ανταπτορα για τις φυσσες ή μετασχηματιστη απο 220->110w...τι γραφει πανω ή πισω απο το ps3 εκει που λεει τα ρευματα ή ρωτα σε κανα μαγαζι με ηλεκτρικα αφου τους δειξεις τον μετασχηματιστη τιυ ps3...

Volt είναι τα 220. Watt είναι μονάδα μέτρησης ισχύος (Κατανάλωση) και εξαρτάται απο τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Δημοσ.

Αν για τροφοδοσία γράφει 220/110V τότε δεν χρειάζεσαι μετασχηματιστή αλλά μόνο αντάπτορα. Δεν έχω PS3 για να δω και να σου πω αλλά συσκευές που μπορούν να λειτουργούν και στις δύο τάσεις υπάρχουν αλλά πάντοντε το γράφουν επάνω και συνήθως εκεί που καταλήγει το καλώδιο.

Αν γράφει μόνο 220V ούτε για αστείο μην το βάλεις στα 110, θα χαλάσει. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μετασχηματηστή.

edit:

Βρήκα αυτό το thread που λένε ότι λειτουργεί και στις δύο τάσεις αλλά όπως σου είπα εγώ δεν έχω ps3, μη σε πάρω και στο λαιμό μου

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=2939900

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=2232589

Δημοσ.

παιδες, πανω γραφει 220-240V

δν ξερω η αληθεια ειναι πως το ανοιξα ολο χαρα τωρα να το βαλω μπρος αλλα ξενερωσα,φοβαμαι μην το καψω και ειναι 400ευρω αυτα...

μαλλον θα το ξαναστειλω πακετο ελλαδα γαμωτο,αλλα πρωα θα σρτειλω ενα email sony usa

Δημοσ.

δεν σου πε κανενας οτι θα καει...πηγαινε το σε ενα μαγαζι με ηλεκτρικα παρε ενα μετασχηματιστη κ ανταπτορα κ παιξε...

Δημοσ.

οχι αλιμονο,δεν ειπα πως το πε κανεις.

απλα με θορυβησε το γεγονος οτι δεν εχει μεγαλο ευρος στα βολτ που υποστηριζει.

μαλλον θα κοιταξω την λυση του μετασχηματιστη

edit: ποσα watt πρπει να ναι ο μετασχηματιστης, δεδομενου οτι συμφωνα με το maual το πσ3 καταναλωνει 280 watt;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...