Kris-kris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και καμιά-δυο μέρες όταν ανοίγω το PC, μου βγαινουν 3(!) σφάλματα. Τα σφάλματα έχουν τίτλο RunDLL, έχουν ένα κόκκινο Χ και λένε: Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση: C:\Windows\System32\NvCpl.dll Δεν επιτρέπεται πρόσβαση. Τα άλλα δυο μηνύματα είναι τα ίδια με διαφορετικά αρχεία, C:\...\NvMcTray.dll το δεύτερο και C:\...\nvsvc.dll το τρίτο. Επίσης δεν μπορώ να μπω στη διαχείρηση ήχου και στις ρυθμίσεις οθόνης. Έχω Windows Vista Home Premium 32bit Τί να κάνω; Ευχαριστώ
GiOrGoSk21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Και τα τρία αρχεία που αναφέρεις είναι αρχεία του Nvidia driver της κάρτας γραφικών.Κάνε uninstall τον driver απ'την Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων και δοκίμασε να τον ξανακάνεις install.
Kris-kris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Το έκανα, αλλα κατά την εγκατασταση μου εβγαλε το μηνυμα: RunDLL Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση C:\Windows\system32\NVCPL.DLL Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Πάτησα ΟΚ και μου βγήκε: RunDLL Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη φόρτωση C:\Windows\system32\NVMCTRAY.DLL Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 10 : 13 : 40----- Έκανα έπειτα επανεκίνηση και μου ξαναέβγαλε τα τρία σφάλματα...
mpoumpis! Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Αν σου εχει ανοιξει κατω δεξια στο tray ενα εικονιδιο κλειστο. Κανε Uninstall τους drivers που εχεις και μετα με το προγραμμα ccleaner κανε ενα καθαρισμο μητρωου.Κανεις ενα restart και μετα εγκαθιστας παλι τους Drivers.Δοκιμασε ετσι και πες μας
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Πρώτα απ' όλα, έλεγξε αν ο λογαριασμός σου έχει δικαιώματα administrator (διαχειριστή). Μετά, έλεγξε το antivirus. Για κάποιο λόγο δεν επιτρέπει την πρόσβαση στα συγκεκριμένα dll, ίσως τα θεωρεί επιβλαβή. Απενεργοποίησε το antivirus που έχεις και δοκίμασε απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά τους drivers της κάρτας γραφικών (nvidia είναι, έτσι; )
Alexandros039 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους..... Φίλε μου αυτό το Error είναι της κάρτας γραφικών σου. nvDia Control Panel. Δες αν έχεις δικαιώματα Administrator πάς στο πίνακα ελέγχου πάς στους χρήστες και βλέπεις αν είσαι απλός User or Administrator. Κάνε Uninstall τους Drivers και ξανά κάνε install. Εδώ έιναι το Site με τους drivers της NvDia us"]Download Drivers of NvDia Καλή τύχη.........:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.