jimarass Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά έχω ένα laptop hp το οποίο έχει το κλασικό recovery partition D: , με windows vista. Αν αποφασίσω να μικρύνω το partition C: ώστε να φτιάξω δεύτερο (πχ E:), αν κάποτε κάνω επαναφορά συστήματος από το recovery partition, θα σβηστεί το δεύτερο partition που έφτιαξα???? Thanks!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Αν γινει επαναφορα απο dvd μπορει και να σβηστει γιατι οταν εγω εκανα επαναφορα μου ελεγε οτι γινετε διαμορφοση του σκληρου δισκου(δεν ξερω αν ενοουσε ολο τον δισκο ή μονο τον c και τον d).Αν γινει επαναφορα απο τον σκληρο δισκο δεν πιστευω να σβησει αλλο δισκο γιατι δεν μπορει να σβησει τον εαυτο του.
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Η διαμόρφωση γίνεται πάντα σε ένα partition. Αυτό που εννοούσε ήταν στον C:
jimarass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Άρα αν κάνω το recovery mode θα κρατήσω κανονικά το drive E: , σωστά???
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ε, ναι, λογικά θα μείνει. Αλλιώς θα έσβηνε και το recovery partition.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.