Προς το περιεχόμενο

Δεν μπαίνω στο menu του router

ssd93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία μου είναι conn-x αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μπω στο menu του router και πληκτρολογώ το 192.188.χ.χ και όταν μου ζητάει τους κωδικούς πληκτρολογώ ακριβώς αυτούς που είναι κάτω από το router.

----------------------------------------------

Στο internet μπαίνω κανονικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και υτή τη στιγμή είμαι μέσα με καλώδιο lan.

Το router μου είναι ένα SAGEM που έδινε παλιά η otenet.

Δημοσ.
Η εταιρεία μου είναι conn-x αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να μπω στο menu του router και πληκτρολογώ το 192.188.χ.χ και όταν μου ζητάει τους κωδικούς πληκτρολογώ ακριβώς αυτούς που είναι κάτω από το router.

Στο internet μπαίνω κανονικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα και υτή τη στιγμή είμαι μέσα με καλώδιο lan.

Το router μου είναι ένα SAGEM που έδινε παλιά η otenet.

σίγουρα δεν είναι 192.168.χ.χ ??

Δημοσ.

εχεις καρφωτή IP η παιρνεις αυτόματα απο το ρούτερ?για δοκιμασε να βαλεις static ip στο μηχανημα σου και ξαναδοκιμασε. Μήπως έχεις XP και προσφατα εβαλες SP3?

Δημοσ.

ipconfig /release (αυτο θα σου την ελευθερωσει)

ipconfig /renew (αυτο θα σου τη ανανεωσει)......... και θα δεις αν παιρνεις και ποια ip

Κατα τα αλλα αυτο που νομιζω οτι σου συμβαινει ειναι οτι δε πετυχε το reset. Βγαλτο απο το ρευμα για καμια 10δευ. και μετα καντου reset με μονο το καλωδιο της τροφοδοσιας κουμπωμενο παω στο router, με το κουμπί του reset πατημενο για πανω απο 10δευ. παλι. Αυτο θα σε παει στα defaults σιγουρα, αλλιως πρεπει να δοκιμασεις ή με telnet ή με ssh κονσολες να ανεβασεις την www βιβλιοθηκη. Πιστεψε με...... το τελευταιο δε θες να το κανεις ;)

Δημοσ.

Τα sagem δεν έχουν πρόβλημα με το sp3... αν είναι το sagem 1500/1540 τότε θα κάνεις ένα reset .. με κάτι μυτερό θα πατήσεισ την τρυπούλα για 8 sec ...έπειτα θα περιμένεις να συγχρονίσει και θα μπεις στο 192.168.2.1 ...αν μπει ..θα σου ζητήσει κωδικό ..ο οποίος είναι γραμμένος κάτω από το router ως admin pass ... και θα μπεις για να ξαναγράψεις τα στοιχεία σου γιατί θα έχουν διαγραφή λόγω του reset...

αν είναι το sagem το κενούριο το ασπρο ..τοτε αυτά έχουν γενικά πρόβλημα μα την java τους ...μπορεί να έχεις ιντερνετ αλλά δεν σε βάζουν στη σελιδα ...τρώνε κολήματα κυρίως μα τον ιντερνετ εχπλορερ και το norton antivirus ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...