sam sam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εχω ενα φακελο με διαφορα αρχεια που εχει ογκο 19 GB και θελω να τον κανω back up σε 3 dvd . το προβλημα ειναι το πως ; υπαρχει κανενας τροπος να τα αποθηκευσω σε συνεχειες; κοιταζα στο nero 9 αλλα δεν βρηκα κατι... ( παλια ειχα βρει κατι αλλα δεν θυμαμαι που και σε ποιο προγραμμα )
sector2001 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εχω ενα φακελο με διαφορα αρχεια που εχει ογκο 19 GB και θελω να τον κανω back up σε 3 dvd . το προβλημα ειναι το πως ; υπαρχει κανενας τροπος να τα αποθηκευσω σε συνεχειες; κοιταζα στο nero 9 αλλα δεν βρηκα κατι... ( παλια ειχα βρει κατι αλλα δεν θυμαμαι που και σε ποιο προγραμμα ) γιατι δεν δοκιμαζεις με το WINRAR να το χωρισεις σε 4.3GB αρχεια .rar μετα τα καις σε DVD και εισαι ετοιμος .
caution Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ...ή το καλύτερο (imo) 7z σε ασυμπίεστο archive για να μην περιμένεις
sam sam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 περα απο το να το χωρισω σε κοματια με winrar, υπαρχει αλλος τροπος ωστε να μπορω να βλεπω τα αρχεια που εχω αποθηκευση βαζοντας μονο το dvd ;( να μην χρειαζεται να εγκαταστησω και τα 3 κοματια στο υπολογιστη μου και μετα να τα αποσυμπιεσω ωστε π.χ. να παρω μια φωτογραφια ) ( (imo) 7z σε ασυμπίεστο archive, δεν ξερω τι ειναι απο, πως γινεται ; )
angmar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δε μπορείς να κάνεις 3 data dvd πετώντας μέσα τους φακέλους με τη σειρά εσύ;
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 imo = in my opinion 7z = πρόγραμμα συμπίεσης ( http://www.7-zip.org/ ) και καθώς θα κάνεις το archive θα δώσεις στις ρυθμίσεις: Επίπεδο συμπίεσης: Αποθήκευση Διαίρεση σε τόμους: 4480Μ - DVD
sam sam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 imo = in my opinion 7z = πρόγραμμα συμπίεσης ( http://www.7-zip.org/ ) και καθώς θα κάνεις το archive θα δώσεις στις ρυθμίσεις: Επίπεδο συμπίεσης: Αποθήκευση Διαίρεση σε τόμους: 4480Μ - DVD και εγω εψαχνα για νεα συμπιεση *.imo ...:lol: χμμμ και ειναι ασυμπιεστο... αλλα τα DVD ειναι των 8,5 gb και δεν βλεπω καμια επιλογη... εχεις να προτεινεις κανενα αλλο προγραμα που να κανει το ιδιο αλλα να τα κοβει σε 8,5 ? -> μια επιλογη που εχει το inrar "απλη συγκεντροση" ειναι το ιδιο με αυτο που λες ;
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Internet slang Στο 7z μπορείς να ορίσεις να τα κόβει σε ότι μέγεθος θες οπότε είσαι εντάξει. Η "απλη συγκεντροση" ή "απλή αποθήκευση" ή "storage" το ίδιο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.