Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα... για κλάμματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ την στιγμή που το msn δουλευει άψογα με cam κλπ.... λογικά δεν είναι πρόβλημα γραμμών. Το πρόβλημα είναι στην περιήγηση στις ιστοσελίδες και στο κατέβασμα γενικότερα. Τώρα που το θυμήθηκα είχα διαβάσει τις προάλλες ότι εξαιτίας μιας ζημιάς που είχε προκληθεί, αν δεν μ απατά η μνήμη μου κάπου στην Αιγυπτο, θα δημιουργούταν πρόβλημα στο ιντερνετ των μισών κρατών της Ευρώπης. Κι επειδή κάτι ανάλογο έχει γίνει πολλές φορές... πιθανόν να υπάρχει μια γενικότερη βλάβη, η οποία επηρεάζει κι εμάς.... (εικασίες κάνω...). Θα δείξει.....;)

Δημοσ.

...μετά απο 3 μέρες... τα προβλήματα παραμένουν...

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

14/01/2009 18:48:06

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 849.33Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 334.58kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

κάποιο νέο κανένας;;;;

Δημοσ.

οι ταχύτητες που βλέπεις ειναι με copy-paste απο τον μετρητή της forthnet. To θέμα είναι οτι απο 5mb/sec (..5000kb/sec ) πέσαμε στα 350kb/sec. Απελπισία σκέτη...

Δημοσ.

άλλο το mb/sec και άλλο το mbps... Τα 5.9mbps που είχες ισοδυναμούν με μέγιστο κατέβασμα γύρω στα 735kb/sec ή 0.71mb/sec.

Τα 334.58kb/s της μετρησης αντισοιχούν σε ταχύτητα σύνδεσης 2.67mbps. Ωστόσο αυτά είναι θεωρητικά, ενώ και τα τεστ αυτού του είδους δεν είναι καθόλου αξιόπιστα. Τουλάχιστον έχεις νετ... Εγώ εδώ και 20 μέρες δεν έχω καθόλου ιντερνετ από τις 17:00 έως τις 23:30 περίπου και αναγκάστηκα να ζητήσω μείωση ταχύτητας από το διαπλανητικό 4096 στο υπερηχητικό 2048...

Δημοσ.

που το χάνω το παιχνίδι και είμαι disqualified?

για τη μετατροπή από mbps σε mb/sec διαιρούμε με 8. Άρα τα 5.9μβπς αντιστοιχούν με θεωρητικό μέγιστο 0.71μβ/δευτ

Δημοσ.

mbps και mb/s ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Αυτο που θες να γραψεις ειναι. Αυτο που θες να πεις ειναι MB/s. Αν το Β το γραψεις b παρολο που ειναι ευκολο να καταλαβεις τι εννοεις εξισωνεις το bit και το Byte

Δημοσ.

βρε παιδια... μη τσακώνεστε....

το ίδιο πράγμα εννοούμε όλοι... το θέμα οτι σέρνεται... με αυτό τι κάνουμε;;;;;;;;;

Δημοσ.
βρε παιδια... μη τσακώνεστε....

το ίδιο πράγμα εννοούμε όλοι... το θέμα οτι σέρνεται... με αυτό τι κάνουμε;;;;;;;;;

LOL...δεν τσακωνομαστε, το θεμα με την ταχυτητα μονο η forthnet (δε θυμαμαι ποιον παροχο ειπες μπορει να κανω και λαθος) μπορει να στο λυσει, οποτε μονο με τηλεφωνηματα στην εξυπηρετηση πελατων βγαζεις ακρη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...