Προς το περιεχόμενο

Neo Gaming PC απο e-shop.gr

XronisR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν έβαζες Thermaltake Toughpower 650w θα ήταν άψογο...

Εχεις να πεις κατι θετικο για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
είναι απλά ok...απλά το Toughpower είναι καλό για αυτό στο λέω

Δεν αμιφιβαλλω οτι δεν ειναι καλο απλα και με το Chieftec θα κανω την δουλεια μου...

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Υπερασπιστή, και (κωλοφαρδία) μόλις έγινε διαθέσιμο ξανά στο e-shop...XD

ENERMAX EPR625AWT PRO82+ 625W

Φίλε Χρόνη τρέχα, είναι πολύς ο κόσμος που το περιμένει από plaisio και τρώει άκυρο...βουρ!

αν έβαζες Thermaltake Toughpower 650w θα ήταν άψογο...

To συγκεκριμένο chieftec το θεωρώ καλύτερο από το οιοδήποτε CWT made thermaltake (είπαμε, η turbo series της chieftec είναι τροφοδοτικά ειδικών αποστολών), αν και ομολογουμένως η toughpower σειρά έχει βγει πολύ καλή. Άλλο τα χαρτιά όμως, και άλλο να το έχεις δίπλα το τροφοδοτικό. Έχω βρει στο συγκεκριμένο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον OklahomaWolf, και μάλιστα μας είχε φύγει και ο κώλος για να το φτιάξουμε. Μάλιστα είχα γίνει και ρεζίλι στον άνθρωπο, μιας και προοριζόταν για Xfire silent gaming rig...T_T

However, I'm a-gonna pick on the QFan. Why? Because once the fan got up to a certain speed, around test three, I could hear audible bearing noise. It sounded like a faint rattle coming from the fan. The fan wasn't blowing enough air to be audible that way, so had the bearing noise not been present I wouldn't have heard the fan at all until test four, when I did start to hear wind noise from it. Now, my cold testing is done with the unit on a platform directly on top of the SM-268, so the fan was facing upwards. I couldn't help but wonder if the fan up arrangement was contributing to the bearing noise.

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=94

Το πρόβλημα έχει να κάνει με clicking στο undervolting, χαρακτηριστικό βέβαια σε πολλούς ανεμιστήρες της everflow (όποιος έχει silverstone case/psu, ξέρει τι λέω).

Τελικά, ο ανεμιστήρας έφαγε πέταμα, και αλλάχτηκε με ένα 140άρη sharkoon...all well...

Δημοσ.
Μαλλον οχι καλη με την λυση που προτεινε........ :devil:

Μα 300ε για επεξεργαστη προηγουμενης γεννιας ? Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε......

Μάλλον έχεις προβλήματα παρατηρητικότητας........ :devil:

Δεν φταίω εγω εαν ο Starter ζήτησε ενα PC απο 1000€-1100€ και στο τέλος έδωσε 1480€..

ΝΑΙ! Ο i7 είναι η νέα γεννιά Cpt. Obvious..και είναι και 380€ πιο ακριβό σύστημα λόγο Mobo/Rams.

Δεν είμαι λάθος, απλά το παιδί επέλεξε να τα σκάσει. Εαν τα διαθέτει, καλά έκανε..

Καλορίζικο XronisR, και απο εδω και μπρός να λες εαν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω φράγκα για να μη Postάρουμε τσάμπα και για να μη μας τη λένε και οι νέρντς.. :-)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

θα με βοηθουσε πολυ να ακουσω τη γνωμη σας για αυτο το pc:

- THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK

-ASUS EAH4850/HTDI 512MB PCI-E RETAIL

-CRUCIAL BL2KIT25664AA80A BALLISTIX 4GB (2X2GB) PC6400 800MHZ DUAL CHANNEL KIT

-INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

-ASUS P5Q-VM

- CHIEFTEC CFT-650-14C TURBO SERIES 650W

- LG GH22NP20 SECURE DISC DVD REWRITER BLACK BULK

-WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2

ευχαριστω...

Δημοσ.

-ASUS P5Q-VM

ευχαριστω...

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η καρτα γαφικων..

Δημοσ.
εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει η καρτα γαφικων..

με τα υπολοιπα συμφωνεις?εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο στα ιδια λεφτα?ευχαριστω..

Δημοσ.

-ASUS P5Q-VM

ευχαριστω...

εεε αυτα οχι στο δικο μου thread...φτιαξε ενα αλλο!!!:-D:-D

Μάλλον έχεις προβλήματα παρατηρητικότητας........ :devil:

Δεν φταίω εγω εαν ο Starter ζήτησε ενα PC απο 1000€-1100€ και στο τέλος έδωσε 1480€..

ΝΑΙ! Ο i7 είναι η νέα γεννιά Cpt. Obvious..και είναι και 380€ πιο ακριβό σύστημα λόγο Mobo/Rams.

Δεν είμαι λάθος, απλά το παιδί επέλεξε να τα σκάσει. Εαν τα διαθέτει, καλά έκανε..

Καλορίζικο XronisR, και απο εδω και μπρός να λες εαν μπορείς να διαθέσεις παραπάνω φράγκα για να μη Postάρουμε τσάμπα και για να μη μας τη λένε και οι νέρντς.. :-)

/Koritsi_Gia_PC

Μαρια αν δεις στο τελικο συστημα ειναι και η οθονη που κανει 235€ και το πληκτρολογιο που κανει 30€ οποτε αν αφαιρεσουμε αυτα καταληγουμε στο ποσο των 1116€..Εγω ζητησα μονο κουτι...Αλλα ασε τους αλλους να λενε..Και μονο που ασχολεισαι με Pc και ξερεις αρκετα πραματα εισαι πολυ μπροστα σε σχεση με μας...

Θα συμφωνήσω με τον Υπερασπιστή, και (κωλοφαρδία) μόλις έγινε διαθέσιμο ξανά στο e-shop...XD

ENERMAX EPR625AWT PRO82+ 625W

Φίλε Χρόνη τρέχα, είναι πολύς ο κόσμος που το περιμένει από plaisio και τρώει άκυρο...βουρ!

To συγκεκριμένο chieftec το θεωρώ καλύτερο από το οιοδήποτε CWT made thermaltake (είπαμε, η turbo series της chieftec είναι τροφοδοτικά ειδικών αποστολών), αν και ομολογουμένως η toughpower σειρά έχει βγει πολύ καλή. Άλλο τα χαρτιά όμως, και άλλο να το έχεις δίπλα το τροφοδοτικό. Έχω βρει στο συγκεκριμένο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον OklahomaWolf, και μάλιστα μας είχε φύγει και ο κώλος για να το φτιάξουμε. Μάλιστα είχα γίνει και ρεζίλι στον άνθρωπο, μιας και προοριζόταν για Xfire silent gaming rig...T_T

Το πρόβλημα έχει να κάνει με clicking στο undervolting, χαρακτηριστικό βέβαια σε πολλούς ανεμιστήρες της everflow (όποιος έχει silverstone case/psu, ξέρει τι λέω).

Τελικά, ο ανεμιστήρας έφαγε πέταμα, και αλλάχτηκε με ένα 140άρη sharkoon...all well...

dante80 εγινε και αυτο..Αντε να δω τι αλλο θα αλλαξουμε μεχρι το Σαββατο που θα παραγγειλλω το PC.. :-)

edit:Αλλαξαμε τροφοτικο και βλεπουμε!!!!(Φωτο μονο κουτι)

Xronis01Jan121123.jpg

Δημοσ.
για τη χρηση το θες ,καταρχην?

το θελω για παιχνιδια(οχι με τρελες απαιτησεις) και να υποστηριζει hd.με ενδιαφερει ομως να θεωρειται αξιοπιστη για οσο περισσοτερο χρονο γινεται(αναλογα και με τα λεφτα ποθ διαθέτω εννοειται).xroni sorry που χρησιμοποιω το thread σου(νεος χρηστης)...:rolleyes:

Δημοσ.
το θελω για παιχνιδια(οχι με τρελες απαιτησεις) και να υποστηριζει hd.με ενδιαφερει ομως να θεωρειται αξιοπιστη για οσο περισσοτερο χρονο γινεται(αναλογα και με τα λεφτα ποθ διαθέτω εννοειται).xroni sorry που χρησιμοποιω το thread σου(νεος χρηστης)...:rolleyes:

Στην εικονα παραπανω βλεπεις ενα κουτι πιστευω με το καλυτερο value/cost αυτην την στιγμη!Και θα σου κρατησει πολυ καιρο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...