Προς το περιεχόμενο

ΑΤΙ DRIVERS

firebass_harris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΧΩ 1 LAPTOP ACER (ASPIRE 1650Z)

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΑΤΙ Χ1300 RADEON

ΤΗΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ DRIVERS ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ INSTALL ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΗΕΛΩ SETUP VGA

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ :cry:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Δημοσ.

ΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ORIGINAL OI DRIVERS. ΕΧΟ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ Μ

http://support.microsoft.com/kb/268852

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 09 : 58 : 23-----

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ "VIDEO NOT FOUND"

"TRY TO SETUP YOUR DISPLAY ADAPTER WITH A STANDARD VGA DRIVER "

Δημοσ.

Πρώτον διόρθωσε τα κεφαλαία γιατί δηλώνουν ότι φωνάζεις(πριν το δει κανένας moderator και κλειδώσει το θέμα)!!Κατέβασε τους driver από εδώ ή από εδώ!!

Δημοσ.

θα αποσυμπιεσεις το αρχειο στο φακελο που σου λεει και μετα θα κανεις cancel να μην κανει εγκατασταση...

μετα θα πας στο device manager... και θα πατησεις update driver στη καρτα γραφικων... και θα βρεις το driver που αποσυμπιεσες.... και θα τον περασεις απο κει...

Δημοσ.

ευχαριστω για τη βοηθεια, εκανα οτι μου ειπε στο site o HellasVagabond και νομιζω τα εκανα σωστα

τωρα πωσ θα καταλαβω τι διαφορετικο εχει γινει , τι εχει αλλαξει?

• Moderators
Δημοσ.

Το πιο πιθανον ειναι να μη παρατηρησεις καμια διαφορα...

Τι νομιζες, οτι με απλη αναβαθμιση drivers ξαφνικα θα αλλαξουν οι επιδοσεις δραματικα?

Οτι απλα εχουν μπει και δουλευουν μπορεις να το διαπιστωσεις φορτωνοντας οιαδηποτε 3d εφαρμογη.

Δημοσ.
ευχαριστω για τη βοηθεια, εκανα οτι μου ειπε στο site o HellasVagabond και νομιζω τα εκανα σωστα

τωρα πωσ θα καταλαβω τι διαφορετικο εχει γινει , τι εχει αλλαξει?

Καποιες διαφορες θα τις δεις, απλα δεν θα ειναι φοβερες.

Πηγαινε στο Control Panel της καρτας γραφικων και μετα στο About και δες τι version εχεις.

Δημοσ.

δε λεω για διαφορεσ βρε παιδια απλα παιζω to sacred 2 και ελπιζω να μι κανει crash to game καθε μια ωρα γτ μου παγωνει την οθονη ενω απο πισω το παιχνιδι λειτουργει κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...