firebass_harris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΧΩ 1 LAPTOP ACER (ASPIRE 1650Z) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΟΡΑΕΙ ΜΙΑ ΑΤΙ Χ1300 RADEON ΤΗΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ DRIVERS ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ INSTALL ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΗΕΛΩ SETUP VGA ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
onty Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μ καλυτερα μπες στο σιτε της acer και κατεβασε απο εκει τοθς drivers του μοντελου το laptop σου...
firebass_harris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ΜΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ ORIGINAL OI DRIVERS. ΕΧΟ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΓΤ ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ Μ http://support.microsoft.com/kb/268852 -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 09 : 58 : 23----- ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ "VIDEO NOT FOUND" "TRY TO SETUP YOUR DISPLAY ADAPTER WITH A STANDARD VGA DRIVER "
Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πρώτον διόρθωσε τα κεφαλαία γιατί δηλώνουν ότι φωνάζεις(πριν το δει κανένας moderator και κλειδώσει το θέμα)!!Κατέβασε τους driver από εδώ ή από εδώ!!
poihths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 θα αποσυμπιεσεις το αρχειο στο φακελο που σου λεει και μετα θα κανεις cancel να μην κανει εγκατασταση... μετα θα πας στο device manager... και θα πατησεις update driver στη καρτα γραφικων... και θα βρεις το driver που αποσυμπιεσες.... και θα τον περασεις απο κει...
firebass_harris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 με συγχωρειτε για τα κεφαλαια, κατεβασα τουσ drivers απο τιν ΑΤΙ και ειναι απλα 1 αρχειο δεν ειναι φακελος ...?!
Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Από εκεί που σου είπα τους κατέβασες και δεν έπαιζαν???
firebass_harris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι απο τιν official ATI τουσ παταω πανω και τπτ
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Η ΑΤΙ Δεν δινει Mobility Drivers, μπορεις να φτιαξεις ομως μονος σου. Πηγαινε στο link απο κατω και ακολουθα οδηγιες. http://www.driverheaven.net/modtool.php
firebass_harris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω για τη βοηθεια, εκανα οτι μου ειπε στο site o HellasVagabond και νομιζω τα εκανα σωστα τωρα πωσ θα καταλαβω τι διαφορετικο εχει γινει , τι εχει αλλαξει?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Το πιο πιθανον ειναι να μη παρατηρησεις καμια διαφορα... Τι νομιζες, οτι με απλη αναβαθμιση drivers ξαφνικα θα αλλαξουν οι επιδοσεις δραματικα? Οτι απλα εχουν μπει και δουλευουν μπορεις να το διαπιστωσεις φορτωνοντας οιαδηποτε 3d εφαρμογη.
HellasVagabond Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω για τη βοηθεια, εκανα οτι μου ειπε στο site o HellasVagabond και νομιζω τα εκανα σωστατωρα πωσ θα καταλαβω τι διαφορετικο εχει γινει , τι εχει αλλαξει? Καποιες διαφορες θα τις δεις, απλα δεν θα ειναι φοβερες. Πηγαινε στο Control Panel της καρτας γραφικων και μετα στο About και δες τι version εχεις.
firebass_harris Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 δε λεω για διαφορεσ βρε παιδια απλα παιζω to sacred 2 και ελπιζω να μι κανει crash to game καθε μια ωρα γτ μου παγωνει την οθονη ενω απο πισω το παιχνιδι λειτουργει κανονικα
HellasVagabond Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δλδ σου κολαει η Δεν σου κολαει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.