geioannou Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 αποτυχημενη συνδεση μεταξυ φορητου και Ν82 παρολο που το ενα βλεπει το αλλο. επιλεγω ενα αρχειο απο το Ν82 και οταν του λεω αποστολη μεσω bluetouth αμεσως μετα την "συνδεση" βγαζει μηνυμα "η αποστολη απετυχε" εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ???? να αναφερω ενδεικτικα οτι με αλλο κινητο τηλεφωνο μπορει να γινει μεταφορα δεδομενων προς το φορητο αλλα και με αλλο κινητο τηλεφωνο γινετε μεταφορα δεδομενων με το Ν82. ( !!!!!!!!!!!!!!!! )
jason_rethymno Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μήπως το αρχείο είναι γραμμένο στα Ελληνικά;
geioannou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 οχι. το αρχειο ειναι φωτογραφια που εχω τραβηξει με το κινητο και εχει ονοα που δινει αυτοματα το τηλεφωνο.εχει την φορφη 01735476.ειναι δηλαδη σε Νο....
Droidlock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ποιο λογισμικο εχεις για το bluetooth του φορητου υπολογιστη; Εχω δοκιμασει με το toshiba bluetooth stack και το προγραμμα της dell για τους δικους της φορητους υπολογιστες και δεν υπαρχει κανενα προβλημα ( με το nokia n82 ). Επισης δες αν μπορεις να στειλεις αλλου τυπου αρχεια πχ mp3. Ποιο firmware εχει το κινητο τηλεφωνο;
geioannou Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 αρχικα να πω οτι δοκιμασα να περασω και αρχειο mp3 αλλα και εκει εκει βγηκε το ιδιο αποτελεσμα. "η αποστολη απετυχε" στην ερωτηση σου "ποιο λογισμικο εχω για το bluetooth του φορητου υπολογιστη τι ακριβος εννοεις" εχω ενα ΗΡ φορητο το οποιο εχει ενσοματωμενο bluetooth. με αυτο κανω οτι χρειαστει, συνδεση στο νετ, με αλλα τηλεφωνα, κλπ. δεν του εχω βαλει εγω καποιο (εννοω εξτρα). σε σχεση με το firmware του κινητου που με ρωτας, εαν ειναι το model που αναφερετε στο "περι του" μεσα στα "βοηθηματα" ειναι το Model N82-1. εαν δεν ειναι αυτο, πες μου που ειναι να το checkαρω και να σου πω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.