billys7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Στο d-sub η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή, βέβαια το καλώδιο αυτό είναι πολύ πιο χοντρό από του HDMI. Και στο HDMI η εικόνα είναι το ίδιο πολύ καλή αν εξαιρέσεις το ίχνος στα γράμματα σε notepad , wordpad , word κλπ, αν και σε αυτόν τον υπολογιστή έχω μόνο παιχνίδια. Δεν έχω δοκιμάσει σε άλλες αναλύσεις. Δεν πιστεύω ότι είναι μάπα τα καλώδια της Equip, αλλά υπάρχουν και καλύτερα.
Tuko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πολύ πιο χοντρό απο του Hdmi ;; Εμένα είναι πιο λεπτό απο του Hdmi το καλώδιο που έδινε η Philips 190x6. Τέσπα, θα δούμε... Δοκίμασε να δεις σε 1360χ768 και πες μου αν στα εξαφανίζει τα ίχνη - είδωλα. Μπίλυ - σε Hdmi δε τίθεται θέμα καλύτερου καλωδίου σε αποστάσεις ~3μ. Από 5-10μ και πάνω ναι. Είναι ψηφιακό το σήμα, δε παίζει κάτι τέτοιο. Και σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του έπρεπε να είναι 1 χαρά το καλώδιο. Αλλά με βάζεις σε υποψίες τώρα γιατί ο άλλος με το clicktronic των 30ε λέει ότι είναι ΤΕΛΕΙΑ η εικόνα. -----Προστέθηκε 14/1/2009 στις 01 : 04 : 09----- Μπίλυ, ετοιμάσου να μείνεις ΜΑΛΑΚΑΣ !!.... Το φτιαξα !!! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ !!!! Είχε δίκιο το παλικάρι αλλά πως στο διάολο δε μου το πε αυτό!! Κουφή ΡΥΘΜΙΣΗ στο μενού της LG !! .... Πήγαινε στις - Επιλογές - Ετικέτα Εισαγωγής και ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, διάλεξε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "PC" στην θύρα ΗDMI που έχεις το Pc συνδεδεμένο !! Και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!! Να ναι καλά τα παλικάρια εδώ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ LG, O,TI NA NAI !!... http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/892954-lg-32lg7000-any-good-pc-monitor.html Image did look alittle ghosted at first, but after naming the input as PC is perfect. Έχω κουφαθεί !! Ρύθμιση που δεν αναφέρεται πουθενά, που είναι σε κουφό μενού !! Μιλάμε είναι ΤΡΕΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!! :D
billys7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Σωστός ο παίκτης... Το δοκίμασα και έτσι είναι. Τέλειο. Σε ευχαριστώ
Tuko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Ε μα...Επιτέλους βρήκαμε λύση!! Οι μαλάκες στην LG HELLAS να πούμε ( ε, έτσι είναι η TV, δεν είναι φτιαγμένη για pc monitor #@$@#% )
bikatini Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τελικα ποιο καλώδιο εβαλες της Equip ?? Εμενα δεν δειχνει τιποτα οταν το συνδεω dvi-d σε hdmi σε τι αναλυση το εχεις το PC ? μηπως δεν κανει η καρτα μου 8600gts ?? Μπορω να συνδεσω το PC μονο με το d-sub στην τηλεοραση και η τηλεοραση υποστιριζει στο d-sub μονο 3 αναλυσης αν δεν εχεις βαλει καποια απο αυτες παλι δεν δειχνει τιποτα ....
Tuko Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Τώρα την έχω με το dvi-hdmi 3m. Αλλά και με το άλλο hdmi-hdmi 3m και τοποθετημένο αντάπτορα στην 8800gt έπαιζε πάλι κανονικά. 1920χ0180 έχω το pc. Περίεργο φαίνεται να μη δείχνει τπτ. Έχει 2 dvi η κάρτα σου; Αν ναι, εμένα δουλεύει ΜΟΝΟ το 1 ( μπλε χρώμα ) με την οθόνη. Το άλλο είναι μόνο για dual monitors. Δοκίμασε να συνδέσεις το καλώδιο στο άλλο dvi της 8600 και πες.
regardon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 phra afta ta 2 gia kai den synergazontai me tipota mono video paizei apo hd tipota kamia idea re paidia me kalodio hdmi:cry::cry::cry:
Tuko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 http://www.iomega.com/about/prreleases/2008/042308_screenplay.html Μήπως η συσκευή σου δεν υποστηρίζει ήχο μέσω hdmi ;; Κουφό μου φαίνεται...αλλά για δοκίμασε αυτά τα component καλώδια που λέει ότι δίνει, δε θα δεις διαφορά στην εικόνα ( εξάλλου μόνο 720p υποστηρίζει και αυτά με upscaling.....) Επίσης, δοκίμαστε να κάνεις αυτό που περιγράφω παραπάνω - να ονομάσεις pc ή κάτι αντίστοιχο την θύρα hdmi στην οποία είναι συνδεδεμένο το μηχάνημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.