Προς το περιεχόμενο

Μικρά είδωλα σε LG 47 7000 και καλώδιο Equip 3m Hdmi 1.3b

Tuko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.equip-info.net/english/index.php?main=10&gruppe=400&prod=1611

Αυτό είναι το καλώδιο...HDMI-HDMI είναι....το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές δεν κάνει καθόλου είδωλα, αλλά συνήθως κάνει κι ας μην είναι τόσο ενοχλητικά.

Είναι συνδεδεμένο σε 8800gt με μετατροπέα dvi-hdmi.

Υπόψιν ότι μόνο στα Windows είναι εμφανή, δε μπορώ να τα δω σε τπτ άλλο.

Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του δε θα πρεπε να έχει πρόβλημα αλλά...δε ξέρω τι να πω...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμμμ...καλύτερη περιγραφή από το "είδωλα" ;; :)

Σκιά στον κέρσορα ας πουμε, σε γράμματα κλπ, σα να φαίνονται διπλά, πως να στο πω.

Για να δω αν φαίνεται σε screenshot.

k5m6g7pob1jxmy7dannh_thumb.png

Ορίστε, δείτε χαρακτηριστικά το περίγραμμα του κουτιού απάντησης, και τα Bold, Italics, Underline.

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι εγώ δεν βλέπω τπτ περίεργο....μήπως δεν φαίνεται καλά στο screenshot που έβγαλες? ή μήπως απλά τρώγεσαι με τα ρούχα σου (no offense)?:-)

Δημοσ.

Πάω να δω το screen σε άλλο Pc.

Γι αυτό είπα ότι δε γίνεται να βγει σε screen μάλλον :) Λογικό δεν είναι;

Δημοσ.

Και εγώ δεν βλέπω κάτι αλλά αν εσύ βλέπεις, σιγουρέψου ότι έχεις ρυθμίσει την σωστή native ανάλυση της TV σου και παίξε με τα προφίλ και τις επιλογές της τηλεόρασης. Η σύνδεση όπως ξέρεις είναι ψηφιακή άρα δεν μπορεί να φταίει...

Δημοσ.

Δε γίνεται να βγουν σε screenshot, τα δα στο δίπλα pc.

Μόνο αν τραβήξω με την φωτογραφική.

Δε μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει...

Τα προφίλ κλπ τα δοκίμασα από τηλ, δε ξέρω μήπως με καμιά ρύθμιση από το πάνελ της Nvidia...

Δεν υπάρχει περίπτωση ελατωματικού καλωδίου πχ ;;

Τσέκαρα τις ρυθμίσεις και Tv και του Digital Panel Settings στο Nvidia πάνελ και τπτ.

Ε γμτ...δεν είναι τόσο ενοχλητικό, αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ και το τσέκαραν κι άλλοι και το επιβεβαίωσαν :P

Δημοσ.

Σιγούρεψε ανάλυση/refresh rate και δες μήπως έχεις ενεργοποιήσει μια "Cleartype" επιλογή κάπου στο Appearance. Για το καλώδιο δεν νομίζω αλλά ένα δανεικό θα σε πείσει ... οπότε δοκιμάζεις με άλλο PC ή κάρτα γραφικών πριν κατηγορήσουμε την τηλεόραση!

Δημοσ.

Cleartype είναι ενεργοποιημένο πάντα στα Xp, αλλά δεν έχει καμία σχέση γιατί βγάζει είδωλα και στα περιγράμματα κουτιών-παραθύρων κλπ.

Είναι οκ αναλύσεις / ρυθμός ανανέωσης.

Κάρτα = 8800gt / drivers 178.13, xp 32 sp3

Θα δοκιμάσω με την ATI hd3850 να δω και θα σας πω αύριο.

Γιατί κάπου σε ξένα φόρουμ βλέπω να λένε κάτι για οδηγούς nvidia για παρόμοιο πρόβλημα.

Θα δοκιμάσω και άλλη υποδοχή hdmi στην τηλ μπας και ( έχει 4 ).

Δημοσ.

Έχω καιρό να αγοράσω Nvidia και δεν είναι ενήμερος για known issue... Πάντως αν με την 3850 είσαι ΟΚ τότε αυτό με τους drivers θα ακούγεται πιθανότατο. Για την αλλαγή HDMI θήρας δεν νομίζω αλλά δεν χάνεις τίποτα :-)

Δημοσ.

Άλλαξα θέση hdmi, τπτ :P

Ε, τουλάχιστον δεν είναι αυτό.

Θα δω αύριο και την 3850 να δούμε.

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !

1360Χ768 και κάτω ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΔΩΛΑ.

Οτιδήποτε πάνω απο αυτήν την ανάλυση βγάζει είδωλα...

Οπότε;;

Για να δούμε αύριο και με την 3850 γιατί βρωμάει καλώδιο η υπόθεση μου φαίνεται..

Δημοσ.

Εαν δε φταίει το καλώδιο, μάλλον μιλάμε για μαλακο-bug στους drivers τότε.

Στοιχήματα τώρα, ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ και ανάλυση άνω των 1360χ768 βγάζει είδωλα :lol:

Πάω για ύπνο βασικά, ρίξτε τα στοιχήματα σας με...προσοχή ;)

Δημοσ.

Ναι, εννοείται. Και είναι γενικά τελευταίας τεχνολογίας.

Η Lg 47" 7000, τόπ τηλεορασούλα ( Oct 2008) ολοκαίνουριο μοντέλο

http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=47LG7000&model=NOTHING

(έχει 4 hdmi και όχι 3 που λέει στο site :P ) Τα άλλα είναι οκ.

Να σαι καλά ρε φιλαράκι που προσπαθείς και εσύ, θα δούμε αύριο. Άμα το λύσουμε κερνάω καφέ :lol:

Το στοίχημα δεν έριξες όμως ακόμα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...