Antonov Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Λόγω του ότι στο laptop έχω vista (ααα ρε linux άνεση), αναγκαστικά χρησιμοποιώ και antivirus και συγκεκριμένα το avast, όμως απ' όταν το πέρασα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν αποθηκεύει ο firefox τους κωδικούς για τις διαφορες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα κάθε φορά που θέλω να κάνω login να πρέπει να γράφω username και passwd, ξέρει κάποιος πώς μπορεί να λυθει το θεματάκι αυτό? Απ' όσο έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι... Υ.γ. Αν το τοπικ είναι σε λάθος ενότητα ας το μεταφέρει η διαχειριστική ομάδα
flik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι θέμα του avast. Το έχω χρησιμοποιήσει και δεν αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι οτι στην αρμοδιότητα των antivirus είναι το πολύ πολύ να σβήνουν μερικά cookies αν είναι ρυθμισμένα έτσι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πληροφορίες αποθηκευμένων φορμών. Ψάξε στις ρυθμίσεις του firefox μήπως είναι ρυθμισμένο όταν πατάς έξοδο να σβήνονται προσωπικά δεδομένα, μεταξύ των οποίων και οι αποθηκευμένες φόρμες. Αν θυμάμαι καλά πατάς εργαλεία-Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων-Λεπτομέρειες ή κάτι τέτοιο
Antonov Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Κατα πάσα πιθανότητα δεν είναι θέμα του avast. Το έχω χρησιμοποιήσει και δεν αντιμετώπιζα ποτέ πρόβλημα, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι οτι στην αρμοδιότητα των antivirus είναι το πολύ πολύ να σβήνουν μερικά cookies αν είναι ρυθμισμένα έτσι. Εδώ έχουμε να κάνουμε με πληροφορίες αποθηκευμένων φορμών. Ψάξε στις ρυθμίσεις του firefox μήπως είναι ρυθμισμένο όταν πατάς έξοδο να σβήνονται προσωπικά δεδομένα, μεταξύ των οποίων και οι αποθηκευμένες φόρμες. Αν θυμάμαι καλά πατάς εργαλεία-Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων-Λεπτομέρειες ή κάτι τέτοιο δεν είναι από τις ρυθμίσεις του firefox το πρόβλημα (το "remember passwd" είναι τικαρισμένο και το "Εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων" όχι), κατά την γνώμη μου έχει να κάνει με το avast μιας και πριν που είχα το Mc Afee δεν αντιμετώπιζα τέτοιο θέμα, αυτό εμφανίστηκε απο την πρώτη φορά που πέρασα το Avast, δεν είναι και τίποτα τρομερό απλώς με εκνευρίζει κάθε φορά. Μήπως έχεις καμια άλλη ιδέα? Το θέμα είναι πως το Avast δεν μπορείς να το παραμετροποιήσεις και πολύ..
flik Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δυστυχώς δεν έχω ιδέα γιατί μπορεί το avast να το κάνει αυτό, και φυσικά δεν βρίσκω καμιά τέτοια ρύθμιση. Αλλά θα σου πω να κοιτάξεις στον firefox, πηγαίνεις Εργαλεία-Επιλογές-Απόρρητο, και εκεί να είναι όλα τικαρισμένα, εκτός απο τα δύο τελευταία που ανήκουν στην ενότητα "Προσωπικά δεδομένα". Μάλλον εκεί θα πήγες κι εσύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το avast να κάνει κάτι τέτοιο
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 με avast και vista δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα
Nord_Chaos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Και εγω το avast χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο και δεν μου εχει εμφανισει το προβλημα που περιγραφεις...Με ενεργοποιημενο το remember password,μου εμφανιζει καθε φορα τα username και password που εχω βαλει..Συμφωνω και εγω,κατα 99% δεν ευθυνεται το avast για το συγκεκριμενο προβλημα..
Fronimitis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ κανένα παρόμοιο πρόβλημα με ΧΡ και avast (και Spybot).
gf030 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω avast free, xp sp3 και ff κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.