Προς το περιεχόμενο

Eγραφα κειμενου στο iphone. Υποστηριζει?

vitalogy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υποστηριζει το iphone εγραφα κειμενου? και αν ναι πως μπορω να τα περασω μεσα απο τον mac μου? Ενα εγραφο απο το pages για παραδειγμα...

• Super Moderators
Δημοσ.
υποστηριζει το iphone εγραφα κειμενου? και αν ναι πως μπορω να τα περασω μεσα απο τον mac μου? Ενα εγραφο απο το pages για παραδειγμα...

Το iPhone διαβάζει και έγγραφα Word και έγγραφα Pages και PDF. Νομίζω διαβάζει και έγγραφα Numbers, αλλά δεν το 'χω δοκιμάσει.

Έγγραφα μπορείς σίγουρα να περάσεις στο iPhone στέλνοντας ένα mail στον... εαυτό σου και ανακτώντας το από το iPhone.

Αλλιώς μπορείς να αποθηκεύσεις ό,τι θες σε κάποιο server (όπως στο docs.google.com) και να προσπελάσεις από εκεί τα έγγραφά σου.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να περάσεις αρχεία κατ'ευθείαν στο iPhone. Υποθέτω ότι όλο και κάποια εφαρμογή θα υπάρχει.

Δημοσ.
Το iPhone διαβάζει και έγγραφα Word και έγγραφα Pages και PDF. Νομίζω διαβάζει και έγγραφα Numbers, αλλά δεν το 'χω δοκιμάσει.

Έγγραφα μπορείς σίγουρα να περάσεις στο iPhone στέλνοντας ένα mail στον... εαυτό σου και ανακτώντας το από το iPhone.

Αλλιώς μπορείς να αποθηκεύσεις ό,τι θες σε κάποιο server (όπως στο docs.google.com) και να προσπελάσεις από εκεί τα έγγραφά σου.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να περάσεις αρχεία κατ'ευθείαν στο iPhone. Υποθέτω ότι όλο και κάποια εφαρμογή θα υπάρχει.

Oντως αν τα στειλω με mail στον εαυτο μου τα ανοιγει και τα διαβαζει κανονικα, αλλα το θεμα ειναι αν μπορω να τα παρω απο εκει και να τα αποθηκευσω μεσα στο τηλ.

Οσο για τον onlineserver δεν ειναι λυση γιατι αν ειμαι καπου και δεν εχω ασυρματο δικτυο?

Δημοσ.

αν τα ανοίξεις μέσο του email: και είναι imap email (gmail) τα κατεβάζει στο τηλέφωνο και τα ανοίγεις και offline μετά.

γιατί δεν δοκιμάζεις το app που σου προτείνω πιο πάνω, αυτό που κάνει είναι ότι βλέπει το iphone σαν αποθηκευτικό χώρο και μάλιστα ασύρματα μέσο του wifi.τα περνα στην μνήμη του τηλεφώνου ότι περάσεις μέσα μέσο του app

Δημοσ.
αν τα ανοίξεις μέσο του email: και είναι imap email (gmail) τα κατεβάζει στο τηλέφωνο και τα ανοίγεις και offline μετά.

γιατί δεν δοκιμάζεις το app που σου προτείνω πιο πάνω, αυτό που κάνει είναι ότι βλέπει το iphone σαν αποθηκευτικό χώρο και μάλιστα ασύρματα μέσο του wifi.τα περνα στην μνήμη του τηλεφώνου ότι περάσεις μέσα μέσο του app

θα το κοιταξω συντομα, ευχαριστω..

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιούσα την συγκεκριμένη εφαρμογή πριν μια εβδομάδα. Θεϊκό.

Δημοσ.

Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για .doc, docx, xls, xlsx και pdf είναι η Docs. Πολύ καλή. Γίνεται να συνδέσεις το iphone με Mac μέσω wifi αλλά δεν ξέρω πως. Αφού γίνεται σε windows μέσω winscp, θα γίνεται και σε mac

Δημοσ.

εγώ πάντως χρησιμοποιώ την File Lite (Appstore). Δουλεύει ωραιότατα και με απλό τρόπο: Απλά μόλις τη τρέχεις στο iphone / ipod ανοίγει ένα server και σου δίνει την ip του. Εσύ απλά στέλνεις τα αρχεία σου σε αυτήν την IP απο το mac σου ή το win σου, και αυτά αποθηκεύονται στο iphone / ipod σαν να ήταν απλά ένα μεγάλο usb stick. Η διαφορά είναι πως τώρα μπορείς να τα ανοίξεις κιόλας!!!

Δημοσ.
υπάρχουν επίσης και παραπολλες εφαρμογές του app store, δίνω link για μια free αλλα αν ψάξεις θα βρείς και άλλες

http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewArtist?id=292416858 (opens in itunes)

το κατεβασα αλλα δεν ξερω πως να το λειτουργησω. Αν μπορεις να μου πεις πως γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...