Προς το περιεχόμενο

αλλόκοτο download

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και λίγο καιρό έχω το εξής πρόβλημα: Μετά τις 18:00 περίπου το download πέφτει σε απίστευτα χαμηλές ταχύτητες και εννοείται πως δε μπορώ να δουλέψω.

Έχω CONN-X 2Mbps. Το πρωί και το μεσημέρι όλα δουλεύουν κανονικά. Μετά τις έξι το απόγευμα, όταν προσπαθώ να κατεβάσω αρχείο από rapidshare σαν Free user (δεν έχω premium account), και ενώ χρησιμοποιώντας Internet Download Manager τα πρωινά κατεβάζει με 180Kb, τις ώρες που έχω το πρόβλημα η ταχύτητα πέφτει κάτω από 50Kb κάνοντας σκαμπανευάσματα: Ξεκινάει από 1Κ, ανεβαίνει σιγά-σιγά π.χ. 25K, κατεβαίνει, ανεβαίνει, κατεβαίνει, ανεβαίνει και δεν ξεπερνάει τα 50K σε μέσο όρο. Καμία σχέση με το πρωί. Ένα αρχείο 5MB μπορεί να κάνει να το κατεβάσει και 10 min. Απίστευτο κι όμως ελληνικό!!!

Το έχω δοκιμάσει σε τρεις υπολογιστές και πάλι τα ίδια.

Έχω δηλώσει τη βλάβη στο 121 αλλά λένε πως δε μπορούν να με βρουν στο τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Τρέχα γύρευε!!!!

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Εάν δεν είναι πρόβλημα γραμμής (που για μένα αυτό φταίει), το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η rapidshare κατεβάζει την ταχύτητα αυτές τις ώρες για να αγοράσω premium account. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Καμία βοήθεια;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η ταχύτητα του donwload σαν free user είναι πολύ περιορισμένη και εξαρτάται κάθε φορά απο το φόρτο του κάθε server. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει αξιοπιστία στην μέτρηση της ταχύτητας.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Εάν δεν είναι πρόβλημα γραμμής (που για μένα αυτό φταίει), το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η rapidshare κατεβάζει την ταχύτητα αυτές τις ώρες για να αγοράσω premium account. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Καμία βοήθεια;

Ευχαριστώ!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι από την Ράπιντ, ως free user δεν πιάνεις τις ταχύτητες που θα είχες ως premium και ενώ το πρωί οι ταχύτητες είναι αρκετά ικανοποιητικές, από το απόγευμα και μετά αυτό που λες είναι παρατηρημένο. Μου το κάνει και εμένα. Γι' αυτό και εγώ προτιμώ τις πρωινές ώρες.

Δημοσ.

Και σαν premium,συγκεκριμένες ώρες της ημέρας,σέρνεται το rapidshare.Προσωπικά από 700kb/s που πιάνω τα πρωινά,πέφτω στα max 100kb/s (πάντα με ένα και μόνο αρχείο).

Δημοσ.

Κια σε μένα το ίδιο συμβαίνει (free user) και για αυτό το ψιλο αποφεύγω πλέον. Αλλά όχι να ρίχνει τόσο την ταχύτητα και στους premium. Το συμπέρασμά μας είναι ότι το rapid δυστυχώς είναι πλέον για τα μπάζα και αν δεν σκοπεύουν να συνεφέρουν λίγο τους servers τους, ας το κλείσουν το μαγαζί.

Δημοσ.

νομιζω οτι σαν premium συνηθως πιανεις καλες ταχυτητες, αλλα αμα εισαι free αστο καλτερα το εχουν κανει ελεηνο κ τρισαθλιο!!!

παντως οποιος θελει τζαμπα dowloading νομιζωοτι η καλυτερη λυση ειναι torent(καποιον private tracker) παρα rapidshare....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...