notios7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα παιδια.ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση.δοκιμαζω μια μητρικη XFX 790i ULTRA-SLI και στις οδηγιες διαβαζω οτι για να ξεκινησει θελει μονο ενα ντιμ μνημης.το δοκιμασα και μεχρι εκει καλα.μολις ομως δοκιμασω να προσθεσω τα υπολοιπα το μασινι δεν ποσταρει.ξερει κανεις τι φταιει?ευχαριστω.
caution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δοκίμασε τα ένα ένα αρχικά μπας και βρεις τον ένοχο.
notios7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 ολα τα δοκιμασα, μοναχα τους και δουλευουν.μολις πας να βαλεις δευτερο κρασαρει.εχω στειλει μυνημα στηνμ XFX και περιμενω απαντηση.αλλα μαλλον ασυμβατοτητα με μνημες μυριζει.
notios7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εντελως τυχαια σημερα εβαλα ενα ντιμακι σε μια μαυρη και ενα σε μια γκρι υποδοχη και τα αναγνωρισε κανονικα.καμια ιδεα ρε παιδια,γιατι θα τρελλαθω.
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Βάλε το ένα και ρίξε ένα update Bios...μάλλον θα φτιάξει, λογικά θα πρέπει να έχουν βγάλει νέo..
notios7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εχω βαλει το τελευταιο το 08.εχω στειλει μυνημα στην τεχνικη υποστηριξη(δεν απαντησαν ακομα)και σκεφτομουν μηπως τρεχει τιποτα με τον μεμορι κοντρολερ,η τις μνημες, γιατι ως γνωστο το 790i κανει κατι κουλα με τις μνημες.
N.I.C Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Τις δοκίμασες σε όλα τα slots έτσι; Μήπως και παίζει κάνενα καμμένο/σκονισμένο κλπ... Γενικά, εάν την αγόρασες πρόσφατα (εντός 10ήμερών δλδ)man, δώστην πίσω, πραγματικά πονοκέφαλος οι 790i..Αν έστειλες μαιλ στην XFX σήμερα, αύριο θα ρθει λογικά η απάντηση (έτσι έγινε με μένα τουλάχιστον) Κάτι άλλο: οι μνήμες είναι καινούριες/δοκιμασμένες για errors κλπ;;
notios7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 το ξερω φιλε αλλα την πηρα used e-bay.ειναι κομματακι δυσκολο να την στειλω πισω.αλλα και αν δεν ζοριστουμε και λιγακι δεν εχει αξια.παντος για καλο και για κακο την εκανα registered στην XFX και αμα βρω τα σκουρα την στελνω για RMA.
freestyoler93 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 φιλε πηρες το πιο ελλατωματικο chipset..εγω μολις εβαλα 4 dimms στην striker ii extreme καηκε!!!
notios7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 εμενα δεν τα φτηνει η ρουφιανα, μου βγαζει το λαδι ομως. γιατι καηκε φιλε?
notios7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 την καταφερα τελικα.την εστειλα στο φλασαρισμα.
notios7 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 πηγα να περασω το 07 bios,αλλα κολλησε στην επανεκινηση και εμεινε στο FF.δεν τρεχει τιποτα,θα φερω ενα καινουργιο απο e-bay.παντως υπαρχει παρα πολυ μεεγαλη πιθανοτητα να εφταιγε το τροφοδοτικο.ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.