Προς το περιεχόμενο

προβλημα μητρικης

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.ειμαι σε πολυ δυσκολη θεση.δοκιμαζω μια μητρικη XFX 790i ULTRA-SLI και στις οδηγιες διαβαζω οτι για να ξεκινησει θελει μονο ενα ντιμ μνημης.το δοκιμασα και μεχρι εκει καλα.μολις ομως δοκιμασω να προσθεσω τα υπολοιπα το μασινι δεν ποσταρει.ξερει κανεις τι φταιει?ευχαριστω.:fear:

Δημοσ.

ολα τα δοκιμασα, μοναχα τους και δουλευουν.μολις πας να βαλεις δευτερο κρασαρει.εχω στειλει μυνημα στηνμ XFX και περιμενω απαντηση.αλλα μαλλον ασυμβατοτητα με μνημες μυριζει.

Δημοσ.

εντελως τυχαια σημερα εβαλα ενα ντιμακι σε μια μαυρη και ενα σε μια γκρι υποδοχη και τα αναγνωρισε κανονικα.καμια ιδεα ρε παιδια,γιατι θα τρελλαθω.:P

Δημοσ.

Βάλε το ένα και ρίξε ένα update Bios...μάλλον θα φτιάξει, λογικά θα πρέπει να έχουν βγάλει νέo..

Δημοσ.

εχω βαλει το τελευταιο το 08.εχω στειλει μυνημα στην τεχνικη υποστηριξη(δεν απαντησαν ακομα)και σκεφτομουν μηπως τρεχει τιποτα με τον μεμορι κοντρολερ,η τις μνημες, γιατι ως γνωστο το 790i κανει κατι κουλα με τις μνημες.

Δημοσ.

Τις δοκίμασες σε όλα τα slots έτσι; Μήπως και παίζει κάνενα καμμένο/σκονισμένο κλπ... Γενικά, εάν την αγόρασες πρόσφατα (εντός 10ήμερών δλδ)man, δώστην πίσω, πραγματικά πονοκέφαλος οι 790i..Αν έστειλες μαιλ στην XFX σήμερα, αύριο θα ρθει λογικά η απάντηση (έτσι έγινε με μένα τουλάχιστον) Κάτι άλλο: οι μνήμες είναι καινούριες/δοκιμασμένες για errors κλπ;;

Δημοσ.

το ξερω φιλε αλλα την πηρα used e-bay.ειναι κομματακι δυσκολο να την στειλω πισω.αλλα και αν δεν ζοριστουμε και λιγακι δεν εχει αξια.παντος για καλο και για κακο την εκανα registered στην XFX και αμα βρω τα σκουρα την στελνω για RMA.

Δημοσ.

πηγα να περασω το 07 bios,αλλα κολλησε στην επανεκινηση και εμεινε στο FF.δεν τρεχει τιποτα,θα φερω ενα καινουργιο απο e-bay.παντως υπαρχει παρα πολυ μεεγαλη πιθανοτητα να εφταιγε το τροφοδοτικο.ειμαι σχεδον σιγουρος δηλαδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...