papas108 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ!! Ο υπολογιστής μου είναι συνδεδεμένος ταυτόχρονα σε δύο δίκτυα.Το ένα ασύρματο και το άλλο ενσύρματο.Και τα δύο έχουν ίντερνετ. Όταν όμως τρέχω οποιαδήποτε εφαρμογή που απαιτεί ιντερνετ π.χ firefox το pc αμέσως "προτιμάει" το ιντερνετ του ενσυρματου δικτύου.. Έτσι αν θέλω να χρησιμοποιήσω το ιντερνετ της ασύρματης σύνδεσης πρέπει να έχω απενεργοποιήσει την ενσύρματη πρώτα.. Ξέρει κανείς να μου πεί τί ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να είμαι ταυτόχρονα συνδεδεμένος και με τα δυο δίκτυα και να παίρνω ίντερνετ αυτόματα απο την ασύρματη σύνδεση adsl (και όχι απο την ενσύρματη)? Χρησιμοποιώ win XP Sp3
nske Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 1. Άνοιξε ένα command prompt (start > run > cmd) με δικαιώματα administrator. 2. Δώσε: >C:\> route -p delete 0.0.0.0 C:\> route -p add 0.0.0.0 mask 0.0.0.0 [color="Red"]X[/color] metric 1 C:\> route -p add 0.0.0.0 mask 0.0.0.0 [color="Blue"]Υ[/color] metric 2 Όπου X η IP διεύθυνση του ασύρματου router και όπου Υ η διεύθυνση του ενσύρματου router. Από τον ενσύρματο router θα δρομολογηθείς μόνο αν δεν είναι προσβάσιμος ο ασύρματος.
gkastros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Καντο και .bat για να μπορεις να αλλαζεις κατα βουληση απο το ενα στο αλλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.