Προς το περιεχόμενο

Πού κρατάτε τους σκληρούς σας δίσκους;

PavelX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φιλαράκι πιστεύεις ότι υπάρχει κανένας οικιακός χρήστης στον πλανήτη γη που αν καεί το σπίτι του ή υποστεί πλημμύρες ή σεισμό θα τον νοιάξει για το αν θα χάσει τα mp3 του ή τις φωτογραφίες του ή τα βίντεο του;Θα πρέπει να είναι τελείως καμμένος όμως....

Μπορεί το πρώτο του μέλημα να μην είναι αλλά φυσικά και είναι σημαντικό.

Δημοσ.
Μπορεί το πρώτο του μέλημα να μην είναι αλλά φυσικά και είναι σημαντικό.

Τι να πω....Δηλαδή δεν θα έχω σπίτι να μείνω και θα σκεφτώ τις ταινίες που έχασα και τα ωραία μου τραγουδάκια.....μάλιστα.....

Δημοσ.
Τι να πω....Δηλαδή δεν θα έχω σπίτι να μείνω και θα σκεφτώ τις ταινίες που έχασα και τα ωραία μου τραγουδάκια.....μάλιστα.....

έλα τώρα... μην αναλύουμε τα αυτονόητα... καταλαβαίνεις τι εννοεί, δεν είναι δα και τόσο παράλογο

Δημοσ.
έλα τώρα... μην αναλύουμε τα αυτονόητα... καταλαβαίνεις τι εννοεί, δεν είναι δα και τόσο παράλογο

Τι να σου πω....εμένα δεν θα με απασχολούσε καθόλου πάντως...υπόψιν πριν ένα μήνα έχασα επειδή αποφάσισε να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο έναν 750 gb σκληρό δίσκο της Seagate τιγκαρισμένο με αρχεία που μάζευα χρόνια.Την άκουσα τότε αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας....τουλάχιστον είχα εγγύηση και μου τον αλλάξανε με καινούριο.Όχι ότι μπορώ να τα ξαναβρώ όλα αυτά τα αρχεία...

Δημοσ.
Τι να σου πω....εμένα δεν θα με απασχολούσε καθόλου πάντως...υπόψιν πριν ένα μήνα έχασα επειδή αποφάσισε να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο έναν 750 gb σκληρό δίσκο της Seagate τιγκαρισμένο με αρχεία που μάζευα χρόνια.Την άκουσα τότε αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας....τουλάχιστον είχα εγγύηση και μου τον αλλάξανε με καινούριο.Όχι ότι μπορώ να τα ξαναβρώ όλα αυτά τα αρχεία...

Εννοείται ότι πρώτα θα δεις την οικογένεια σου, την υγεία σου, το σπίτι σου και όλα αυτά. Μετά όμως ξεκινάνε οι υλικές απώλειες. Που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι υλική απώλεια γιατί εγώ μπορεί να είχα όλες μου τις οικογενειακές φωτό μέσα, άρα είναι ανεκτίμητης αξίας.

Εγώ έχω τα αρχεία μου στο pc με raid 1 και κρατάω και κάθε εβδομάδα ένα backup σε εξωτερικό δίσκο. Αχρηστεύω 2 από τους 3 δίσκους έτσι μεν αλλά μόνο αν πέσει κομήτης πάνω στο σπίτι θα χάσω αυτά που με καίνε (δεν μιλάω τόσο για ταινίες, παιχνίδια κτλ)

Αν λοιπόν μπει ο κλέφτης ή πιάσει φωτιά έχω και μια πιθανότητα παραπάνω να γλιτώσω κάτι...

Δημοσ.

Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι αν πάθει μεγάλη καταστροφή το σπίτι σου(χτύπα ξύλο) δεν θα σε νοιάξει καθόλου.Ούτε υπολογιστή δεν θα έχεις για να τις βλέπεις...Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι κάποιες απο τις φωτό είναι ανεκτίμητης αξίας όντως.Είναι κάτι σαν περιουσία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...