Dreamweaver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Nαι σχετικά κοντά, κάθετη στη Σολωμού και καναδυό παραλληλες της Πατησίων. Έγραφε ότι είχε κάποιοες γρατζουνιές, ραγίσματα στα πίσω φώτα, βαθουλώματα κλπ, τα οποία για να πώ την αλήθεια ισχύουν μιάς και το αμάξι είναι αρκετά παλιό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Nαι σχετικά κοντά, κάθετη στη Σολωμού και καναδυό παραλληλες της Πατησίων. Έγραφε ότι είχε κάποιοες γρατζουνιές, ραγίσματα στα πίσω φώτα, βαθουλώματα κλπ, τα οποία για να πώ την αλήθεια ισχύουν μιάς και το αμάξι είναι αρκετά παλιό. Αφου εγραφαν συγκεκριμενα που ειχε ζημιες παλι καλα αφου ηταν και υπαρκτες...Εμενα το εγραφαν και αοριστα και ανυπαρκτες ηταν αφου το αμαξι ηταν 2 μηνων και δεν ειχε προλαβει να τις υποστει...
e-tic Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ναι, κάτι είχαν αφήσει. Δηλαδή αν πάω από Δευτέρα η Τρίτη με παράβολο και την απόδειξη πληρωμής της κλήσης παίζει να μου δώσουν τις πινακίδες; Υ.Γ. Στη Μποτάση είχα παρκάρει. Μπορείς να συμπληρώσεις ένα αίτημα ακύρωσης της κλήσης, αλλά για να το κάνεις και να γίνει δεκτό πρέπει να είσαι 100% σίγουρος οτι εκεί που το άφησες δεν είναι απαγορευμένο σημείο (δεν είχε σήμανση για στροφή λεωφορείου, πινακίδα Ρ40 για απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και ότι το όχημά σου δεν απείχε απο το πεζοδρόμιο άνω του μισού μέτρου ώστε να εμποδίζει τη διέλευση άλλων οχημάτων). Σε αυτή τη περίπτωση θα τα αναφέρεις στο αίτημα που θα συμπληρώσεις και θα πρέπει να σου ακυρώσουν τη κλήση, αφού θα είναι παράνομη η όλη διαδικασία. Βέβαια μετά θα μπορούσαν να σε πιάσουν για τα "ψιλά" του κώδικα, όπως απόσταση απο γωνία, φανάρι, στάση λεωφορείου κτλ. τα οποία είναι πραγματικά ψιλο-παραβάσεις του κώδικα και δεν δικαιολογούν αφαίρεση πινακίδων.
Dreamweaver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Η μούρη δεν ήταν ούτε 30 εκ, ο κώλος σίγουρα ήταν πιο πέρα, μιάς και στο σημείο πού πάρκαρα και πού πάρκαρα ήταν μεγάλο επίτευγμα, μιάς και δεν είχε πολύ χώρο και με μηχανικό τιμόνι κιόλας.. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία πάντως δεν υπήρχε κανένα απγαρευτικό, απλώς δεν μπορούσε να περάσει λεωφορείο, ενώ αμάξια, τζιπάκια και μικρά φορτηγάκια απ'ότι παρατήρησα περνούσαν άνετα. Με την ακύρωση δε νομίζω να βρώ άκρη, αυτό πού με ενδιαφέρει να πάρω τις πινακίδες το συντομότερο δυνατό, γιατί συνήθως σχολάω μετά τις 12 το βράδυ από τη δουλειά μου και δεν θέλω να παίρνω ταξί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Η μούρη δεν ήταν ούτε 30 εκ, ο κώλος σίγουρα ήταν πιο πέρα, μιάς και στο σημείο πού πάρκαρα και πού πάρκαρα ήταν μεγάλο επίτευγμα, μιάς και δεν είχε πολύ χώρο και με μηχανικό τιμόνι κιόλας.. Στη συγκεκριμένη τοποθεσία πάντως δεν υπήρχε κανένα απγαρευτικό, απλώς δεν μπορούσε να περάσει λεωφορείο, ενώ αμάξια, τζιπάκια και μικρά φορτηγάκια απ'ότι παρατήρησα περνούσαν άνετα. Με την ακύρωση δε νομίζω να βρώ άκρη, αυτό πού με ενδιαφέρει να πάρω τις πινακίδες το συντομότερο δυνατό, γιατί συνήθως σχολάω μετά τις 12 το βράδυ από τη δουλειά μου και δεν θέλω να παίρνω ταξί. Εκει που ειχα παρκαρει εγω υπηρχε στην σαφαλτο κιτρινη ζικ ζακ διαγραμιση οποτε.....Το οτι ηταν μισοξεβαμενη βεβαια αλλουνου παππα ευαγγελιο.
tomasss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ρε παιδιά, αυτό το 'νόμιμο παρκάρισμα χωρίς απόδειξη' πήγε 10 ευρώ? Πριν μερικά χρόνια 5 δεν ήταν? Ή ήταν 10 στα μπουζούκια και 5 στα club? Και κανονικά δεν αφήνουμε όσο θέλουμε (όχι δηλαδή 10, αλλά άμα γουστάρουμε δεν αφήνουμε και τίποτα)? Τι απατεωνιές είναι αυτές. Θυμάμαι μια φορά ήμουν έξω από ενα μαγαζί στο Μοναστηράκι και είδα το εξής σκηνικό. Είχε πάει ένας και είχε αφήσει μια BMW σειρά 5 για παρκάρισμα. Επειδή εκεί αυτοί βιάζονται για να μπορέσουν να στριμώξουν όσα περισσότερα αυτοκίνητα γίνεται, πήγε και το κοπάνησε σε έναν τοίχο. Ψάχνανε λοιπόν τι θα κάνουνε για να μην το δει, και το γυρίσανε το αυτοκίνητο, κολλητά σε μια γωνία ώστε ο ιδιοκτήτητης να μην έχει οπτική επαφή με το σημείο που έγινε η ζημιά, και λέγανε ότι ένας θα του πιάσει κουβέντα μέχρι να έρθει για να μην πολυπροσέχει. Έλεος δλδ, και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου... Nαι γίνονται αυτά, αλλα ακόμη και μη εμφανείς ζημιές, π.χ. σηκώνουν το χειρόφρενο στο ταβάνι, αλλάζουν ταχύτητες χωρίς συμπλέκτη, σου το παρκάρουν πλαι-πλαι και βρίκεις τις πόρτες πλισέ..... Για αυτό τον λόγο, πηγαίνω με ταξί, φεύγω με ταξί. Βέβαια κάτι τέτοιο προϋποθέτει και η κοπέλα που συνοδεύεις να μην είναι...ψωνισμένη κουράδα που να ντρέπεται το ταξί-αυτός πιστεύω ότι είναι ο λόγος που οι περισσότεροι Ελληνες δεν μπορούν να αποφύγουν το αμάξι. Η παχυσαρκία το επιβεβαιώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.