De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δε κατάλαβα έχουμε και νταβατζήδες σε δημόσιους χώρους και θα το αφήσουμε έτσι;Φωτιά στο μαγαζί με τη μια.Αλλά βέβαια όταν είναι για μπουζουκοσκυλάδικα στον φούτσο μας ας δώσουμε 10 ευρώ και μετά "αααχχχ μισθοί των 700 ευρώ".Γαμώ τη π****να μου για νοοτροπία μέσα.... Εγώ θα το παρκάριζα μόνος μου( αν δεν ήταν φυσικά παράνομα) και αν πάθαινε κάτι θα πατούσα πρώτον αυτόν που με στραβοκοίταξε ή είπε κάτι,και θα έφευγα.
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν θα το έκανες... Απο τέτοιους έχουμε χορτάσει... Αν το έκανες μαγκιά σου... Αλλα έχεις μια ψήφο στο οτι είσαι μόνο λόγια... Και γω είμαι εντελώς κατά.. Αλλα δεν ξέρω αν θα ήθελες να βρείς μπελάδες μετά.. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μήν πατάς σε τέτοια μαγαζιά..
DarkOrion Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά, αυτό το 'νόμιμο παρκάρισμα χωρίς απόδειξη' πήγε 10 ευρώ? Πριν μερικά χρόνια 5 δεν ήταν? Ή ήταν 10 στα μπουζούκια και 5 στα club? Και κανονικά δεν αφήνουμε όσο θέλουμε (όχι δηλαδή 10, αλλά άμα γουστάρουμε δεν αφήνουμε και τίποτα)? Τι απατεωνιές είναι αυτές. Θυμάμαι μια φορά ήμουν έξω από ενα μαγαζί στο Μοναστηράκι και είδα το εξής σκηνικό. Είχε πάει ένας και είχε αφήσει μια BMW σειρά 5 για παρκάρισμα. Επειδή εκεί αυτοί βιάζονται για να μπορέσουν να στριμώξουν όσα περισσότερα αυτοκίνητα γίνεται, πήγε και το κοπάνησε σε έναν τοίχο. Ψάχνανε λοιπόν τι θα κάνουνε για να μην το δει, και το γυρίσανε το αυτοκίνητο, κολλητά σε μια γωνία ώστε ο ιδιοκτήτητης να μην έχει οπτική επαφή με το σημείο που έγινε η ζημιά, και λέγανε ότι ένας θα του πιάσει κουβέντα μέχρι να έρθει για να μην πολυπροσέχει. Έλεος δλδ, και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου...
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Οχι δεν θα το έκανες...Απο τέτοιους έχουμε χορτάσει... Αν το έκανες μαγκιά σου... Αλλα έχεις μια ψήφο στο οτι είσαι μόνο λόγια... Και γω είμαι εντελώς κατά.. Αλλα δεν ξέρω αν θα ήθελες να βρείς μπελάδες μετά.. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μήν πατάς σε τέτοια μαγαζιά.. Πίστεψε έχω κάνει χειρότερα πράγματα από το να πάρω παραμάζωμα κάποιον νταή.Πάντα είχα απωθημένα στους νταήδες γιατί μου την έσπαγαν στο σχολείο.Άλλο θέμα.Δεν πατάω σε τέτοια μαγαζιά εδώ κ χρόνια.
Freakster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το αστείο δεν είναι οι τύποι που παρκάρουν με άνεση στην πλατεία, αλλά προφανώς η δημοτική που απ'ότι φαίνεται είναι στο κόλπο. Και τα σπασανε στη μοιρασιά και τους κάνανε χαλάστρα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Το αστείο δεν είναι οι τύποι που παρκάρουν με άνεση στην πλατεία, αλλά προφανώς η δημοτική που απ'ότι φαίνεται είναι στο κόλπο. Και τα σπασανε στη μοιρασιά και τους κάνανε χαλάστρα.. Ετσι ακριβως....Αλοιως πως ειπανε απο το μαγαζι στους αλλους να παρουν να παρουν τις πινακιδες χωρις να πληρωσουν ???
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το αυτοκινητο αν το κυκλοφωρησεις χωρις πινακιδες ο,τι ατυχημα και να συμβει φταις εσυ συμφωνα με τον νομο, ακομα και αν περασει ο αλλος με κοκκινο και πεσει πανω σου φταις, επειδη δεν εχεις πινακιδες, και τον πληρωνεις. Γιαυτο προσεξε τωρα λιγο χωρις πινακιδες. Καλυτερα μη το κυκλωφωρεις καθολου
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το αυτοκινητο αν το κυκλοφωρησεις χωρις πινακιδες ο,τι ατυχημα και να συμβει φταις εσυ συμφωνα με τον νομο, ακομα και αν περασει ο αλλος με κοκκινο και πεσει πανω σου φταις, επειδη δεν εχεις πινακιδες, και τον πληρωνεις. Γιαυτο προσεξε τωρα λιγο χωρις πινακιδες. Καλυτερα μη το κυκλωφωρεις καθολου Στην προηγουμενη σελιδα γραφω οτι της πηρα τις πινακιδες. Στην ειδοποιηση με εμαιλ για το post σου γραφει αλλα...Μαλλον τα διορθωσες αμμεσως ετσι ??? Για το οτι στην Αθηνα τουλαχιστον η Δημοτικη Αστυνομια μπορει να αφαιρει πινακιδες ειναι αληθεια 100%.
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 ναι το διορθωσα επειδη δεν ειχα διαβασει ολα τα ποστ σου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Το αυτοκινητο αν το κυκλοφωρησεις χωρις πινακιδες ο,τι ατυχημα και να συμβει φταις εσυ συμφωνα με τον νομο, ακομα και αν περασει ο αλλος με κοκκινο και πεσει πανω σου φταις, επειδη δεν εχεις πινακιδες, και τον πληρωνεις. Γιαυτο προσεξε τωρα λιγο χωρις πινακιδες. Καλυτερα μη το κυκλωφωρεις καθολου Καλά, μην είμαστε και υπερβολικοί και γράφουμε ό,τι θέλουμε. Αυτό που γράφεις φυσικά δεν ισχύει.
firewalker Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 paredwse, ισχεί συνυπευθυνότητα; Όπως π.χ. όταν οδηγείς χωρίς δίπλωμα; Που μπορεί να φταίει ο άλλος αλλά έχεις και εσύ ευθύνη;
Radiatedsoul Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μου το εχει πει ενας τροχονομος οταν με επιασε εμενα να κυκλωφωρω χωρις πινακιδες, και γυρναγα απο την δουλεια μου πρωι πρωι, λογω βραδυνης βαρδιας. Μου ειπε επι λεξη "Εχω ενα παλιο νισσαν που θελει φτιαξιμο, να το φερω να το ριξω πανω σου να με πληρωνεις επειδη δεν εχεις πινακιδες? τωρα που δεν εχεις πινακιδες πληρωνεις τους παντες φταις δεν φταις να το ξερεις." Δε με εγραψε επειδη κλαφτικα λιγο ημουνα και κομματια πρωι πρωι απο την δουλεια. Και περνουσα απο τον καθετο δρομο απο εκει που την ειχε στησει αυτος στο συνταγμα,γωνια με το πλαζα. Απο αυτον το εμαθα, δε νομιζω να μου ελεγε ασυναρτησιες.
jimarass Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Εδώ ρε σεις έχουμε φτάσει σε σημείο που όταν πας σε ένα μαγαζί, ακόμα και καφετέρια παραλιακής, δε σε αφήνουν να παρκάρεις, αλλά το παίρνουν παρκαδόροι και μετά έχουν και απαιτήσεις για λεφτά. Μια φορά είχα πάει σε ένα κέντρο στο οποίο πάρκαρε τα αμάξια στο υπαίθριο parking ενός πουκαταστήματος (αλά πρακτικερ) . Φυσικά πληρώσαμε 10 ευρώ . Μάλιστα κάποια στιγμή που έφυγα στη μέση του προγράμματος για να πάω σπίτι να πάρω μια κάμερα, όταν γύρισα πέρασα από ανάκριση για να ξαναπαρκάρω χωρίς να ξαναπληρώσω, ΑΝ και τους είχα πει ότι φεύγω για λίγο. Έλεος πια.... Πρόσφατα πήγα σε μια καφετέρια παραλιακή, πολύ γνωστή, και όταν φτάσαμε πήρε το αμάξι παρκαδόρος με το έτσι θέλω. Φυσικά όταν έφυγα δε πλήρωσα ΜΙΑ και απόλαυσα την σπασμένη μούρη του λαλάκα.....Φυσικά και εκεί ούτε που θα με ξαναδούνε.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μου το εχει πει ενας τροχονομος οταν με επιασε εμενα να κυκλωφωρω χωρις πινακιδες, και γυρναγα απο την δουλεια μου πρωι πρωι, λογω βραδυνης βαρδιας. Μου ειπε επι λεξη "Εχω ενα παλιο νισσαν που θελει φτιαξιμο, να το φερω να το ριξω πανω σου να με πληρωνεις επειδη δεν εχεις πινακιδες? τωρα που δεν εχεις πινακιδες πληρωνεις τους παντες φταις δεν φταις να το ξερεις." Δε με εγραψε επειδη κλαφτικα λιγο ημουνα και κομματια πρωι πρωι απο την δουλεια. Και περνουσα απο τον καθετο δρομο απο εκει που την ειχε στησει αυτος στο συνταγμα,γωνια με το πλαζα. Απο αυτον το εμαθα, δε νομιζω να μου ελεγε ασυναρτησιες. Κι όμως, σου έλεγε μπούρδες. Η έλλειψη πινακίδων δεν μπορεί να θεωρηθεί από μόνη της ότι συμβάλλει στα ατυχήματα. Ρώτα καλύτερα κάποιον που δουλεύει σε ασφαλιστική εταιρεία, στο τμήμα αυτοκινήτων - αυτοί είναι που πληρώνουν, όχι οι τροχονόμοι. paredwse, ισχεί συνυπευθυνότητα; Όπως π.χ. όταν οδηγείς χωρίς δίπλωμα; Που μπορεί να φταίει ο άλλος αλλά έχεις και εσύ ευθύνη; Πρόσεχε να δεις: ακόμα και η έλλειψη διπλώματος δεν θεωρείται πλέον αυτόματα ότι σου δίνει συνυπαιτιότητα. Πρέπει να έκανες κάποια γερή βλακεία για να μετρήσει κάτι τέτοιο σε δικαστήριο. Απλό παράδειγμα: έστω ότι εσύ δεν έχεις δίπλωμα και οδηγείς το αυτοκίνητό σου. Αν παραβιάσω ερυθρό σηματοδότη και πέσω επάνω στο δικό σου αυτοκίνητο που κινείται κανονικά, δεν έχει καμία σημασία εάν έχεις ή όχι δίπλωμα. Η έλλειψη διπλώματος (ή πινακίδων) δεν συνέβαλε στη δική σου οδηγητική (καλή ή κακή) συμπεριφορά. Αντίθετα, εάν εγώ (που παραβίασα τον σηματοδότη) δεν είχα δίπλωμα, θα ήταν επιπλέον λόγος εναντίον μου στο δικαστήριο. Πρέπει η έλλειψη διπλώματος να συνδέεται ουσιαστικά ("αιτιωδώς" λέγεται στα νομικά) με το αποτέλεσμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Κι όμως, σου έλεγε μπούρδες. Η έλλειψη πινακίδων δεν μπορεί να θεωρηθεί από μόνη της ότι συμβάλλει στα ατυχήματα. Ρώτα καλύτερα κάποιον που δουλεύει σε ασφαλιστική εταιρεία, στο τμήμα αυτοκινήτων - αυτοί είναι που πληρώνουν, όχι οι τροχονόμοι. Πρόσεχε να δεις: ακόμα και η έλλειψη διπλώματος δεν θεωρείται πλέον αυτόματα ότι σου δίνει συνυπαιτιότητα. Πρέπει να έκανες κάποια γερή βλακεία για να μετρήσει κάτι τέτοιο σε δικαστήριο. Απλό παράδειγμα: έστω ότι εσύ δεν έχεις δίπλωμα και οδηγείς το αυτοκίνητό σου. Αν παραβιάσω ερυθρό σηματοδότη και πέσω επάνω στο δικό σου αυτοκίνητο που κινείται κανονικά, δεν έχει καμία σημασία εάν έχεις ή όχι δίπλωμα. Η έλλειψη διπλώματος (ή πινακίδων) δεν συνέβαλε στη δική σου οδηγητική (καλή ή κακή) συμπεριφορά. Αντίθετα, εάν εγώ (που παραβίασα τον σηματοδότη) δεν είχα δίπλωμα, θα ήταν επιπλέον λόγος εναντίον μου στο δικαστήριο. Πρέπει η έλλειψη διπλώματος να συνδέεται ουσιαστικά ("αιτιωδώς" λέγεται στα νομικά) με το αποτέλεσμα. Ετσι ειναι.....Εχω δει γαλλικο coupe να το σταματανε χωρις πινακιδες και χωρις διπλωμα ο οδηγος και να τον αφηνουν ...να φυγει !!!!:mrgreen::mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.