Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ξερετε ποσο ειναι το προστιμο ρε παιδια και για ποσο καιρο τις παιρνουν ????Η ιστορια εχει ως εξης: Ειχε παει χθες η κορη μου στο κεντρο starz στο Θησειο στην Πλ.Αγ.Ασωματων. Εκει οι ανθρωποι του μαγαζιου παιρνουν τα αυτοκινητα των πελατων και τα παρκαρουν στην πλατεια. Δινουν ενα καρτελακι για την παραλαβη.Κοστος 10 ευρω για ολη την διαρκει του προγραμματος (Ρουβας -Μαγγιρες). Απο οτι νομιζα μαλλον νοικιαζαν απο τον δημο τον χωρο αυτο...Αμ...δε..... Χθες βραδυ κατα τις 12 μπουκαρε η δημοτικη Αστυνομια και αφαιρεσε ολες τις πιανκιδες !!!! Οι ανθρωποι απο οτι ειπαν στην κορη μου και τους αλλους αυτο συναιβαινε για πρωτη φορα γιατι ...τα ειχαν βρει με τους υπευθυνους του Δημου και ολα γινοντουσαν σιωπηρα πριν !!!! Ειπαν να μην ανησυχουν και οτι μεχρι σημερα το μεσημερι θα τους ειχαν παρει πισω τις πινακιδες. Μαζεψαν και τα χαρτακια με τις κλισεις για να τα ...τακτοποιησουν. Σημερα ομως το πανε για Δευτερα χωρις η τηλεφωνητρια του μαγαζιου να μπορει να δωσει αλλες αξηγησεις !!! Φυσικα και δεν θα κατσω με σταυρωμενα χερια αλλα αν τελικα πληρωσουμε ποσο παει για παρκαρισμα σε πλατεια και αφαιρεση πινακιδων και για ποσο καιρο τις παιρνουν ??? :cry::cry:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ήμαρτον, σιγά μην πληρώσω για να το παρκάρω παράνομα και σε δημόσιο μέρος... Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από το μαγαζί να με πληρώσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ήμαρτον, σιγά μην πληρώσω για να το παρκάρω παράνομα και σε δημόσιο μέρος... Εγώ στη θέση σου θα ζητούσα από το μαγαζί να με πληρώσει. Τους φυλαω πολλα ...ραμματα για την γουνα τους !!!!
Tzimmys Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κωμικοτραγική κατάσταση. Εγώ πάντως πρόσφατα πλήρωσα 20 ευρώ, το μισό του 40 επειδή ήταν μέσα στο 10ήμερο και τις πινακίδες αφού έκανα φασαρία τις πήρα σε 5 μέρες. Μπορεί εσένα να σου πουν 2 εβδομάδες, αλλά αν τους εξηγήσεις τη κατάσταση μπορεί να τις πάρεις και άμεσα. Σε φάση ότι εγώ πλήρωσα ρε παιδιά, που να ξέρω τι κάναν οι τύποι από κει και πέρα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πηραν τηλ πριν λιγο την κορη μου οτι την Δευτερα θα δωσουν πισω τις πινακιδες απο το "μαγαζι" !!!
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι δουλεια εχει η δημοτικη αστυνομια να βγάζει πινακιδες;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι δουλεια εχει η δημοτικη αστυνομια να βγάζει πινακιδες;;; Ελα ντε....Τωρα ρωτησα την κορη μου αν ηταν η Δημοτκη αστυνομια και μου ειπε οτι ναι μεν δεν τους ειδε αλλα καποιος απο αυτους που ειχαν μαζεψει τις κλισεις ειπε σε ενα αλλο δικο του "Ελα ρε Δημοτικη ειναι ....Ο Κα....... ειναι δικος μας " .
Cue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 offtopic αλλά έλεος... άλλο ένα παράδειγμα ότι σε αυτή την χώρα ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι δουλεια εχει η δημοτικη αστυνομια να βγάζει πινακιδες;;; Mπορει να μην εχει αλλα να που της δωσανε.... http://www.cityofathens.gr/el/katoikoi/dikaiologitika/kykloforia-stathmeysi/paralabi-pinakidon-kykloforias
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Τι δουλεια εχει η δημοτικη αστυνομια να βγάζει πινακιδες;;; Ρε σύ τρίγωνα πανοράματος τι λές; Σε άλλη πόλη ζούμε; (εγώ και εσύ)... Σε μας η δημοτική αστυνομία πρίν κάνα 6μηνο δεν άφηνε αυτοκίνητο για αυτοκίνητο ήσυχο στο κέντρο. Και εγώ την έχω πατήσει όπως και χιλιάδες άλλοι.. Τότε το πρόστιμο ήταν πολύ μεγαλύτερο.. Τώρα είναι 20 ευρώ αν πάς σε 10 μέρες και τις πινακίδες τις παίρνεις σε χρόνο ανάλογο της γκρίνιας σου..
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Σε άλλη πόλη ζούμε; (εγώ και εσύ)... Αυτο ειναι αληθεια...Μακαρι να ζουσαμε κι εμεις εκει !!!!Αν και εχουν χαλασει κι εκει !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Τελικα πηγα προχθες στην Δημοτικη αστυνομια της Αθηνας πληρωσα 20 ευρω (το μισο προστιμο) εκανα εφεση στην αφαιρεση των πινακιδων και της πηρα πισω. Χθες απο το starz πηραν την κορη μου να παει να παρει τις πινακιδες και οτι το ειχαν τακτοποιησει. Τους ειπε οτι ηδη της ειχαμε παρει και πριν απο λιγο πηγε καποια κοπελα απο το starz σπιτι μου και εδωσε τα 20 ευρω που ειχα πληρωσει !!!
antreaslam Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδια΄, αυτή η χώρα, είναι το μέγιστο μπουρδέλο! την απορία από που στο διάολο παίρνουν αυτοί άδεια, την είχα και εγώ... Πήγαμε στο μητροπάνο το σάββατο, πουθενά παρκάρισμα. το παρκινγκ του μαγαζιού, είναι κάτω από την πειραιώς, σε ένα χώρο που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τον έχουν νοικιάσει, και γιαυτό άλλωστε, σου παρκάρουν το αμάξ, σου παίρνουν 10 ευρώ, και σου δίνουν το κλειδί , χωρίς ΚΑΜΙΑ απόδειξη φυσικά. κάποια στιγμή, πρέπει να τους κάνουμε χοντρή νίλα σαν πολίτες, αλλά πως..να βρεις το κουράγιο για το τρέξιμο που απαιτεί μια μήνυση/αγωγη/εξώδικο/τι στο διαολο χρειάζεται τέλος πάντων?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Παρκαρεις μονος το αμαξι και γεια σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.