ata1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κανονικες ειναι οι τιμες-για τα τοπ 5 λαστιχα της κατηγοριας-...περα απο το 50ε για εργατικα για καθε λαστιχοδεν ειναι eshop τα μαγαζια...εγω παντως απο την στιγμη που δεν εχει paypal κ δεν ξερω κανεναν που να χει αγορασει απο κει δεν θα κανα παραγγελια. ποσα αλογα ειναι το gtc κ χει δεικτη ταχυτητας εως 240κμ?!! δες στο manual αν εχει τις ιδιες διαστασεις κ δεικτη ταχυτητας κτλ με αυτα που χεις.. Λάθος κάνεις εγώ στο λαστιχά μου(είμαι και επαρχία) έχω τις ίδιες τιμές με αυτό το μαγαζί που υπέδειξε ο φίλος. Αλλού πιο φθηνά αλλού πιο ακιβά αλλά μιλάμε για 10-20 ευρώ διαφορά ανά λάστιχο όχι διπλή τιμή! Και φυσικά όταν αγοράζεις ελαστικό η τοποθέτηση είναι δώρο. Όσο για το δείκτη ταχύτητας μια χαρά είναι. Το 225/45/17 προορίζεται για πιο σπορ αυτοκίνητα οπότε κάτω από V πολύ δύσκολο. Για Ελλάδα πάντως μια χαρά είναι. Εμένα σε πιο ελαφρύ αμάξι και δεν έχουν πρόβλημα να ζεσταθούν. Ειδικά αν το στρίβεις και λίγο το καλοκαίρι είναι μονόδρομος για να μην τα κάψεις
xalia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 κανονικες ειναι οι τιμες-για τα τοπ 5 λαστιχα της κατηγοριας-...περα απο το 50ε για εργατικα για καθε λαστιχοδεν ειναι eshop τα μαγαζια...εγω παντως απο την στιγμη που δεν εχει paypal κ δεν ξερω κανεναν που να χει αγορασει απο κει δεν θα κανα παραγγελια. ποσα αλογα ειναι το gtc κ χει δεικτη ταχυτητας εως 240κμ?!! δες στο manual αν εχει τις ιδιες διαστασεις κ δεικτη ταχυτητας κτλ με αυτα που χεις.. είναι 115 άλογα και ο δείκτης πάει εως 240. Πήγα σε άλλους δύο σήμερα και ο ένας μου είπε για 380€ και τα δύο και ο άλλος για 310€, ίδια μάρκα με τα μαμίσια. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
leftermann Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 μάλλον ο πρώτος ήταν πολύ μάγκας, τεράστιος, γίγαντας!
Tzimmys Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μερικοί έχουν τρελό θράσσος ρε π0ύστh μου. Άκου 250 το λάστιχο. :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.