anastasisk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια και καλη χρονια ! Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να διορθωσω τα εξης προβληματα : 1) Οταν κλεινω τον υπολογιστη μου,αυτος ανοιγει ξανα μονος του (σχεδον αμεσως) . Πολλες φορες δε,χρειαζεται (για να κλεισει εντελως) να κανω Turn off μεχρι και 5 φορες. 2) Δεν ειναι δυνατο να δω σχεδον καμμια φωτογραφια απο καποια sites . Ακομα και search φωτογραφιων στο Google που κανω,δε μου εμφανιζει απολυτως τιποτα.Μου βγαζει το κλασσικο κοκκινο "χ" επανω αριστερα στο πλαισιο της φωτογραφιας.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια και καλη χρονια ! Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να διορθωσω το εξης προβληματα : 1) Οταν κλεινω τον υπολογιστη μου,αυτος ανοιγει ξανα μονος του (σχεδον αμεσως) . Πολλες φορες δε,χρειαζεται (για να κλεισει εντελως) να κανω Turn off μεχρι και 5 φορες. 2) Δεν ειναι δυνατο να δω σχεδον καμμια φωτογραφια απο καποια sites . Ακομα και search φωτογραφιων στο Google που κανω,δε μου εμφανιζει απολυτως τιποτα.Μου βγαζει το κλασσικο κοκκινο "χ" επανω αριστερα στο πλαισιο της φωτογραφιας. Καλησπέρα. Για το 1)Χτες κιόλας μου έλεγε ένας φίλος μου για έναν καθηγητή του ο οποίος έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με σένα...Τι έκανε;Δυστηχώς format.(όταν έκανε το μηχάνημα έστρωσε) Οι προτάσεις μου: α)Κάνε κανένα scan 2)Άνοιξε task manager και σβήσε όποιες διεργασίες δε ξέρεις τι κάνουν... 3)Αν ξέρεις πως κάνουν,κάνε μια επαναφορά του συστήματος σου σε κάποιο χρονικό διάστημα στο οποίο δεν είχες πρόβλημα(αν έχεις αντίγραφο φυσικά) 2)Ποιον browser χρησιμοποιείς;Κάντου μια επανεγκατάσταση μπας και έχει πατηθεί καμιά επιλογή να μη σου εμφανίζει τις εικόνες(αν και αυτό το Χ που σου βγάζει δε μου αρέσει....) Αυτά.Αν δε στρώσει το μηχάνημα εδώ είμαστε
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κατεβασε το anti-malware απο κατω, ειναι δωρεαν και κανε ενα Full Scan...Εχει σωσει παρα πολλους και σε οσους το συνιστω με θερμοευχαριστουν. http://www.malwarebytes.org/
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Και ένα άλλο για τέτοιες περιπτώσεις το οποίο έχει σώσει εμένα...spyware doctor. Νομίζω βγαίνει και σε trial.
anastasisk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω θερμα και τους δυο.Καποια απο αυτα που γραψατε,τα εχω κανει.Θα ηθελα να αποφυγω το format γιατι εχω καποια σημαντικα προγραμματα για την δουλεια μου.Θα κανω και τα υπολοιπα που μου εχετε προτεινει και θα τα πουμε.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σας ευχαριστω θερμα και τους δυο.Καποια απο αυτα που γραψατε,τα εχω κανει.Θα ηθελα να αποφυγω το format γιατι εχω καποια σημαντικα προγραμματα για την δουλεια μου.Θα κανω και τα υπολοιπα που μου εχετε προτεινει και θα τα πουμε. Αν δε γίνει τίποτα με αυτά που σου είπαμε,κράτα ένα backup και κάνε μετά
thief7710 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σε δικο μου pc παλιοτερα που ειχε εμφανιστει το προβλημα του να ανοιγει ξανα μονος του μετα το shut down ειχε προβλημα το τροφοδοτικο μου. Δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο (απο καποιο φιλο η συγγενη σου) να δεις μηπως εκει τελικα ειναι το προβλημα.
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 εχεις μοντεμ συνεδεμενο πανω; η δικτυο; μπες μεσα στο bios και ελεγξε τις επιλογες τους wake on lan κλπ επισης, μηπως εχει κανενα προβλημα η συδεσμολογια του κουμπιου power;
nickarmy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 χωρις να θέλω να κοροιδεψω κανεναν γιατι τοσα έχω πάθει και εγω καθε σαββ και προβλημα απλος να το αναφερω να γελάσουμε μες στην ζυστιχια του να ασχολησε με υπ μίπος να έκανες και κανενα τρισαγιο για κανενα φάντασα χεχε
we_will_rise Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 χωρις να θέλω να κοροιδεψω κανεναν γιατι τοσα έχω πάθει και εγω καθε σαββ και προβλημα απλος να το αναφερω να γελάσουμε μες στην ζυστιχια του να ασχολησε με υπ μίπος να έκανες και κανενα τρισαγιο για κανενα φάντασα χεχε χεχε ...ξεράθηκα μιλάμε...
Antwni Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 μίπος να έκανες και κανενα τρισαγιο για κανενα φάντασα χεχε Φώναξε τον Εφραιμ!!!:lol:
anastasisk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 χα χα Κανω ολ αυτα που μου εχετε γραψει !
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Για το πρόβλημα με τις εικόνες (στον Internet Explorer έτσι; ), πήγαινε στο μενού Εργαλεία-Επιλογές ίντερνετ-καρτέλα Για προχωρημένους-τμήμα Πολυμέσα-τσεκάρισε Εμφάνιση Εικόνων ή πάτα Επαναφορά Προεπιλογών. Για το 1ο πρόβλημα, αν δώσεις Έναρξη-Εκτέλεση-shutdown -f και πες μας τι έκανε. Επίσης, ότνα ξεκινάει το pc, πάτα Delete κανά 2-3 φορές για να μπει στο BIOS. Εκεί κινήσε με τα βελάκια, χαμηλά στηνοθόνη θα πρέπει να σου λέει ποιά άλλα πλήκτρα δουλεύουν (page up/page down, +/-, Enter κτλ) Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή για power managment. Μπες στις επιλογές και δες αν έχει ενεργοποιημένο κανένα power on ή αν η επιλογή state after power loss είναι stay off.
anastasisk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Για το πρόβλημα με τις εικόνες (στον Internet Explorer έτσι; ), πήγαινε στο μενού Εργαλεία-Επιλογές ίντερνετ-καρτέλα Για προχωρημένους-τμήμα Πολυμέσα-τσεκάρισε Εμφάνιση Εικόνων ή πάτα Επαναφορά Προεπιλογών.[ATTACH]15172[/ATTACH] Για το 1ο πρόβλημα, αν δώσεις Έναρξη-Εκτέλεση-shutdown -f και πες μας τι έκανε. Επίσης, ότνα ξεκινάει το pc, πάτα Delete κανά 2-3 φορές για να μπει στο BIOS. Εκεί κινήσε με τα βελάκια, χαμηλά στηνοθόνη θα πρέπει να σου λέει ποιά άλλα πλήκτρα δουλεύουν (page up/page down, +/-, Enter κτλ) Κάπου εκεί πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή για power managment. Μπες στις επιλογές και δες αν έχει ενεργοποιημένο κανένα power on ή αν η επιλογή state after power loss είναι stay off. -Το προβλημα των εικονων λυθηκε!Ειχα κανει και στο παρελθον το ιδιο ακριβως που προτεινες αλλα δεν δουλεψε.Τυχερη ημερα η σημερινη!Σ ευχαριστω πολυ ! -Το " shutdown f " το εγραψα,μα,δεν εγινε απολυτως τιποτα. -Μπηκα στο BIOS και το Power Button Function ειναι [Power Off] και το After AC Power Lost ειναι [Off].Κανω κατι σε αυτη την περιπτωση? -----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 09 : 01 : 18----- Κατεβασε το anti-malware απο κατω, ειναι δωρεαν και κανε ενα Full Scan...Εχει σωσει παρα πολλους και σε οσους το συνιστω με θερμοευχαριστουν. http://www.malwarebytes.org/ Eκανα scan και δεν βρηκε απολυτως τιποτα.Ευχαριστω πολυ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.