Προς το περιεχόμενο

αναβάθμιση κάρτας γραφικών

captain7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Πρώτη φορά γράφω και γι'αυτό συγχωρέστεμαι για τυχόν λάθη.Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών που έχω τώρα (geforce 7300 LE) και να βάλω μια καλύτερη.

Η μητρική που έχω είναι Gigabyte S series GA-945GM-S2 με διπύρινο επεξεργαστή και έχει μια θύρα PCI Express x16 slot.Γι'αυτό παρακαλώ όποιος θέλει να μου κάνει προτάσεις για κάρτες γραφικών κατά προτίμηση geforce μέχρι 100 ευρώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

E8χχχ δε νομιζω... http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/cpulist/ga-945gm-s2_10.html

Ε6χχχ ή Ε4xxx ομως ναι, οποτε ας μας διαφωτισει το παιδι.

ΕΠισης να μας πει πιο τροφοδοτικο εχει και σε τι αναλυση θα παιζει

Δημοσ.
Καλησπέρα.Πρώτη φορά γράφω και γι'αυτό συγχωρέστεμαι για τυχόν λάθη.Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών που έχω τώρα (geforce 7300 LE) και να βάλω μια καλύτερη.

Η μητρική που έχω είναι Gigabyte S series GA-945GM-S2 με διπύρινο επεξεργαστή και έχει μια θύρα PCI Express x16 slot.Γι'αυτό παρακαλώ όποιος θέλει να μου κάνει προτάσεις για κάρτες γραφικών κατά προτίμηση geforce μέχρι 100 ευρώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

γιαυτο του προτεινα 9800GT...

• Moderators
Δημοσ.
Καλά κάνει ο GeorgeMan και ρωτάει CPU, μην έχει κανένα Celeron D και πικραθεί :-)

Oπ! Που χαθηκες εσυ ρε κοσιον? :-)

Δημοσ.
Μια 4830 δεν ειναι ισοδυναμη με μια 9800gt? και 10 € φτηνοτερη?

πες τα ρε sokonik....το εχουν ρηξει ολοι στην 9800gt και με τα ιδια και λιγοτερα περνουν μια 4830 που ειναι και καλυτερη! για τσεκαρετε κ εδω

Δημοσ.

Αππορητα εγγραφα της....ΑΤΙ.....Ναι σιγουρα ειναι αξιοπιστα :)

Οπως και να εχει και καλυτερη να ειναι θα μιλαμε για 1,2,5 FPS οποτε απο την στιγμη που το παιδι ζητησε λυση NVIDIA δεν καταλαβαινω το κολημα με την ΑΤΙ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...