Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για High Definition PC

aladdin7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπον εχουμε και λεμε γιατι το θεμα κατανταει βαρετο, ειδικα οταν καποιοι ΔΕΝ εχουν στην διαθεση τους καποια απο τις συσκευες που αναφερω και αρα αερολογουν.

1ον ) MindTrapper , τι περιμενεις να σου δειξω ? Μετρησεις ? Δεν εχω μηχανημα που κανει μετρησεις γιατι ΔΕΝ ειναι η δουλεια μου να κανω μετρησεις. Οταν εχω στο AV1 το EGREAT M32B και στο AV2 εχω το HTPC και αλλαζοντας απο το ενα στο αλλο και παιζοντας την ιδια ταινια βλεπω διαφορες τι αλλο δλδ να σου πω ? Σου λεω αυτο που βλεπω τωρα αν δεν σαρεσει η απαντηση οκ μην την δεχεσαι.

Οταν δλδ εγω γυριζω απο AV1 σε AV2 και βλεπω διαφορες αυτο πως το δικαιολογεις ? Υποψην πως εχω χρησιμοποιησει απο CoreAVC και PowerDVD 8 μεχρι το FFDshow και τα απλα Built In του VLC και GOM.

Φίλε δεν είπα εγώ ότι δε θα δεχτώ την απάντηση σου. Εσύ εμφανίστηκες ειρωνικός και αφοριστικός και σου απάντησα κατάλληλα πιστεύω. Δεν είχα σκοπό να παρεξηγηθούμε ούτε να ξεκινήσουμε flame.

Το μόνο που λέω είναι ότι το htpc μπορεί να σου δώσει ίδια αποτελέσματα με το popcorn (ίσως και λίγο καλύτερα) αλλά θέλει ψάξιμο με τα φίλτρα (ας πούμε στο ffdshow ή στον Media Player Classic HomeCinema) ενώ το popcorn το βάζεις και μετά από μια δυο οθόνες σου δίνει τα αποτελέσματα που δίνει. Αν έλεγες ότι θέλει περισσότερη δουλειά για να έχεις τα ίδια αποτελέσματα από το pc θα συμφωνούσαμε απόλυτα αλλά εσύ λες ότι δεν γίνεται οπότε πιστεύω ότι απλά έχεις λάθος.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σπαταλησα καπου 1 ωρα αλλαζοντας φιλτρα, προγραμματα, αλλαζοντας ρυθμισεις στα panel τους, ανεβαζοντας το ενα κατεβαζοντας το αλλο και στο τελος ιδια εικονα δεν ελαβα. Αν δεν ειχα ξεπατωσει τις ρυθμισεις θα ελεγα πως ισως να μην το ειχα ψαξει αρκετα, αλλα δεν ισχυει.

Και δεν χρησιμοποιω το PopCorn αλλα το M32B, το PoPCorn τωρα το περιμενω για παρουσιαση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...