aladdin7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλησπερα. Θα ηθελα προταση για αγορα pc με στοχο να παιζει ανετα High Definition σε 37'' TV!! Εννοειται να ειναι οσο πιο οικονομικο γινεται!!
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν θελεις να παιζεις μονο ταινιες αγορασε ενα Stand Alone Multimedia Player σαν το EGREAT M32B η το A110 της PopCorn Hour καθοτι η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλυτερη.
giorgos147 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν θελεις να παιζεις μονο ταινιες αγορασε ενα Stand Alone Multimedia Player σαν το EGREAT M32B η το A110 της PopCorn Hour καθοτι η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλυτερη. +1.Εκτός αν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια...Τότε αλλάζει το θέμα.Το πολύ πολύ πάρε και ένα ps3 να βλέπεις blueray+dvd και να μπορείς να παίζεις και παιχνίδια
aladdin7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Θα ηθελα pc ωστε να παιζει χωρις κανενα προβλημα .mkv και ελληνικα srt.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τοτε και τα 2 που σου αναφερα θα σου κανουν μια χαρα και θα σου βγουν πιο φτηνα.
aladdin7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Εχεις να δωσεις κανεναν link; Δεν τα βρισκω στα συνηθη μαγαζια!
overclocker Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν σε ενδιαφέρουν μόνο οι ματρόσκες (mkv) τότε και εγώ σου λέω να δείς ένα από τα EGREAT M32B ή το A110 της PopCorn Hour ή και το νέο Media Player της WD. Πιό οικονομική λύση με καλύτερη ποιότητα εικόνας, ευκολία χειρισμού, οικονομία χώρου και λιγότερος θόρυβος από ένα Media PC.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 PopCorn Hour A110 http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7798 EGREAT M32B http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801715 Φυσικα αν θελεις κατι πιο οικονομικο με παρομοια ποιοτητα εικονας αλλα με λιγοτερες λειτουργιες και το WD ειναι καλο.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Υποψην πως εσυ βαζεις τον σκληρο δισκο η το DVDROM, δεν ερχονται μαζι.
madjim1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν θελεις να παιζεις μονο ταινιες αγορασε ενα Stand Alone Multimedia Player σαν το EGREAT M32B η το A110 της PopCorn Hour καθοτι η ποιοτητα εικονας ειναι πολυ καλυτερη. Αυτο ειναι σιγουρο το EGREAT M32B εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας απο ενα pc? Eγω εχω φτιαξει ενα δυνατο htpc και σκεφτομουν να παρω ενα bluray player για το pc αν ειναι ετσι τι ειναι καλυτερο να παρω ενα ps3 ή stand alone player?
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αυτο ειναι σιγουρο το EGREAT M32B εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας απο ενα pc? Όχι. Αν φρόντισες ώστε το HTPC σου να έχει έξοδο HDMI, θα έχεις συγκρίσιμη ποιότητα εικόνας.
HellasVagabond Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σε καμια περιπτωση το PC και η οποιαδηποτε καρτα γραφικων δεν βγαζει την ποιοτητα του Sigmadesigns chip. Εχω και το PC συνδεμενο με HDMI και το M31B, και το M32B και το A110. Γενικα αν το σκεφτεις ειναι και λογικο ενα standalone player να βγαζει καλυτερη ποιοτητα εικονας αφου το μονο που κανει ειναι dedicated playback. Αν παρεις ενα standalone Blu-Ray player οπως το BD55 της Panasonic τοτε θα εχεις καλυτερη ποιοτητα εικονας. Τωρα για PC Blu-Ray δεν εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω. Εχω το Plextor Blu-Ray διπλα μου ωστοσο οποτε αν περιμενεις λιγες μερουλες οταν βρω χρονο θα το δοκιμασω.
mindtrapper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω γιατί. Αν έχεις hardware acceleration στο htpc και σωστές ρυθμίσεις γιατί να δείχνει χειρότερα; Σίγουρα θα έχει καλύτερο hardware από ένα standalone οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Τι είναι χειρότερο; Τα χρώματα; Κάνει περισσότερα blocks; Κάνει κολλήματα;
parsifal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Στο PC, η ποιότητα εικόνας καθορίζεται από το αποκωδικοποιημένο bitstream που παράγει ο software Η.264 decoder ή η GPU μέσω UVD/PureVideo. Στο standalone, έχεις ένα ή περισσότερα dedicated DSPs που κάνουν την ίδια δουλειά. Και; Ο όρος "dedicated" δε λέει τίποτα από μόνος του. Γιατί να μη θεωρήσουμε και το τμήμα πυριτίου μίας ATI GPU στο οποίο υλοποιείται το UVD επίσης εξίσου dedicated π.χ.; Αν και οι δύο υλοποιήσεις δεν κάνουν εκπτώσεις σε σχέση με τον reference H.264 decoder (π.χ. δεν εφαρμόζουν approximations μειωμένης ακρίβειας για να κερδίσουν σε ταχύτητα αποκωδικοποίησης, βλέπε CoreAVC vs libavcodec), δεν υπάρχει λόγος να διαφέρουν σημαντικά σε ποιότητα. Η ψηφιακή μεταφορά του bitstream από την έξοδο του decoding stage μέχρι το βύσμα HDMI της TV εξασφαλίζει ότι δεν παρεμβάλλεται κάποιος άλλος παράγοντας που θα μπορούσε να αλλοιώσει την ποιότητα. Δεν αμφιβάλλω ότι σε A-B blind tests θα υπάρχουν διαφορές, αλλά η δήλωση «Σε καμια περίπτωση το PC και η οποιαδηποτε καρτα γραφικων δεν βγαζει την ποιοτητα του Sigmadesigns chip» μου φέρνει πολύ σε αφορισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.