S.M.Greek Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ...Γειά σας παιδιά. Έχω windows vista x64 ultimate και όπως θα γνωρίζεται υπάρχει ένα πρόγραμμα υπέροχο που παίζει tv το windows media center. Το πρόβλημα είναι οτι ενω η κάρτα τηλεόρασης μου (asus 713x)είναι κανονικά εγκατεστημένη και το powercinema 6 την βρήσκει και παίζει κανονικά , το windows media center δεν την εντοπίζει... Ξέρετε που οφείλετε αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω?? Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το powercinema είναι οτι δεν μπορώ να ρυθμίσω σε widescreen (έχω οθόνη samsung 2053bw 20" widescreen) και αυτό με ενοχλεί απίστευτα Καμιά βοήθεια? -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 04 : 08 : 06----- Παιδιά βρήκα την λύση: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070908000027671&board_id=19&model=My+Cinema+7131&page=1&SLanguage=en-us Αλλα έχω χάσει το cd...έχω φάει τον τόπο αλλα πουθενά το cd... Κάποιος που έχει αυτή την κάρτα με εμένα και το cd της ας ανεβάσει σε ενα rapidshare τον φάκελο MCE PLUG-IN αν δεν είναι κόπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.