EKPTOTWS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλημερα Παιδια, Εχω το εξης προβλημα. Εχω Windows XP (pack 2). Εχω δυο υπολογιστες. Τον εναν στο πανω διαμερισμα και τον αλλον στο κατω. (Δεν ξερω εαν παιζει ρολο, εχουν διαφορετικη συνδεση στο νετ). Εκανα φορματ τον εναν και παω να του ενεργοποιηση τα windows και μου κανει προβλημα. Μου λεει οτι δεν μπορω να τα ενεργοποιησω οσο καιρο ειναι και στο αλλο. Εν το μεταξυ εχω ξανακανει φορματ και αλλες φορες και δεν μου εχει βγαλει τετοιο προβλημα. Κανενας τροπος να τα ενεργοποιησω ή να το παρακαμψω χωρις να χρειαστει να παω να αγορασω νεο cd windows και να ξανακανω φορματ? Ευχαριστω
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Οχι. Δεν μπορεις να εχεις το ιδιο key ταυτοχρονα σε 2 pc
EKPTOTWS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μα πως γινεται μεχρι τωρα να μην μου εχει βγαλει ποτε προβλημα?
Αδμιν Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ειχες ταυτοχρονα activated το ιδιο key χωρις καποιο crack?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος Ekptote... αναγκαστηκά αγοράζεις άλλο ένα...
EKPTOTWS Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι. Δεν ασχολουμε με crack. Τα τελευταια 2 χρονια εχω κανει αρκετες φορες φορματ. το μονο που κανω ειναι να βαζω τον κωδικο που εχω διπλα στο κουτι του tower και μετα κανω κανονικα ενεργοποιηση απο το νετ. πρωτη φορα μου κανει κατι τετοιο, γι αυτο παραξενευομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.