Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή και κόψιμο τραγουδιών

johnnybegood3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.Θα ήθελα να μου πει καποιος αν ξέρει κανενα προγραμματάκι το οποίο αφ ενός να μπορει να μετατρέπει τραγούδια από audio cd σε mp3 και αφ ετερου αν μπορώ με το ίδιο πρόγραμμα να κόβω και κομμάτια ώστε να τα παιρνάω στο κινητό.Αν δεν ξέρετε κανένα τέτοιο δεν πειράζει πειτε μου ξεχωριστά.Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Το πρόγραμμα λέγεται Any DVD Converter!!Όπου αυτό κόβει τα τραγούδια, τώρα δεν ξέρω εάν κάνει και το πρώτο που λες αλλά περίμενε να σου απαντήσουν και άλλοι!!

Δημοσ.

Θα σου προτείνω free λύσεις.

Από audio cd σε mp3...

αυτό μπορεί να το κάνει και ο windows media player. εναλλακτικά αυτό μπορεί να γίνει και με το φοβερό, κατ' εμέ, FormatFactory. Το οποίο βέβαια κάνει και πολλά άλλα πράγματα.

Υπάρχει και το FreeRip, το οποίο δεν θα το πρότεινα, από τη στιγμή που με τα προηγούμενα δύο μπορείς να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Σε εμπορικά προγράμματα, το easy cd-da extractor, είναι top για εμένα...ελαφρύ, εύχρηστο...

Όσο αφορά τώρα το κόψιμο τραγουδιών, δοκίμασε το audacity.Πολύ καλό.

Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

AudioCD ripping: Exact Audio Copy ή CDex. Αφού θέλεις στη συνέχεια να τα κόψεις, θα ορίσεις ως τελικό format το WAV αντί του MP3 ή κάποιου άλλου συμπιεσμένου

Κόψιμο του WAV σε κομμάτια: Audacity. Με το ίδιο πρόγραμμα, μπορείς αφού κόψεις όπως θέλεις τα κομμάτια σου, να τα κάνεις export ως MP3

Δημοσ.

Για κόψιμο τραγουδιών (μόνο όμως) καλύτερο είναι το mp3directcut, που δεν επανακωδικοποιεί τα τραγούδια, και έχει πολλές επιλογές. Για μετατροπή σε mp3 εύκολο και καλό το audiograbber, αλλά λίγο καλύτερο το dbpoweramp κατ εμέ

Δημοσ.

Για να μετατροπή από audio cd σε mp3 κάνει δουλειά και ο Windows Media Player.

Για πολύ εύκολο κόψιμο τραγουδιών, μετατροπή σε ένα κάρο format και προσθήκη εφέ αν χρειάζεσαι χρησιμοποιώ το Audio Editor Gold πιστεύω θα σε καλύψει.

Δεν είναι δωρεάν όμως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...