Προς το περιεχόμενο

προβλημα στα vista και στα xp

Pektroni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω ενα προβλημαακι. ενω εχω συνδεση το μοντεμ με το υπολογιστη δεν αναγνωριζει τη συνδεση. δοκιμασα και στα vista kai sta windows xp αλλα τιποτα. αλλα τον δοκιμασα με ubuntu 8.10 ολα ηταν μια χαρα με τη συνδεση. τι να κανω?

Δημοσ.

Ναι λογικά δεν θα βρίσκουν drivers τα windows....Συμφωνώ με τον πρόλαλησαντα.Το μόντεμ που έχεις είναι αυτό που σου έδωσε ο πάροχος σου ή πήρες άλλο;

Δημοσ.

το μοντεμ ειναι αυτο που ειχα απο τον παροχο. παω να κανω εγκατασταση το μοντεμ αλλα οταν παει να βρει το μοντεμ λεει πως δεν το βρισκει

Δημοσ.

screenshot απο τι? αμα το μοντεμ συνδεεται με ethernet με τον υπολογιστη νομιζω οτι δεν χρεαιαζεται να κανεις εγκατασταση κατι(αλλα δεν ειμαι και σιγουρος). στα λινουξ πως συνδεεται κατευθειαν αλλα με τα βιστα οχι. δοκιμασα και με xp.

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Είναι παράξενο όντως γιατί δεν χρειάζεται το Cd αν το συνδέεις με ethernet.Και σε vista και σε xp με ethernet αμέσως συνδέθηκα κι εγώ στο δικό μου pc.Λαπτοπ έχεις;

Δημοσ.

Το CD που έχεις σου κάνει κανονική εγκατάσταση και μετά δεν τον βρίσκει τα Windows???Κολλάει στην εγκατάσταση???Για εξήγησε λίγο!!!

Δημοσ.

Δε λες και λίγο ποιον πάροχο έχεις και ποιο μοιντεμ είναι,μπας και βγάλουμε καμιά άκρη? Γιατί το procedure διαφέρει από πάροχο σε πάροχο, έχω δει πάρα πολλά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...