rappereminem2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Έχω laptop με Windows Vista Home Premium και έκανα format πριν 2 μέρες και εγκατέστησα τα Windows Vista Ultimate. Τελικά όταν είδα το αποτέλεσμα σκέφτηκα να το παώ σε κάποιον επαγγελματία να το κάνει, γιατί δεν έχω τα drivers και δεν έχω ιδέα πού να τα βρω και τι ακριβώς να κάνω. Το laptop ειναι HP Pavilion dv9690ev και αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας με βοηθήσει να να βρω drivers για ήχο, video κτλ. Ευχαριστώ
Fronimitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Έχω laptop με Windows Vista Home Premium και έκανα format πριν 2 μέρες και εγκατέστησα τα Windows Vista Ultimate. Τελικά όταν είδα το αποτέλεσμα σκέφτηκα να το παώ σε κάποιον επαγγελματία να το κάνει, γιατί δεν έχω τα drivers και δεν έχω ιδέα πού να τα βρω και τι ακριβώς να κάνω. Το laptop ειναι HP Pavilion και αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας με βοηθήσει να να βρω drivers για ήχο, video κτλ.Ευχαριστώ Για δές εδώ http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-001&h_lang=en&h_cc=us&h_product=18703&h_client=S-A-R163-1&h_page=hpcom&lang=en&cc=us Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν μας είπες ούτε το μοντέλο...
rappereminem2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν μας είπες ούτε το μοντέλο... Είναι HP Pavilion dv9690ev Τώρα κατεβάζω τα drivers και θα δω αν ειναι ok. Cheers mate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.