Προς το περιεχόμενο

Εμφανηση insomnia.gr

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν συνδεομαι με τον κανονικο μου ISP (Sparknet) μπορω να δω μονο την κεντρικη σελιδα του site και καμμια αλλη.Οταν συνδεομαι με την Freetone βλεπω τα παντα!!!Η Sparknet επιμενει οτι το προβλημμα δεν ειανι δικο της αλλα της insomnia.Ειναι δυνατον? confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

Και εγώ με την Sparknet δεν μπορούσα να μπω με τίποτα στο forum μετά την αλλαγή server...<BR>Τους έστειλα και σχετικό e-mail αλλά δεν πήρα καμία απάντηση...<BR>Ήμουν όμως τυχερός γιατί τελείωνε ταυτόχρονα η εξάμηνη PSTN συνδρομή που είχα οπότε έβαλα Panafonet (παρατήρησα και σημαντική αύξηση στην ταχύτητα!)και τα προβλήματα εξαφανίστηκαν....<P>Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της Insomnia όταν όλοι οι providers την βλέπουν κανονικά και μόνο η Sparknet έχει πρόβλημα... wink.gif" border="0<BR>Μάλλον κάτι τρέχει με την Sparknet...

Δημοσ.

Φιλε μου εγω δεν αντεξα τα προβληματα με τη sparknet (το μοναδικο κακο της Θεσσαλονικης που θεωρω δευτερη πατριδα μου...κι ας ζω στην ξελογιαστρα την Αθηνα)και εβαλα αγγελια οτι πουλαω το υπολοιπο της συνδεσης μεχρι 4-4-2002.Ετσι έκανα on line συνδεση με otenet που εγκαινειαζω μολις τωρα smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0 smile.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...