Προς το περιεχόμενο

Προσοδοφορα επενδυση.

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε στα δυσκολα.Ποια επενδυση πιστευετε θα ηταν προσοδοφορα την περιοδο της

κρισης που περναμε.εγω προσωπικα πιστευω οτι η αγορα οικοπεδων ειναι μια απο αυτες.Εσεις τι πιστευετε?

Δημοσ.

Το βασικότερο συστατικό για να κάνεις μια προσοδοφόρα επένδυση είναι η πληροφορία.

π.χ Αν γνωρίζεις εκ των έσω, οτι κάποιο οικόπεδο θα μπει στο σχέδιο πόλης, τότε η επένδυση θα έχει κέρδος. Αν δεν μπει όμως... θα μείνεις με ένα οικόπεδο στην κατοχή σου το οποίο μπορεί να μην έχει καμία αξία.

Δημοσ.

Πιστευω απο τις καλυτερες και "διαχρονικες" επενδυσεις ειναι τα ακινητα,και μετα η αγορα χρυσου,πολυτιμων λιθων ή αν εισαι σχετικος,σιγουρος και διαθετεις πολυ χρημα, έργα τέχνης...

Στα ακινητα καλη επενδυση ειναι οι χωροι σταθμευσης και παρκιν γενικα..σου δινουν καλο εισοδημα

Δημοσ.
Το βασικότερο συστατικό για να κάνεις μια προσοδοφόρα επένδυση είναι η πληροφορία.

π.χ Αν γνωρίζεις εκ των έσω, οτι κάποιο οικόπεδο θα μπει στο σχέδιο πόλης, τότε η επένδυση θα έχει κέρδος. Αν δεν μπει όμως... θα μείνεις με ένα οικόπεδο στην κατοχή σου το οποίο μπορεί να μην έχει καμία αξία.

οτι θα ζητησεις πληροφοριες ειναι αυτονοητο.

Δημοσ.

Να αγοράσεις Στερλίνα. Μόλις ξαναεπέλθει ισορροπία στα επιτόκια θα γύρίσουμε στο GBP/EUR 1.3

Αίδρωτο 20-30%. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό και ποιος έχει τα @@ να το κάνει. Εγώ πάντως έμμεσα το έκανα αυτό όταν δανείστηκα ευρώ για να παίξω σε ελληνικές μετοχές (το εισόδημα μου είναι σε Στερλίνες). Και όχι μη φρικάρετε δε δανείστηκα λεφτά που δεν έχω. Για να το πω χοντρικά, έβαλα ενέχυρο ισόποσες λίρες για να πάρω ευρώ με τα οποία αγόρασα μετοχές.

Δημοσ.
Να αγοράσεις Στερλίνα. Μόλις ξαναεπέλθει ισορροπία στα επιτόκια θα γύρίσουμε στο GBP/EUR 1.3

Αίδρωτο 20-30%. Το θέμα είναι πότε θα γίνει αυτό και ποιος έχει τα @@ να το κάνει. Εγώ πάντως έμμεσα το έκανα αυτό όταν δανείστηκα ευρώ για να παίξω σε ελληνικές μετοχές (το εισόδημα μου είναι σε Στερλίνες). Και όχι μη φρικάρετε δε δανείστηκα λεφτά που δεν έχω. Για να το πω χοντρικά, έβαλα ενέχυρο ισόποσες λίρες για να πάρω ευρώ με τα οποία αγόρασα μετοχές.

οχι ασχημη ιδεα,αλλα φημολογηται οτι η αγγλια θα μπει στην ζωνη του ευρω αν

συνεχιστει η κατρακυλα.

Δημοσ.

Οπως είπε και ο φίλτατος πιο πάνω το καλύτερο πράγμα στο οποίο μπορείς να επενδήσεις είναι η πληροφορία...Αν έχεις τρόπο να εξασφαλίζεις πληροφορείες που είναι χρήσιμες στον πολύ κόσμο......τότε πούλησε τεε..!! if you know what i mean...!!! Πχ το Google το μόνο που κάνει είναι να πουλάει πληροφορείες... Βέβαια φαινεται τραβηγμένο παράδειγμα και δύσκολα το αντιλαμβάνεσαι αλλά ισχύει... πχ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις μια βάση δεδομένων με κάτι.. 'οπως "τιμές"...?? από ένα είδος που να έχει ζήτηση...όπως ξενοδοχεία, χιονοδρομικά κέντρα, μεταφορές από ένα μέρος σε άλλο...κλπ αυτοί που θα πληρώσουν αν κάνεις καλά τη δουλειά σου είναι ίσως και οι δύο πλευρές μετά από καιρο..ο απλός πολίτης που θα του έχεις εμπνεύσει σιγουριά ότι θα μάθει αυτό που θέλει αξιόπιστα αλλά και ο ξενοδόχος πχ που θα θέλει να δει ο κόσμος τι προσφέρει και με τι κόστος....

Καταραμένη εξεταστική..όλες οι ιδέες έρχονται όταν βαριέσαι να διαβάσεις..!

Δημοσ.

αυτά είναι τα λεγόμενα swaps ή όχι; έχεις να προτείνεις κάποιο βιβλίο να τα εξηγεί καλά;( sorry που βγαίνω offtopic αλλά πλησιάζει εξεταστική και δεν τα έχω καταλάβει:mad:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...