batma11 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πέρασαν 5 μέρες και δεν μου ήρθε ο τετραψήφιος κωδικός απο PayPal. Η εάν είναι δυνατόν να μου προτείνετε άλλη λύση γιατι έχω αγοράσει από το ebay πριν 5 μέρες.Χίλια συγνώμη για τον χρόνο σας αλλά είναι η πρώτη φορά που αγοράζω με PayPal και νομίζω ότι τα έκανα θάλασσα Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας
vagpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πάρε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα που έχεις την κάρτα σου, και ζήτα τους να σου πουν τηλεφωνικά τον κωδικό που έστειλε το PayPal και εμφανίζεται στον τίτλο της χρέωσης. Εναλλακτικά μέσω web-banking.
kfyros Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Διάβασε αυτό που ποστάρεις πιο προσεκτικά. Πως δίνεις στοιχεία πιστωτικών καρτών στο internet (ακόμη και στο paypal) χωρίς να διαβάσεις τους όρους χρήσης εκ των προτέρων? Η χρέωση του 1,5 ευρώ είναι για να επιβεβαιώσει την κάρτα σου το paypal (να δει ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο και να πάρει τα στοιχεία της κάρτας από τον οργανισμό που την εκδίδει για να την κάνει verify). Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο αν σε χρεώσει με ένα ελάχιστο ποσό. Μόλις την επιβεβαιώσει (ή δεν την επιβεβαιώσει), θα σου πιστώσει το ποσό πίσω στην κάρτα σου. Ο 4ψήφιος κωδικός που σου δίνουν θα εμφανιστεί στο λογαριασμό της κάρτας σου με τη σχετική χρέωση. Οι λογαριασμοί των καρτών ενημερώνονται συνήθως 2-3 μέρες μετά τη συναλλαγή , και αυτό σου λένε πολύ ξεκάθαρα από το paypal. Αν η χρέωση έγινε σήμερα , εσύ μπορεί να τη δεις στον λογαριασμό της κάρτας μετά από 2-3 μέρες. Απλά σου δίνουν ένα κωδικό για να καταλάβεις τι είναι αυτή η χρέωση, αλλά και η πίστωση του ποσού (όταν αυτή θα γίνει) Μόνο αν έχεις ebanking που σου δείχνει σχεδόν online τις κινήσεις της κάρτας σου θα μπορείς να δεις τη χρέωση και τον κωδικό σχεδόν αμέσως μετά την ενημέρωση. Δεν χρειάζεσαι τον κωδικό για να κάνεις συναλλαγές μέσω paypal. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να έχουν κάνει VERIFY την πιστωτική σου κάρτα (μπορείς να δηλώσεις μια ή περισσότερες ή ακόμα και τραπεζικό λογαριασμό για να σηκώνουν τα χρήματα απευθείας από εκεί) για να μπορέσεις να κάνεις πληρωμές μέσω paypal. Αυτό μπορείς να το δεις αν κάνεις login στον λογαριασμό σου. Τι εννοείς ότι αγόρασες πριν 5 μέρες από το ebay? Με paypal ? Προφανώς τότε η κάρτα σου έχει γίνει verify, αλλιώς ΔΕΝ θα γινόταν η συναλλαγή. Τη συναλλαγή μπορείς να τη δεις αν μπεις στο paypal account σου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.