NIXZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ψάχνω εδώ και 4 μήνες το Guitar Hero 4 Bundle στο e-shop/plaisio αλλά λέει "Αναμένεται σύντομα" ξέρει κανείς αn θα βγεί σκέτη η κιθάρα???
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Lol... Εγώ έχω βρεί 10δες bundle με σκέτη κιθάρα για όλες τις κονσόλες αλλα δεν έχω βρεί πουθενά το full band.. Καλά πάμε
NIXZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Lol... Εγώ έχω βρεί 10δες bundle με σκέτη κιθάρα για όλες τις κονσόλες αλλα δεν έχω βρεί πουθενά το full band.. Καλά πάμε το χρειάζομαι για PS3. link plz.
klainmaingr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 το χρειάζομαι για PS3. link plz. Δεν το βρήκα απο online μαγαζί.. αλλα επιτόπου έχω βρεί στa mediamarket/plaisio/public. Πάντα έχει όποτε ψάχνω για το full.
ridi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. Α) Το πακέτο ξεπουλάει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, οπότε δεν υπάρχει καλή διαθεσιμότητα σε Ελλάδα για ευνόητους λόγους.... Β) Δοκιμάστε & στα Seven Spot (έτρεχε και διαγωνισμός με το MTV.gr - σήμερα ο τελικός). Ps3 Guitar Hero World Tour Super Bundle έχει πάντως. Μην ψάξετε για το αντίστοιχο σε PS2 γιατί είχε την χειρότερη διαθεσιμότητα. Γ) Γιατί δεν προ - παραγγέλνετε το προϊόν σε κανένα κατάστημα? όταν δεν υπάρχει καλή διαθεσιμότητα σε κάτι, προηγούνται οι προπαραγγελίες... Δ) Σκέτη κιθάρα - ντράμς του Guitar Hero World Tour μάλλον θα δούμε μέσα στο 1ο 6μηνο του 2009 και μάλλον λίγο πριν από την κυκλοφορία του Guitar Hero Metallica.
klainmaingr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 @@ Έχουν τα seven. Πήγα σε 2-3. Αφου ρε βλακοαλυσίδα έχεις διαγωνισμό και προωθείς το προιόν.. Είναι δυνατόν να μην έχεις κομμάτια διαθέσιμα για πώληση; Αέρα προωθείς; Τέλος πάντων μην τα ξαναλέω.. Στα @@ μου το ghwt. Προπαραγγελία δεν κάνω γιατί ποτέ δεν είμαι σίγουρος οτι θέλω να δώσω 210 ευρώ για ένα περιφερειακό.. Πάνω στην όρεξη όμως πολλές φορές το έχω ψάξει.. αλλα τζίφος.
Blackjim Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 @@ Έχουν τα seven. Πήγα σε 2-3. Αφου ρε βλακοαλυσίδα έχεις διαγωνισμό και προωθείς το προιόν.. Είναι δυνατόν να μην έχεις κομμάτια διαθέσιμα για πώληση; Αέρα προωθείς; Τέλος πάντων μην τα ξαναλέω.. Στα @@ μου το ghwt. Προπαραγγελία δεν κάνω γιατί ποτέ δεν είμαι σίγουρος οτι θέλω να δώσω 210 ευρώ για ένα περιφερειακό.. Πάνω στην όρεξη όμως πολλές φορές το έχω ψάξει.. αλλα τζίφος.Παντως απο πλευρας marketing ,παιζει να ειναι ο πιο ηλιθιος διαγωνισμος ever.Εχει το GHWT σε 360 και , γινεται απο το MTV ( που ειναι η εταιρια που βγαζει το rock band!! ) και απο την dionic , που ειναι ο διανομεας του PS. Και τα ιδια τα seven νομιζω δε πουλανε το 360 , στο site τους τουλαχιστον δεν υπαρχει. Πως το καταφεραν αυτο το concept μονο αυτοι ξερουν... Το ξερω οτι 210 ευροπουλα ειναι πολλα , αλλα αν εισαι εστω και λιγο πορωμενος με rock μουσικη , πιστεψε με , αξιζει. Μονο που ειδα οτι θα βγει metallica εκδοση , τα εβγαλε τα λεφτα του το band kit για μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.