pyro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2001 epeidh h o0wnh mou xalase mpainw apo to sxoleio, opou blepw oti eimai automatos log on se 3-4 pc pou xroishmopoiw, de lew, eimai egw kai enas allos oi Ellhned edw, alla de goustarw na ginete, pws to bgazw? na peta3w ola to cookies to upologisth?
-nick- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2001 Nai ante na to kaneis nomizo yparxei mia epilogh sto forum tou INSOMNIA gia katharismo cookies
DrLo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Αρχικά πιστέυω ότι κάτι πρέπει να κερδίζω που ξεθάβω thread 4 ετών, αλλά είπα να σκεφτώ κατά το πως συμβουλέυουν οι mods και να μην φτιάξω νέο. Έχω το εξής πρόβλημα : Δύο ΗΥ, 1ος με winXP και 2ος με win2000 server. Στο πρώτο κάνω κανονικά logout ενώ στο 2ο όχι. Πάω και σβήνω από τα cookies ένα με όνομα [email protected][1].txt αλλά πάλι τίποτα. 1. Τι να κάνω ? 2. Τι κερδίζω ?
Highlander Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 χμ, Μήπως έχεις firefox ? Είδα ένα τέτοιο κουλό προχθές σε ένα πελάτη μου....
DrLo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι με Firefox και στους δύο ΗΥ. Μόλις δοκίμασα και ΙΕ και κάνει logout κανονικά.
Highlander Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ξέρω γιατί το κάνει και δεν κάθισα να ασχοληθώ πως λύνεται αυτό το πρόβλημα. Αν βρεις άκρη, σε παρακαλώ κάνε ένα post να δούμε και εμείς.
Mene Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά, είδα το πρόβλημα και είπα να μπω με Firefox να το δω κι εγώ. Βρήκα, λοιπόν, στα αποθηκευμένα cookies, 4-5 από http://www.insomnia.gr, τα διέγραψα, και πάτησα στο "αποσυνδεθείτε". Μετά απο αυτό με αποσύνδεσε αμέσως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.