Προς το περιεχόμενο

Qosmio ή Satellite ???????

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν σου απαντησουμε πρεπει να μας πεις για τι χρηση το θες.

πιστευω ποιοτικα τα qosmio ειναι σαφως ανωτερα απο τα απλα satelite αλλα εδω μιλαμε για σχεδον 300 ευρω διαφορα.

εχει βεβαια ανωτερη καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθος καθως και καλυτερο ηχο. δεν ξερω τι παιζει με τις οθονες,αν εχουν διαφορα.

Η αληθεια ειναι πως ποτε ενα κοσμιο δεν ηταν ξανα τοσο φθηνο,αλλα επισης η αληθεια ειναι πως αν ειναι να δωσεις +300 για να πας σε κατι με καλυτερα γραφικα, παιρνεις ενα xbox360 και το σατελαιτ και εχεις και τα 2.

τελος,δεν εχει στοιχεια γι τις μπαταριες τους,αλλα γενικα η τοσιμπα δεν εχει μεγαλες σε χωρητικοτητα μπαταριες μαζι με τα μοντελα της. Αν εχουν την ιδια, λογικα το κοσμιο θα εχει σημαντικα μικροτερη αυτονομια.

δωσε βαση και σε αυτο.τελος να πω πως συμφωνω με την επιλογη τοσιμπα, αν και μπορεις να παρεις εξισου καλο σονυ σε αυτα τα λεφτα αλλα με χειροτερα γρσφικα

Δημοσ.

μου αρέσουν και τα δύο αλλά νομίζω ότι το κόσμιο είναι λίγο υπερβολή...μια χαρά τιγκαρισμένο είναι και το σατελαϊτ. Νομίζω ότι η διαφορά που τυχόν θα δεις δεν θα είναι αντάξια των 300Ε.

Δημοσ.

νομίζω ότι τα κόσμιο είναι υπερβολικά ακριβά γι αυτά που προσφέρουν....και σχεδιαστικά νομίζω ότι είναι μες την υπερβολή....παρ'ολες τις σχεδιαστικές ομοιότητες με τα satellite τα κόσμιο μοιάζουν σαν να το έχουν παρακάνει με τους υπερβολικά κακόγουστους στρογγυλούς ρυθμιστές έντασης παραδίπλα από το touchpad και με τις χοντροκομμένες καμπύλες...

Χώρια που από θέμα τιμής θα έπρεπε οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και blue ray και πάλι ακριβό θα ήταν...Σαν κάτοχος satellite 17" το προτείνω ανεπιφυλακτα διότι βρισκεις satellite αν θες με πολυ καλά χαρακτηριστικά και είναι ένα εντυπωσιακό πανέμορφο laptop και σε πολυ πιο λογική τιμή

Δημοσ.
νομίζω ότι τα κόσμιο είναι υπερβολικά ακριβά γι αυτά που προσφέρουν....και σχεδιαστικά νομίζω ότι είναι μες την υπερβολή....παρ'ολες τις σχεδιαστικές ομοιότητες με τα satellite τα κόσμιο μοιάζουν σαν να το έχουν παρακάνει με τους υπερβολικά κακόγουστους στρογγυλούς ρυθμιστές έντασης παραδίπλα από το touchpad και με τις χοντροκομμένες καμπύλες...

Χώρια που από θέμα τιμής θα έπρεπε οπωσδήποτε να περιλαμβάνει και blue ray και πάλι ακριβό θα ήταν...Σαν κάτοχος satellite 17" το προτείνω ανεπιφυλακτα διότι βρισκεις satellite αν θες με πολυ καλά χαρακτηριστικά και είναι ένα εντυπωσιακό πανέμορφο laptop και σε πολυ πιο λογική τιμή

Πράγματι το Qosmio για τα λεφτά του έπρεπε να προσφέρει περισσότερα,γι αυτό θα επιλέξω μάλλον το satellite 1GN αλλά με χαλάει λίγο η κάρτα γραφικών τις ΑΤΙ που δεν είναι και ότι καλύτερη για παιχνίδια όπως τις GeForce,αλλά εντάξει μην τα θέλουμε και όλα δικά μας,το 1GN είναι μια χαρά σαν Laptop,αν και θέλει να το ψάξουμε ακόμα λίγο,στα 1100€ έχουμε πολλές επιλογές,τώρα για άλλες μάρκες δεν ξέρω,ακούω και τόσα θετικά σχόλια για την Toshiba!!! η τελευταία μας λύση είναι να πάρουμε HP,αλλά με ένα μεγάλο ερωτηματικό :rolleyes: θα δούμε σε μερικές μέρες.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...