pigos23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια Σκεφτομαι να παρω μια Lcd για το pc μου κ για το xbox360. Επειδη το xbox360 που εχω ειναι απο τα πρωτα θελω οπωσδηποτε component αφου δεν εχει HDMI έξοδο... Οποτε τί προτεινετε με budget γυρω στα 250 euro?? (ή κ λιγο πιο πανω αν ειναι κατι εξαιρετικο) Ειμαι διατεθειμενος να παρω κ με δεκτη tv αν δεν υπαρχει component σε απλο monitor... Tελος οσοι ξερετε πειτε αν υπαρχει κανα eshop που να κανει ατοκες δοσεις με καρτα... (Εχω καρτα της Πειραιως) Ευχαριστω
drterror Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 samsung t220hd Γεια σας παιδια Σκεφτομαι να παρω μια Lcd για το pc μου κ για το xbox360. Επειδη το xbox360 που εχω ειναι απο τα πρωτα θελω οπωσδηποτε component αφου δεν εχει HDMI έξοδο... Οποτε τί προτεινετε με budget γυρω στα 250 euro?? (ή κ λιγο πιο πανω αν ειναι κατι εξαιρετικο) Ειμαι διατεθειμενος να παρω κ με δεκτη tv αν δεν υπαρχει component σε απλο monitor... Tελος οσοι ξερετε πειτε αν υπαρχει κανα eshop που να κανει ατοκες δοσεις με καρτα... (Εχω καρτα της Πειραιως) Ευχαριστω
mbk13er Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια Σκεφτομαι να παρω μια Lcd για το pc μου κ για το xbox360. Επειδη το xbox360 που εχω ειναι απο τα πρωτα θελω οπωσδηποτε component αφου δεν εχει HDMI έξοδο... Οποτε τί προτεινετε με budget γυρω στα 250 euro?? (ή κ λιγο πιο πανω αν ειναι κατι εξαιρετικο) Ειμαι διατεθειμενος να παρω κ με δεκτη tv αν δεν υπαρχει component σε απλο monitor... Tελος οσοι ξερετε πειτε αν υπαρχει κανα eshop που να κανει ατοκες δοσεις με καρτα... (Εχω καρτα της Πειραιως) Ευχαριστω ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΟΥΛΑΝΕ ΤΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΟ ΦΘΙΝΑ
pigos23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μετα απο καμποσες ωρες διαβασματος κατεληξα κ εγω ως συμπερασμα σε αυτην την κατηγορια τιμης σε αυτες τις 2 Το ερωτημα ομως πλεον ειναι την Lg ή την Samsung (η οποια ειναι κ πιο ακριβη)??
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Νομίζω [το τονίζω ε?] ότι με component δεν θα μπορείς να βάλεις ανάλυση της προκοπής. Για δε παίρνεις ένα καλώδιο VGA για το 360?
pigos23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Ωχ κατσε.... Vga καλωδιο εχω ηδη.Αλλα νομιζα οτι ειναι κατωτερη συνδεση απο την component...Δεν ισχυει αυτο νομιζεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.