kmeg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Αγανακτησμένος από το γεγονός ότι λαμβάνω διαφημιστικά email (spam) από τα notos galleries, τα οποία ΔΕΝ περιλαμβάνουν link διαγραφής από την λίστα τους (γι΄ αυτό και spam), μη δίνοντας σημασία σε αντίστοιχες email αιτήσεις διαγραφείς μου προς αυτούς, είπα να το τραβήξω το σκοινί να δούμε που θα πάει αυτή η πλάκα! Για αυτό ζητώ καθένα από εσάς, αγανακτησμένο χρήστη του διαδικτύου που δέχετε παρόμοια μηνύματα σε βοήθεια: Γράψτε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με το θέμα, δώστε το παρών σε ενδεχόμενη μαζική μήνυση! Διότι μόνο έτσι θα τους πονέσει! Την δυσφήμηση στην εικόνα τους την κάνουν έτσι κι αλλιώς από μόνοι τους... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Info link από την σχετική Αρχή: http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,20920&_dad=portal&_schema=PORTAL#6
Blondeamon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχει σημασία το block αλλά το παράνομο της πράξης τους.
giorgos147 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν το πλοκαρεις μεσο φιλτρων? Δεν νομίζω να είναι εκεί το θέμα... Και εγώ νομίζω οτι το χρειάζονται ένα καλό μάθημα...Ε,όχι να μας βομβαρδίζουν και με μηνύματα
kage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 στο mail.gr κ φιλτρα να βαλεις με λεξεις+block σε emails κ οτι αλλο εχει...συνεχιζουν να ερχονται κανονικα
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν τους παιρνεις τηλ;η αν εχεις κανενα φιλι δικηγορο βαλε τον να τους παρει τηλ αυτος; η στειλε στον ευαγγελατο να κανει εκπομπη αποδειξεις -σοβαρα μιλαω.ισως κατι τετοιο χρειαζονται. να τους πει ο δικηγορος πως ειστε σε επαφη με γνωστο τηλεοπτικο σταθμο πανελληνιας εμβελειας για να ερευνησει το θεμα
kmeg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Το θέμα μπορεί να διαγραφεί, καθώς βλέπω ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο θέμα. Για την ιστορία, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία διαγράφηκε το email από την λίστα (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω!). Αν πάντως δεν κάνετε οι ίδιοι κινήσεις για να διασφαλίσετε τα δικαιώματά σας, μην απορείτε εάν σας έχουν κοινώς... γραμμένους!
papahlamidas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Καλά δεν βλέπω να βγάζεις άκρη εύκολα...
naftis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 γιατι δεν το πλοκαρεις μεσο φιλτρων? τι να μπλοκάρει ? δεν θα έπρεπε να έχουν δυνατότητα αυτόματης διαγραφής ? Ή άσχετοι είναι ή μας γράφουν κανονικά... -----Προστέθηκε 19/1/2009 στις 11 : 58 : 06----- Αν πάντως δεν κάνετε οι ίδιοι κινήσεις για να διασφαλίσετε τα δικαιώματά σας, μην απορείτε εάν σας έχουν κοινώς... γραμμένους! +1 Συμφωνώ απόλυτα...
arkandos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Αυτά παθαίνουμε όταν ο καθένας στέλνει email προώθησης σε 50 άτομα και αυτός με τη σειρά του σε άλλα 50.Εγώ πλέον μηνύματα τέτοιου τύπου με διαφημίσεις, προωθησέ το κτλ. δεν τα ανοίγω καθόλου, τα διαγράφω με τη μία.Όπως και να έχει όμως είναι εκνευριστικό να σου έρχονται τόσα άσχετα email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.