Προς το περιεχόμενο

Insomnia site problem - Please Help!

AndreasK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δύο προβλήματα και θα ήθελα την βοήθεια κάποιου φίλου μίας και διαπίστωσα ότι σε αυτό το forum συμμετέχουν κάποιοι με πολύ καλύτερες γνώσεις απο τις δικές μου (που είναι πολύ μέτριες). ΠΡΟΒΛΗΜΑ 1 : Απο το PC του σπιτιού μου δεν μπορώ με τίποτα να δώ τα τελευταια Updates της σελίδας του insomnia.gr. Μονίμως ο Browser (IE 6 , Netscape Navigator) μου ανοίγουν κάποιο παλαιό Update του Ιουλίου. Μόνο από το PC του γραφέιου (απ όπου και γράφω αυτό το μύνημα) έχω σωστή πρόσβαση στο site με τα τελευταία νέα του . O Internet provider που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι η Hellas Internet.Please Help !!!<BR>ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 :<BR>Κάθε φορά που Boot-άρω το PC μου ανόιγει ο Found new Hardware Wizard και μου ζητά Drivers για Multimedia Controler και Multimedia Video Controler . Τι είναι αυτά και πού μπορώ να βρώ αυτόυς τους Drivers. Πληροφοριακά το PC μου "φορά" Windows 2000 Prof. καί είναι Pentium 4 1,5Hz. Waiting for your Help.Thanks! smile.gif" border="0

Δημοσ.

1. Kάνε log-out από το Site της insomnia<BR>2. Κοίταξε αν υπάρχει αφημένο cookie στο σκληρό σου. Αν ναι, σβήστο<BR>3. Φόρτωσε την κεντρική σελίδα της insomnia και μόλις τελειώσει πάτα Ctrl και F5.<BR>4. Κάνε log in <P>Κάναμε τίποτα έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...