sam_@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 8ελω πρωτα να υπεν8υμισω οτι ανοιξα πριν μια ωρα περιπου αυτο το 8εμα και τωρα δν το βρισκω που8ενα.Ας τα ξαναγραψω τοτε...πηγα απο microland σημερα και μου ειπε ενας τεχνικος απο κει οτι δεν αξιζει να κανω αναβα8μιση (αmd phenom x4,2x2gb 1066mhz,και μητρικη που βεβαια τα υποστηριζει ολα αυτα) γτ δεν 8α συνεργαζονται με αποτελεσμα να μην ειναι αυτα που περιμενω...μου ελεγε συνεχως πως δεν αξιζει αναβα8μιση και κλτρ ειναι να παρω καινουργιο pc....πιστευω πως η8ελε να με τουμπαρει στο να παρω καινουργιο pc κανοντας μου αχρηστη την σκεψη της αναβα8μισης....εσεις τι λετε? μιλαμε παντα γιαυτα:amd phenom x4 9750*,2χ2gb 1066,μητρικη asus με 4 slots για ραμ και 2 slots pci-e(πια ακριβως δν ξερω) *μου μιλησε για τον 9750 γτ μονο αυτος υπηρχε αμεσα
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 επιμένεις βλέπω με την Microland...ΟΚ θα έχεις τους λόγους σου. Για την συμβατότητα του hardware δεν ξέρω να σου πω, αλλά όπως τα λες είναι πολύ πιθανό να επιμένει επειδή έχει έτοιμη σύνθεση που να θέλει να σου τη σπρώξει.
sam_@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καλα καταλαβα εγω...παιζει ομως να τα λεει σωστα για την συμβατοτητα των hardware??
@topos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλα τωρα τι σοι αναβαθμιση θες να κανεις και εσυ απο την microland...? Νομιζω πρεπει να το παρεις απο την αρχη το θεμα.. Τι συστημα εχεις τωρα,σε τι δεν σε ικανοποιει και τελος ποσα χρηματα θελεις να ξοδεψεις...
sam_@ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ειναι διπλα μου για αυτο...οτι λεει η υπογραφη μ...δινω οσα κανουν αυτα που 8ελω (να τα πω περιλιπτικα amd x4,2χ2gb 1066,μητρικη asus με 4 slots για ραμ και 2 slots pci-e)
sam_@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ειναι διπλα μου για αυτο...οτι λεει η υπογραφη μ...δινω οσα κανουν αυτα που 8ελω (να τα πω περιλιπτικα amd x4,2χ2gb 1066,μητρικη asus με 4 slots για ραμ και 2 slots pci-e) αλλαζω και mobo....^^^^ -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 01 : 44 : 17----- τελικα τι λετε? παιζει να τα λεει σωστα για την συμβατοτητα των hardware??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 παράτα την Microland και πήγαινε σε Πλαίσιο ή Eshop...
sam_@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 σου έδωσα ένα link είναι της ΜΟΒΟ σου κοίταξε τι μπορεί να είναι συμβατό.:X δεν υποστηριζει η μητρικη μου phenom !!! οσο για e-shop δεν ξερω...ακουω πολλα για κακη εξυπηρετιση και δεν διακινδυνευω για μεγαλο σχετικα ποσο...οκ ty guys 8α παω στο πλαισιο.! -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 03 : 40 : 08----- δεν απαντισατε ομως σε αυτο: παιζει να τα λεει σωστα για την συμβατοτητα των hardware??
basilis5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 ναι παιζει. γι αυτο πρεπει να μας πει μοντελο μητρικης. παντως αν θα βρεις καποια ασυμβατοτητα αυτη ισως εχει να κανει με τις μνημες,αν και δεν τι θεωρω σημερα εν ετη 2009 ιδιαιτερα πιθανο. πηγαινε και μια βολτα απο πλαισιο,εχει καλυτερες εγγυησεις και καλυτερη εξυπηρετηση σε περιπτωση βλαβων
sam_@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 οσα μ ειπε αυτος τα υποστηριζει η μητρικη που μου ειπε...πρωτα ειπε κλασικα πως εχει πολλα χρονια πειρας στα pc και μετα αρχισε να μ βγαζει προβληματα εκει π δεν υπαρχουν.οτι δλδ το κουτι μου μαλλον δν 8α υποστηριζει την μητρικη,..λες κ ηξερε ο μαλ%^ας τι κουτι ειχα.ελεοσ! -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 04 : 20 : 04----- μα απο τη στιγμη που: η mobo υποστηριζει cpu,ram οπως του ειπα να μ βρει και μου βρηκε,που αλλου να υπαρχει ασυμβατοτητα???δεν τα λεω σωστα??? 8α σπασει το κεφαλι μου με τους αχρηστους
sam_@ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 μονο επεξεργαστη δεν ξερω να βαζω...ξερει ομως ο ξαδερφος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.