Προς το περιεχόμενο

Πώς αναγνωρίζεις εάν είναι αυθεντικό ένα Lacoste;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok Παιδιά από αυτά που διάβασα δεν πρέπει να είναι fake.

Περιμένω και την απάντηση του φίλου εδώ που μου ζήτησε να ανεβάσω τις φωτογραφίες για να μου πει αμέσως.

Η αγορά μου ήταν από καλό μαγαζί της περιοχής.

[off topic : jason_rethymno πως πάνε οι καούρες...;]

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 08 : 45 : 39-----

Η μπλούζα είναι της μητέρας μου και είναι τουλάχιστον 30 ετών. Μάλλινη, την φοράω κανονικά χωρίς να έχει φθαρεί καθόλου. Δεν παίζει να είναι μούφα.

30;;;; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς δεν είναι με τίποτα μαϊμού.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μπα δε νομίζω, την πάτησε πρόσφατα, πήρε Benetton από τη λαϊκή.. :-)

Παραθέτω 2 φωτογραφίες με επίμαχα σημεία. Το κροκοδειλάκι είναι μεταλλικό στο αριστερό μέρος.

Από αυτά που διάβασα στα λινκ που μου παραθέσατε αρχίζω να έχω μια σχετική αισιοδοξία...

Η ποιότητα φαίνεται καλή.

το σχεδιο του κροκοδειλου παντως μου φενεται εντελως διαφορετικο... :X

καμια σχεση με το οριτζιναλ.. εκτος αν χρησιμοποιουν διαφορετικο κροκοδειλακι στα μπουφαν...

Δημοσ.

πως γινεται να ειναι ενα κορκοδειλακι μαιμου????αδυνατον!

-----Προστέθηκε 12/1/2009 στις 08 : 33 : 29-----

μα καλα αφου εχει το κορκοδιλακι τι μαιμου μασ λες???ελεος!αφου εχει κορκοδειλο....σιγα μην ειναι και ουρακοταγκος!

Δημοσ.

Υπάρχει και άλλο ένα τέστ γνησιότητας, αλλά περιλαμβάνει βία, αίμα, μαύρη μαγεία και φοιτητικές παρατάξεις, οπότε δεν κρίνεται κατάλληλο για να το αναφέρω εδώ.

Δημοσ.

freedubus, σε παρακαλώ. σε ικετεύω. απλά για να κλάσω στα γέλια, αν έχεις τέτοιο στόρυ (ήδη έφυγαν κατι χάχανα απο τον πρόλογο) στείλε μου το σε πμ.

ps: ελπίζω να είναι αντάξιο του "ο διάολος του σατανά" :lol:

Δημοσ.

Καλά λοιπόν.

Απλά πλησιάζεις έναν οποιονδήποτε εκπρόσωπο φοιτητικής παράταξης που φοράει Λακόστ (sic) και του ρίχνεις μια δυνατή μπουνιά στη μύτη (ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΒΙΑ).

Το αίμα τινάζεται και λεκιάζει το Λακόστ (ΑΙΜΑ).

Αν δε ματώσει, επαναλαμβάνεις με περισσότερη δύναμη, μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα (ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΙΑ).

Παρατηρείς το λεκέ:

Αν παραμείνει κόκκινος, συγχαρητήρια, το Λακόστ είναι γνήσιο και ακριβοπληρωμένο, οπότε του το σκίζεις για να μάθει.

Αν ο λεκές αλλάξει χρώμα, ή ξεβάψει το ύφασμα, ο κορκόδειλας τρώει μπανάνες. Του το αφήνεις ανέπαφο, για να βλέπουν όλοι τι ρόμπας είναι, και απλά τον ξεβρακώνεις.

Προαιρετικό βήμα: Τα σπάς με τους κολλητούς σου πίνοντας μπίρες και ακούγοντας Slayer (ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ)

Δημοσ.
Αν ο λεκές αλλάξει χρώμα, ή ξεβάψει το ύφασμα, ο κορκόδειλας τρώει μπανάνες.

Ενας σοβαρος κροκ, δε θα ετρωγε ποτε μπανανες... :-(

Υπαρχουν αποδειξεις οτι συνεργαζονται με τους καπιταλιστες της Lacoste για να χτυπηθει το φαινομενο των μουφατζηδων... :P

μονο για γερα στομαχια:

:whistle:

gorcrocst0.jpg

την εκοψα επιτηδες...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά λοιπόν.

Απλά πλησιάζεις έναν οποιονδήποτε εκπρόσωπο φοιτητικής παράταξης που φοράει Λακόστ (sic) και του ρίχνεις μια δυνατή μπουνιά στη μύτη (ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΒΙΑ).

Το αίμα τινάζεται και λεκιάζει το Λακόστ (ΑΙΜΑ).

Αν δε ματώσει, επαναλαμβάνεις με περισσότερη δύναμη, μέχρι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα (ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΙΑ).

Παρατηρείς το λεκέ:

Αν παραμείνει κόκκινος, συγχαρητήρια, το Λακόστ είναι γνήσιο και ακριβοπληρωμένο, οπότε του το σκίζεις για να μάθει.

Αν ο λεκές αλλάξει χρώμα, ή ξεβάψει το ύφασμα, ο κορκόδειλας τρώει μπανάνες. Του το αφήνεις ανέπαφο, για να βλέπουν όλοι τι ρόμπας είναι, και απλά τον ξεβρακώνεις.

Προαιρετικό βήμα: Τα σπάς με τους κολλητούς σου πίνοντας μπίρες και ακούγοντας Slayer (ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ)

TRUE STORY...

Legen...wait for it....DARY

Δημοσ.

Παιδιά θα πρέπει να σας επαναφέρω στην τάξη. Οι παραπάνω εικόνες είναι από απόλυτα αυθεντικά κροκοδειλάκια και όχι από αυθεντικά "sic" μπλουζάκια..

Εκτός εάν νομίζετε ότι κάποιος που μπορεί να έχει παρόμοιο πρόβλημα με την αυθεντικότητα προϊόντων θα πρέπει να διαβάσει υποχρεωτικά 2 άσχετες σελίδες, με υψηλής ή χαμηλής αισθητικής (υποκειμενικό) χιούμορ.

Κρίμα γιατί προσωπικά έλυσα τους προβληματισμούς μου με το κόπο που κάνανε κάποιοι να απαντήσουν σε αυτό το θέμα.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω το συμπέρασμα του topic είναι ότι όσον αφορά την αρχική μου ερώτηση, το παλτουδάκι είναι αυθεντικό 100% διασταυρωμένο από lacoste boutic.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όσους με βοηθήσανε, στη αγωνιώδη για εμένα φάση, εδώ σ' αυτό το topic.

Δημοσ.

Καλοφόρετο και μην ανησυχείς, το ρούχο που είναι μαιμού φαίνεται από την πρώτη επαφή με το ύφασμα (αίσθηση ποιότητας, στιβαρότητα, βάρος κλπ.), τα γαζιά που πρέπει να είναι ίσια, το φερμουάρ που πρεπει να είναι καλής ποιότητας και να μην κολλά, και γενικά διάφορες λεπτομέρειες. Η τιμή είναι ακόμα ένας παράγοντας, γιατί αυτοί που πουλάνε μαιμού συνήθως τους βάζουν τιμές "κράχτες". Εγώ πήρα εν γνώσει μου, διάφορα LACOSTE , BURBERRYS κλπ. από ταξίδι μου στην Ταυλάνδη (Ο παράδεισος της μαιμούς) και μπορώ να σου πώ ότι παρόλο ότι ανήκουν σε διάφορες ποιότητες και τιμές δείχνουν μαιμού με τη πρώτη επαφή !!

Δημοσ.

Καλα, εγω για να σας ανησυχησω λιγο σας λεω οτι ακομα και στα πολυκαταστηματα όπου υπάρχουν περίπτερα των εταιριων, παιζει ΚΑΠΟΙΑ κομμάτια να ειναι μαιμου. Οχι οτι τα αλλάζουν απο το καταστημα αλλα μπορει να φτασουν έτσι απο τον ιδιο τον προμηθευτη (έλληνας λαμογιο εισαγωγεας). Βεβαια μιλαμε για Νο1 αντιγραφη την οποία όμως καταλαβαινεις κυριως στο σιδέρωμα (κουφο αλλα αληθινο). Συμβαινει να εχω στα χερια μου 2 lacoste φαινομενικα ιδια, αγορασμένα απο πολυκαταστηματα του κεντρου τα όποια όμως έχουν διαφορά. Μαλιστα η μανα μου καθε φορα που σιδερωνει το ενα το συγκεκριμενο, ριχνει καντηλια και μου λεει ατακες του στυλ "τι μαλακιες ειναι αυτες που πας και αγοραζεις"...αλλα τι να κανουμε, πρεπει να εχουμε και κανα ρουχο για τη δουλεια.....

-----Προστέθηκε 13/1/2009 στις 10 : 36 : 04-----

A!by the way και για να προβληματισω και ορισμενους που θεωρουν οτι η μαιμου φαινεται, να σας θυμησω οτι οι περισσοτερες φιρμες ράβουν φασον. Για παραδειγμα νομιζει κανεις οτι η D&G, Armani, Cavalli κτλ εχουν απο ενα εργοστασιο και ράβουν τζην? Σαφεστατα οχι. Δίνουν προδιαγραφες σε ΤΡΙΤΟΥΣ και τους τα ράβουν. Ποσο δυσκολο θεωρει οτι ειναι κανεις να κλαπουν ή να πουληθουν οι προδιαγραφες? Ποσες διαφορετικες ποιοτητες τζην νομιζεται οτι υπάρχουν? Αν σας πω οτι ολες κι ολες ειναι 2-3 τυποι και μετα αυτο που αλλαζει ειναι το βαψιμο, το πετροπλυσιμο και οι επιμερους σχηματισμοι που γινονται με μηχανηματα (σκισιματα, στρας κτλ) αναλογα με τις προδιαγραφες της καθε εταιριας τι θα πειτε?

Γενικοτερα η βιομηχανια των ρουχων ειναι μεσα στη μπιχλα και ποτε μη λετε ποτε.

Η σωστη εκφραση ειναι : Η κακη μαιμου φαινεται. Κατα τα αλλα κλαφτα Χαραλαμπε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...