Προς το περιεχόμενο

Πώς αναγνωρίζεις εάν είναι αυθεντικό ένα Lacoste;

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ένα ρούχο το καταλαβαίνεις έαν είναι αυθεντικό από την ποιότητα του υφάσματος. Εάν δεις το ύφασμα να είναι καλό αλλά ακόμα έχεις αμφιβολίες τότε πρέπει να κοιτάξεις τις ραφές. Είναι πολύ πιθανό να είναι αυθεντικό ένα ρούχο αλλά η εταιρία (μιλάμε για γνωστές ακριβές μάρκες) να το θεώρησε ότι δεν πληρεί τα στάνταρ που έχει θέσει και να το πούλησε φτηνά ως β' διαλογής.

Δημοσ.
Το συναδελφο στη δουλεια πρεπει να τον εχει σκιζει η ζηλεια :-)

Μπα δε νομίζω, την πάτησε πρόσφατα, πήρε Benetton από τη λαϊκή.. :-)

Παραθέτω 2 φωτογραφίες με επίμαχα σημεία. Το κροκοδειλάκι είναι μεταλλικό στο αριστερό μέρος.

Από αυτά που διάβασα στα λινκ που μου παραθέσατε αρχίζω να έχω μια σχετική αισιοδοξία...

Η ποιότητα φαίνεται καλή.

post-15692-129062980812_thumb.jpg

post-15692-129062980816_thumb.jpg

Δημοσ.
Καλοφορεμένο!! ότι κ να ναι μια χαρά φαίνεται.

Ευχαριστώ,

Αλλά ρε γαμώτο χαλάστηκα ...

Βρε σεις ποιος βάζει thumbs σε τέτοιο topic. !!!!!

Δημοσ.

Προτείνω το παρόν να γίνει στίκυ για να ποστάρουμε και οι υπόλοιποι φωτό όποτε έχουμε αμφιβολίες για κάποιο ρούχο.

Δημοσ.

Άμα βάλεις το χέρι σου στο στόμα του κροκόδειλου και σε δαγκώσει πάει να πεί οτι είναι καλό. Άν τώρα ο κροκόδειλος σου ζητήσει καμια μπανάνα..... ξέρεις!

Δημοσ.
Αν ειναι καλης ποιοτητας μαιμου δυσκολα μπορεις να το καταλαβεις

:lol::lol:

Και πως θα ξέρουμε αν η μαϊμού είναι καλή;

Από το πόσες μπανάνες τρώει;

Από τις φωνές τις;

Από τα χοροπηδητά της;

Από το τρίχωμά της;

:lol::lol::lol::lol:

Κι αν είναι χιμπαντζής; :shock:

nurse καλοφόρετο το μπουφανάκι σου... Άσε τον άλλο να ζηλεύει.

Δημοσ.

Όχι βρε παιδιά δεν είναι το θέμα αυτό που μου είπε ο συνάδελφος. Δεν το είπε με κακία αλλά με προβλημάτισε για την τοπική αγορά γενικά.

Το χειρότερο με τη μπανάνα ή το μπριζολάκι που μου προτείνατε πιο πάνω είναι ότι το συγκεκριμένο μου κρατάει χαρακτήρα και δεν τρώει. :-D

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 11 : 25 : 48-----

Μια δικιά μου γράφει στο καρτελάκι made in France...

Σε παραπέμπω εδώ: http://fakesrevealed.com/Lacoste.html

Δημοσ.

Η μπλούζα είναι της μητέρας μου και είναι τουλάχιστον 30 ετών. Μάλλινη, την φοράω κανονικά χωρίς να έχει φθαρεί καθόλου. Δεν παίζει να είναι μούφα.

Δημοσ.

Τελικά βγήκε άκρη;

Δε μπορώ να φανταστώ τη φρίκη του να είσαι "μαρκαρισμένο" με fake μάρκα -μεγάλο μπέρδεμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...