nurse Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Πώς αναγνωρίζεις εάν είναι αυθεντικό ένα lacoste; Ξέρω ότι θα ξενερώσω μερικούς τώρα. Αλλά έσκασα ένα σημαντικό ποσό για ένα μπουφάν Lacoste (όχι για τη μάρκα αλλά επειδή μου άρεσε). Συνάδελφος στη δουλειά μου είπε ότι κυκλοφορούν πολλά μαϊμού!!! Το κατάστημα που το πήρα θεωρείται από τα καλά αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Πρέπει να ελέγξω κάτι πάνω στο μπουφάν μου, κάτι που χαρακτηρίζει την ποιότητα Lacoste; Πως θα καταλάβω ότι είναι αυθεντικό; Μπορώ να το αλλάξω λογικά εάν πάω αύριο ή τη Δευτέρα.. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας εάν γνωρίζετε.... Ευχαριστώ
NemeSis1990 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δύσκολο ως αδύνατο να είναι μαϊμού. Αν όμως είναι φωνάζεις αστυνομία στο καπάκι.
nurse Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι η αστυνομία θα κάνει ποιοτικό έλεγχο για να δει εάν είναι μαϊμού;;;;;; Απλά θυμάμαι μια φίλη παλιά που μου έλεγε ότι μπορείς να καταλάβεις εάν κάτι είναι αυθεντικό (ραφές, κουμπιά, πιέτες ΄, ετικέτες, κλπ) Το θέμα είναι ότι το αγόρασα είδη. Αλλά ο συνάδελφος στη δουλειά με προβλημάτισε...
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 η συναδελφος στην δουλεια σε πριζωνει μου φαινεται...
doctorkostis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Αν ειναι καλης ποιοτητας μαιμου δυσκολα μπορεις να το καταλαβεις.Πρεπει να εχεις μαγαζι και να βλεπεις πολλα τη μερα για να ξεχωριζεις λεπτομερειες. Απο την αλλη βεβαια,αν ειναι καλης ποιοτητας μαιμου και σου κρατησει αρκετα χρονια δε νομιζω οτι πειραζει και πολυ.....
pournaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι η αστυνομία θα κάνει ποιοτικό έλεγχο για να δει εάν είναι μαϊμού;;;;;; Απλά θυμάμαι μια φίλη παλιά που μου έλεγε ότι μπορείς να καταλάβεις εάν κάτι είναι αυθεντικό (ραφές, κουμπιά, πιέτες ΄, ετικέτες, κλπ) Το θέμα είναι ότι το αγόρασα είδη. Αλλά ο συνάδελφος στη δουλειά με προβλημάτισε... Το συναδελφο στη δουλεια πρεπει να τον εχει σκιζει η ζηλεια
elven Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Το συναδελφο στη δουλεια πρεπει να τον εχει σκιζει η ζηλεια Καλύτερο απο το να σε σκίζει η πιστωτική Στο θέμα,πέτα το στο νερό,πέτα και μια χοιρινή μπριζόλα.Αν τη φάει είναι λακοστ-αν δεν τη φάει είναι χορτάτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και με μπανάνα γίνεται η δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.