xampos20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 καλησπερα ένα μηχανημα με μητρική επάνω του AMD690VM-FMH FUJITSU SEAMENS ΜΕ CHIPSET ATI SOUTHBRIDGE SB600 KAI SENSOR ITE 8726 ΤΟ θέμα έχει ως εξής εγώ είχα 2 ραμ μέσα 2γκιγκα τώρα στα slot 1, kai slot 2 προσφατα αγόρασα μία μνημη 1gb ddr2 στα 1066ΜΗΖ και την εβαλα στο σλοτ 1 βγαζοντας όμως και την 1 και την 2 (τις προηγουμενες) έτσι έμεινα με 1gb ram sto slot1 παω να ανοίξω το πισι και αρχισε να βαράει ..... όποτε λεω εδώ κατι συμβαινει την βγάζω την 1066ΜΗΖ και βάζω στο σλοτ1 την παλια μου που έιχα και πάλι τα ιδια. μετα βάζω στο 2ο σλοτ την προηγουμενη που ηταν στο 2οσλοτ βγαζοντας ομως αυτη την παλια απο το 1οσλοτ....και ξεκινησε....θέλοντας όμως εγώ να βάλω ξανα μέσα τις αρχίκες ραμ πηγα να βάλω στο 3ο σλοτ την παλια ραμ μαζι δλδ με την αλλην παλια απο το 2ο σλοτ και αρχιζε να βαραει παλι........ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?????? ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΗΚΕ Η ΡΑΜ Η ΠΑΛΙΑ? Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ?? ΤΟ 1ο ΣΛΟΤ??? ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΣΛΟΤ??? ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΈΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΡΑΜ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ 2ο σλοτ και παιζει κανονικα τι να κανω???? ευχαριστώ για την κατανοηση -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 10 : 41 : 08----- οταν καποιος μπορεσει ας απαντησει....ευχαριστω -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 11 : 43 : 53----- αυτο που δεν καταλαβαινω είναι γιατι οταν τοποθετησα πίσω την ραμ την παλια στο σλοτ που είχα την γρηγορη....η παλια δεν επαιζε.....
naskoos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δε θα σου πω τι μπορεί να τρέχει... Αλλά κάνε λενα Bios update και ξαναπροσπάθησε μπορει να δουλέψει!
manosvar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Αν δεν γίνει τίποτα με το bios update (αν βρεις νεότερη έκδοση βέβαια), υπάρχει μια περίπτωση να είναι θέμα ασυμβατότητας του AMD chipset. Έχουν κάποιο περιόρισμο όσον αφορά στις μνήμες και στα banks αυτών. Οι παλιές που είχες ήταν single ή double sided (τσιπάκια από τη μια ή και από τις δυο πλευρές ; και πόσα; 8 ή 4). Πάντως όπως και να έχει ρίξε ένα καθάρισμα στις επαφές. Ποτέ δε ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.