Προς το περιεχόμενο

adsl router/upload to server!

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,λοιπον ενδιαφερομαι να αγορασω ενα adsl router για να κανω το εξης...εχω ενα μετεοωρολογικο σταθμο,και το προγραμμα του διαθετει λειτουργια με την οποια βασει μια συνδεσης αδσλ βαζεις το IP σου το κανεις static ip και μεταφερει τα στοιχεια του σταθμου στο σερβερ της εταιριας του σταθμου και τα βγαζει online,αυτο μπορει να γινει και χωρις λειτουργια Η/Υ οπως λει το προγραμμα.Επειδη δε ξερω και πολλα πραγματα για ρουτερς,ενα παλιο modem εχω ολο κιολο,θα ηθελα να ξερω αν βαλω το router και ανεβαζωτα δεδομενα του σαθμου στο σερβερ online,και ταυτοχρονα χρησιμοποιω τη συνεδηση μου για να σερφαρω στο ιντερνετ θα υπαρχει προβλημα στο upload των αρχειων?

Αν ναι υπαρχει κατι που μπορω να κανω γιαυτο?Αν μπορουσατε να μου προτεινεται και κανα καλο router απο e-shop οχι και πολυ ακριβο...Ευχαριστω :)

Δημοσ.

απειρα θεματα για ρουτερ.κατα σειρα προτιμησης.speedtouch 585 ,linksys wag200,zyxel 660h,siemens sl2-141.οχι αμα κανεις νορμαλ download και δεν σκιζεις την γρμαμη θα ανεβαζει μια χαρα.οπως και το αναποδο.αν ανεβαζεις σε νορμαλ επιπεδα και οχι full θα κατεβαζεις μια χαρα.αν μια γραμμη 1024 ανεβαζει με 100 και εσυ το βαλεις στα 50-60 θα ειναι μια χαρα αν το βαλεις στα 100 θα σουρνεται το download.και με το κατεβασμα το ιδιο ειδικα αμα ανοιγεις πολλα conections λογω torrent κτλ.εκει με το μαλακο.οτι εχεις πχ 1000 kilobytes κατεβασμακαι κατεβαζεις με 500 δεν σημαινει οτι ολα ειναι μια χαρα.αν εχεις 200 connection ανοιχτα το 500 ειναι μεγαλυτερο αλλο που δεν το βλεπεις.οποτε με συνεση και θα δεις πως θα παει.

Δημοσ.

Ok φιλε ευχαριστω!Οχι βεβαια να κανω upload τα στοιχεια στον σερβερ και ταυτοχρονα να download προγραμματα κ.τ.λ,αλλα ενα απλο σερφαρισμα στοι ντερνετ πιστευετε θα δημιουργει επιπλοκες στο upload η θα ειναι ολα οκ?Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Όχι, δε θα έχεις πρόβλημα. Πόσο όγκο δεδομένων και πόσο συχνά πια να ανεβάζει ο σταθμός σου στο site της εταιρείας... ;

Δημοσ.

ειναι ανα ενα λεπτο :) τα δεδομενα ειναι αρκετουτσικα,οκ παιδες ευχαριστω ελπιζω να μη μου παρουσιαστουν επιπλοκες :)

Δημοσ.

το download δεν θα πειραζει το upload αθτο ειναι σιγουρο.τωρα αν το upload θα πειραζει το download αυτο θα το δεις.το αρκετουτσικα δεν λεει κατι.αν ειναι μεχρι 50 -60 kilobytes /sec θα εισαι μια χαρα.καλυτερα να τα στελνει λιγοτερο και συνεχομενα αμα γινετε παρα ανα λεπτο.τωρα αν στελνει μονο text εκει εισαι οκ.

Δημοσ.

Μιας και σε ενδιαφερει το upload, αυτο που θα σου πω θα σε βοηθηεσει αρκετα. Πηγαινε start>run and type regedit and press ENTER. Κανε navigate στη παρακατω διαδρομη που παραθετω......

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\AFD\Parameters και δημιουργησε ενα καινουργιο DWORD με ονομα DefaultSendWindow (ειναι απαραιτητο να το γραψεις ακριβως ιδιο). Η τιμη που θα βαλεις βγαινει απο την πραξη upload x 1024 / 8 = value. Κανε ενα speedtest μετα ή ανεβασε κατι και θα καταλαβεις τη διαφορα ;)

Σε μενα η διαφορα ηταν καπως ετσι........

Πριν

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

11/01/2009 11:22:05

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 1.11Mb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 20.37Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Μετα

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

11/01/2009 11:29:13

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 1.49Mb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 21.12Mb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

click START to re-test

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...