Προς το περιεχόμενο

Αδύνατη απεγκατάσταση προγράμματος

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα ένα πρόγραμμα γονικού ελέγχου για δοκιμή για να δω τι κάνει, το "Time boss Pro" και τώρα προσπαθώ να το απεγκαταστήσω αλλά δεν γίνεται. Ενώ το κλείνω και κλείνω όλες τις Διεργασίες που εκτελούνται στο σύστημα όταν πάω να κάνω απεγκατάσταση του προγράμματος μου βγάζει ότι το πρόγραμμα συνεχίζει να εκτελείται και γι' αυτό τον λόγο δεν μπορεί να συνεχίσει η απεγκατάσταση. Πως μπορώ να το απεγκαταστήσω αλλιώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα αυτό δεν βρίσκει ότι υπάρχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα αυτό που θέλω να διαγράψω... όμως τρέχει η διεργασία του στην δίπλα στο ρολόι, κάτω στην μπάρα.

Δημοσ.
Μπες σε safe mode και καντο απεγκατασταση απο κει.

Πως θα το κάνω αυτό; μήπως μπορείς να μου πεις;

• Moderators
Δημοσ.

τι windows εχεις?xp?A ναι,μολις κανεις boot το pc και πριν ξεκινησουν τα windows,πατα F8 συνεχεια,μεχρι να σου βγει ενα μενου με διαφορες επιλογες.Εκει επελεξε Safe mode,μπες στα windows,απεγκατασταση του προγραμματος και επανεκκινηση.

Δημοσ.

Δεν γίνεται απεγκατάσταση του προγράμματος ούτε έτσι. Το πρόγραμμα δεν εμφανίζεται ότι υπάρχει. Ούτε στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Windows ούτε στο πρόγραμμα αυτό που κατέβασα για Uninstall. Ο φάκελος και τα αρχεία του προγράμματος υπάρχουν μες στον σκληρό δίσκο στα Αρχεία Εφαρμογών αλλά δεν σβήνονται.

Δημοσ.

http://www.nicekit.com/tbfaq.htm#12

11. Deinstallation

You should notice, that Time Boss is a highly protected product and its impossible to deinstall this application by both simple folder deleting and Windows uninstall wizard.

You can't uninstall program when it works.

For deinstallation open Options and push the button Prepare for uninstall at the bottom.

The program will be stopped and then you can uninstall it with Install/Uninstall wizard in Control Panel Windows.

The users with Subordinate rights can't do this. The Main window can be opened only by users with Boss rights. Main can be protected with Password .

If the program isn't registred in 30 days you can only uninstall Time Boss.

Even if the trial period has finished, the program works during few minutes after PC starting ( every time computer starts, until you wouldn't uninstall application correctly). To do this you should: Restart your system. Open TimeBoss Main ( its availble during these few minuts) -> Options -> button Prepare for Uninstall . After this use Windows uninstall wizard.

For Windows Vista:

If the button "Prepare for uninstall" is disabled then run time_boss.exe with administrators rights.

For that choose "Hide" in popup menu for tray icon of Time Boss.

Then open Time Boss with administrators rights (Run->Program files->Time Boss->time_boss.exe->right mouse click and choose "Run with administrators rights" from popup menu).

Δημοσ.
http://www.nicekit.com/tbfaq.htm#12

11. Deinstallation

You should notice, that Time Boss is a highly protected product and its impossible to deinstall this application by both simple folder deleting and Windows uninstall wizard.

You can't uninstall program when it works.

For deinstallation open Options and push the button Prepare for uninstall at the bottom.

The program will be stopped and then you can uninstall it with Install/Uninstall wizard in Control Panel Windows.

The users with Subordinate rights can't do this. The Main window can be opened only by users with Boss rights. Main can be protected with Password .

If the program isn't registred in 30 days you can only uninstall Time Boss.

Even if the trial period has finished, the program works during few minutes after PC starting ( every time computer starts, until you wouldn't uninstall application correctly). To do this you should: Restart your system. Open TimeBoss Main ( its availble during these few minuts) -> Options -> button Prepare for Uninstall . After this use Windows uninstall wizard.

For Windows Vista:

If the button "Prepare for uninstall" is disabled then run time_boss.exe with administrators rights.

For that choose "Hide" in popup menu for tray icon of Time Boss.

Then open Time Boss with administrators rights (Run->Program files->Time Boss->time_boss.exe->right mouse click and choose "Run with administrators rights" from popup menu).

Χίλια ευχαριστώ για τον κόπο σου! Απεγκαταστάθηκε επιτυχώς!!

Δημοσ.

επειδή μου έχουνε τύχει πάρα πολές φορές τέτοιες βρώμικες εφαρμογές θα σου πω τον τρόπο που χρησιμοποιώ για να της απεγκαταστήσω. Πηγαίνεις στο φάκελο του προγράμματος (program files) τον ανοίγεις και διαγράφεις ότι αρχεία διαγράφονται. Συνήθως ένα είναι το αρχείο που δεν διαγράφετε αυτο το αφήνεις γυρίζεις στο φάκελο και τον κάνεις μετακίνηση σε ένα αλλο φάκελο π.χ τα έγγραφα μου έστω και αν σου λέει αδύνατη η μετακίνηση αγνοησέτο και κάνε επανεκίνηση τον υπολογιστή μετα την επανεκίνηση πας αμέσως στο φάκελο του προγράμματος και τον διαγράφεις. Kατα 80%

θα διαγραφεί ανάλογα τον κατασκευαστή (κατά πόσο ήξερε και πόσο ήθελε) μετά πάς και στο φάκελο που εκανες την μετακίνηση και τον διαγράφεις και απο εκει (εκει διαγράφετε εύκολα) αν δεν τα καταφέρεις φίλε μου ψαξε να βρείς ένα προγραμματάκι unlocker λέγετε με αυτό θα το διαγράψεις σίγουρα αν το έχεις τότε δεν χρειάζετε να κάνεις την παραπάνω διαδικασία εντοπίζεις το αρχείο η τα αρχεία που δεν διαγράφονται και τα διαγράφεις με το πρόγραμμα και είσαι ok

• Moderators
Δημοσ.
επειδή μου έχουνε τύχει πάρα πολές φορές τέτοιες βρώμικες εφαρμογές θα σου πω τον τρόπο που χρησιμοποιώ για να της απεγκαταστήσω. Πηγαίνεις στο φάκελο του προγράμματος (program files) τον ανοίγεις και διαγράφεις ότι αρχεία διαγράφονται. Συνήθως ένα είναι το αρχείο που δεν διαγράφετε αυτο το αφήνεις γυρίζεις στο φάκελο και τον κάνεις μετακίνηση σε ένα αλλο φάκελο π.χ τα έγγραφα μου έστω και αν σου λέει αδύνατη η μετακίνηση αγνοησέτο και κάνε επανεκίνηση τον υπολογιστή μετα την επανεκίνηση πας αμέσως στο φάκελο του προγράμματος και τον διαγράφεις. Kατα 80%

θα διαγραφεί ανάλογα τον κατασκευαστή (κατά πόσο ήξερε και πόσο ήθελε) μετά πάς και στο φάκελο που εκανες την μετακίνηση και τον διαγράφεις και απο εκει (εκει διαγράφετε εύκολα) αν δεν τα καταφέρεις φίλε μου ψαξε να βρείς ένα προγραμματάκι unlocker λέγετε με αυτό θα το διαγράψεις σίγουρα αν το έχεις τότε δεν χρειάζετε να κάνεις την παραπάνω διαδικασία εντοπίζεις το αρχείο η τα αρχεία που δεν διαγράφονται και τα διαγράφεις με το πρόγραμμα και είσαι ok

Και τι γινεται με τους τυχον drivers που συνηθως εγκαθιστουν καποια προγραμματα στο \system32\ ή στο \windows\ και τις εγγραφες στη registry?Μην μου πεις manually κ αυτα.

Δημοσ.

Ακριβώς. Η χειροκίνητη εγκατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη να γίνει γενικά πετυχημένη. Δεν αρκεί απλά να μην το βλέπεις εσύ και να μην σε ενοχλεί το πρόγραμμα, αλλά ειδικά η registry γεμίζει πολύ εύκολα. Απο κει και πέρα εγώ χρησιμοποιώ το revo, και σε περιπτώσεις όπως την παραπάνω, αν δεν υπάρχουν κάπου οδηγίες, νομίζω μπορεί κάποιος να ξαναεγκαταστήσει, έχοντας ανοιχτό το total uninstall, το οποίο καταγράφει τις αλλαγές. Μετά μέσω αυτού κάνεις uninstall. Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν μου έχει χρειαστεί

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...