Προς το περιεχόμενο

καμμενη μητρικη,ram η τι???

mentos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,στον παλιο υπολογιστη μ δοκιμασα να βαλω σημερα μια παραπανισια ram που ειχα.το pc ειχε 2 ram ddr 266mhz των 256mb καθεμια,κ δοκιμασα να βαλω μια των 2gb ddr2 800mhz.με το που τν βαζω,αν κ δν ταιριαζε τελικα στην υποδοχη,αναβω το pc κ δν γινεται τιποτα-ναι μεν παιρνει μπρος αλλα η ο8ονη δν αναβε.ετσι λοιπον βγαζω την καινουργια κ τον ξαναανοιγω.παλι παιρνει μπρος,η οθονη δν αναβει κ ακουγεται ενα συνεχομενο μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ.

τι μπορει να εχει γινει.να εχει καει κατι?αλλα τι?το οτι αναβει ενα ledακι της μητρικης μπορει να σημενει οτι δν εχει καει?

περιμενω τις απαντησεις σας...

Δημοσ.

λογικα δν μπηκε καλα η μνημη,δν κουμπωσε.τωρα την εχω βγαλει κ εχω μονο τις παλιες.

τον υπολογιστη πρεπει να εχω καμια εδομαδα να τον ανοιξω,τον χρησιμοποιει η μανα μ που κ που οποτε καταλαβενετε.

τι ειναι ακριβως το ClearCmos που ειπατε?

Δημοσ.

Consult your motherboard manual:

there should be a clear cmos jumper to set.

- Unplug power cord

- Remove battery

- Remove jumper from pin 2+3 (clrtc) to 1+2

- Wait 4 seconds

- Move jumper back to pin 2+3

- Reinstall battery

- Plug in power cord and turn on pc

Δημοσ.

Απαντησεις υπαρχουν, αρκει να τις ψαχνουμε!

[Και οχι, δε χανεις δεδομενα, με Clear Cmos*]

.

.

.

.

.

.

* καθαριζει /γυριζει bios σε default, ισως βοηθησει...

βασικα απ' τα πιο απλα, που μπορεις να δοκιμασεις!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ.θα το δοκιμασω αυριο κ θα σας πω αποτελεσματα

-----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 03 : 39 : 50-----

λοιπον παιδια το εκανα.τωρα η δν το εκανα καλα γιατι συνεχιζει τον ηχο η απλως δν εγινε τιποτα.η μητρικη ειναι μια PE11-EC κ ειναι αρκετα παλια καμια 6-7 χρονια το εχω το pc.

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 01 : 41 : 49-----

αν υπαρχει περιπτωση να καηκαν οι ραμ μπορω να βαλω αλλες 400mhz,οταν οι παλιες ηταν 266mhz??

Δημοσ.

κοίτα πρώτα μήπως καταλάθος ξεκούμπωσες κάποιο dimm (παλιές μνήμες). Το συνεχόμενο μπιπ είναι επειδή ο Η/Υ δεν έχει εγκατεστημένη μνήμη επάνω. Προσοχή!!! φόρα πλαστικά γάντια για να μην κάψεις τα dimm από στατικό ηλεκτρισμό!!! επίσης, επειδή η μνήμη πρέπει να κουμπώσει και από τις δυο πλευρές καλά, ένα κλικ πιο έξω και μπορεί να μην παίζει.... έλεγξε το καλά...

Δημοσ.

τις μνημες τις εχω δοκιμασει απειρες φορες...

δοκιμασα να βαλω μια αλλη 512 στα 266 που βρηκα,μονη της,αλλα παλι τιποτα

την καρτα γραφ την αλλαξα,παλι τιποτα

τον σκληρο τον ειδα,δουλευει μια χαρα

αλλα εβγαλα εκει π εκανα δοκιμες

ενα τετραγωνο πλαστικο το οποιο ειχε 4 καλωδια(2 μαυρα,2κιτρινα) -->http://www.thgtr.com/motherboard/20030310/images/dip.jpg

κ απο το manual της μητρικης γραφει +12V power(ATXP1)

κ οταν ανοιξα τον υπολογιστη χωρις το καλωδιο αυτο,ναι μεν δν εκανε το μπιπ αλλα παλι δν ανοιγε.οταν το ξανασυνδεσα τα μπιπ αρχισαν παλι :-(

Δημοσ.

Αυτό που υποθέτω εγώ είναι ότι με το να σφηνώσεις DDR2 μνήμη σε DDR 1 slot, κάπου έκανε βραχυκύκλωμα και έκαψες τη motherboard.

Αν δοκιμάζεις άλλες μνήμες και κάνει τα ίδια, τότε πολύ πιθανό να συμβαίνει το παραπάνω...

Δημοσ.

Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες που έχεις τώρα πάνω. Ίσως κουνήθηκαν και δέν κάνουν καλή επαφή. Επίσης κάνε το ίδιο με την κάρτα γραφικών βγάλτην και ξαναβάλτην. Περιμένω αποτελέσματα.

Δημοσ.

μπα φιλος,οπως εχω ηδη πει το εχω κανει αυτο απειρες φορες...ξερει κανεις τι κανουν τα καλωδια που ειπα πιο πανω??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...