Προς το περιεχόμενο

αυτο εδώ είναι ιός ?

nickarmy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο καθηγητής μου είπε οτι είναι bat απο μακρια ....

Δεν θα συμφωνήσω. Τα bat αρχεία είναι εργαλεία. Το πως χρησιμοποιείς ένα εργαλείο έχει σημασία. Με την ίδια λογική και ένα πιρούνι μπορεί να σκοτώσει. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποφεύγουμε.

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι είναι τόσο καλό να αποφεύγεις τα .bat αρχεία. Εμένα πολλές φορές μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα ειδικά όταν θέλω να κάνω κάτι αυτοματοποιημένα. Επίσης ο θείος πχ μοιράζει πολλά προγράμματα των οποίων η εγκατάσταση γίνεται μέσω .bat. Τέλος, οι ιοί που θεωρούνται δύσκολο να αποφευχθούν και μπαίνουν σε pc χωρίς να τους καταλάβεις δεν είναι σε .bat μορφή. Οπότε, γιατί να τα φοβάσαι τόσο? Αν έχεις .bat αρχείο, το ανοίγεις για επεξεργασία και βλέπεις τις εντολές του.

Δημοσ.

Φαγωθήκατε με τα batch files!

Είστε ικανοί να δημιουργήσετε τόσο ντόρο, ώστε η Microsoft - που χατήρια δε χαλάει σε κάτι τέτοια - να φτιάξει το installation για τα 7 με batch commands...

Δημοσ.

Χρησιμοποιουμε τα batch αρχεια με εντολες DOS σε εναν ιο π.χ για να εγκαταστησουμε τον ιο στα registry να ανοιξει πολλα .exe μαζι κτλπ δεν ειναι ο ιος.Ο ιος αναπαραγεται και εγκαταστητε με πολλα .exe συνηθως στο directory των windows αρα δεν θα χαρακτιριζα το batch εναν ιο(εξερουνται οι παλιες εποχες με λειτουργικο MS-DOS γιατι δεν υπηρχαν .exe).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...