Προς το περιεχόμενο

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ Insomnia

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edo symbainoun <BR>polla koufa de einai mono oti den vlepo panta ta forum opos palia --ta vlepo read only mono---APO THN KENTRIKI SELIDA VLEPO ENO EIMAI ONLINE PRAGMATA POU ANAKOINONE I INSOMNIA<BR>PRIN 6 HMERES!!! DHLADH APO 22-10-2001!!!!<BR> <BR>SYGEKRIMENA VLEPO TO ISO RECORDER GIA XP APO 22-10-2001!! SAN THN TELEFTEA ANAKOINOSH <BR>KAI MESA STO SOFTWARE SAN PARADIGMA VLEPO TA TOPICS MEXRI 19-10-2001 !!!!<BR> <BR>GIRISA TO SYSTHMA PISO ME GHOST MIPOS XALASA TIPOTA KATA LATHOS<BR>ALLA PALI TA IDIA<P>TH FORA AFTI POU VAZO AYTO TO TOPIC POU DIAVAZETAI MPIKA KANONIKA AN TORA VGO KAI XANABO THA VLEPO 6 HMERES PISO KAO MONO READ ONLY<P><BR>KAMMIA FAEINH IDEA;;;;;; mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

Δημοσ.

Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα από το γραφείο όπου μπαίνω με forthnet... Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου που μπαίνει με Compulink..<P>Και Ctrl+F5 να κάνεις, και το Temporary Internet Files να καθαρίσεις, πάλι τα ίδια δείχνει...

Δημοσ.

ti na po den xero...<BR>h compulink niptei tas xeiras ths<BR>kai kala kanei GIATI MONO H INSOMNIA KANEI AFTA TA PALAVA KANENA ALLO SITE--tora TSANTISTIKA..<BR>ego pantow agapitoi stis 4 fores pou mpaino<BR>oi 3 einai deka meres piso kai h mia mono einai sosth mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 confused.gif" border="0<BR> mad.gif" border="0<p>[ 27-10-2001: Message edited by: mazda ]

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείτε τον proxy τού provider σας, δοκιμάστε να τον απενεργοποιείστε (ώστε να έχετε direct σύνδεση με το Internet).<BR>Ή κάντε το αντίθετο (ανάλογα)... wink.gif" border="0 <P> cool.gif" border="0 cool.gif" border="0 cool.gif" border="0

Δημοσ.

Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν να φταίει ο proxy. Με ή χωρίς proxy το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Μάλλον κάτι παίζει με το IP και πολλές φορές ενεργοποιείται το παλιό της insomnia αντί του καινούριου. Το γιατί ακριβώς δεν μπορώ να το καταλάβω.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια πηγα στο φιλο μου τον mazda και μπηκαμε απο το pc του με τους δικους μου κωδικους στην insomnia που εγω μπαινω κανονικοτατα απο το σπιτι μου.Εκει το προβλημα παρεμενε!!!!...Μπορει λοιπον να φταιει η insomnia? Γιατι εγω απο το σπιτι μου μπαινω κανονικα? mad.gif" border="0 mad.gif" border="0 mad.gif" border="0

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by mazda:<BR><STRONG>Hal9000 ayto me ta kefalea den to katalaveno<BR>kapou akousa oti ta kefalaia simenoun thimo h kati tetoio...einai dynaton;;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>OXi akribos, shmainei oti fonazeis, bebaia mporeis na grapseis KAPOIES lekseis me Caps gia na tis toniseis, oxi omos oles smile.gif" border="0

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί, μπήκα κανονικά από το γραφείο. Μάλλον το πρόβλημα διορθώθηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...