mazda Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 edo symbainoun <BR>polla koufa de einai mono oti den vlepo panta ta forum opos palia --ta vlepo read only mono---APO THN KENTRIKI SELIDA VLEPO ENO EIMAI ONLINE PRAGMATA POU ANAKOINONE I INSOMNIA<BR>PRIN 6 HMERES!!! DHLADH APO 22-10-2001!!!!<BR> <BR>SYGEKRIMENA VLEPO TO ISO RECORDER GIA XP APO 22-10-2001!! SAN THN TELEFTEA ANAKOINOSH <BR>KAI MESA STO SOFTWARE SAN PARADIGMA VLEPO TA TOPICS MEXRI 19-10-2001 !!!!<BR> <BR>GIRISA TO SYSTHMA PISO ME GHOST MIPOS XALASA TIPOTA KATA LATHOS<BR>ALLA PALI TA IDIA<P>TH FORA AFTI POU VAZO AYTO TO TOPIC POU DIAVAZETAI MPIKA KANONIKA AN TORA VGO KAI XANABO THA VLEPO 6 HMERES PISO KAO MONO READ ONLY<P><BR>KAMMIA FAEINH IDEA;;;;;;
HitMan_(ViktoraS) Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 pigaine internet options kai svise to temporary internet files kai pigaine sto directory twn windows kai svise oti uparxei mesa sto fakelo "TEMP"
mazda Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 EKAna ayto pou eipes apo th selida tou internet alla apo windows,/temp yparxei ena arxeio ~DFD95E ARXEIO TMP 2KB POU DEN SVINETAI ME TIPOTA..<P>KAMOIA IDEA ¨;;;
Hal9000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Με τι provider μπαίνεις ?<BR> και παρακαλώ μη ξαναγράψεις με κεφαλαία γράμματα στο topic (oύτε και στο post πρέπει)
mazda Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Hal9000 ayto me ta kefalea den to katalaveno<BR>kapou akousa oti ta kefalaia simenoun thimo h kati tetoio...einai dynaton;;
Γηρυόνης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα ρε παιδιά. Τι τρέχει; Φρίκαρε ο διακομσιτής ή φταίει ο browser που έχω;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα από το γραφείο όπου μπαίνω με forthnet... Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου που μπαίνει με Compulink..<P>Και Ctrl+F5 να κάνεις, και το Temporary Internet Files να καθαρίσεις, πάλι τα ίδια δείχνει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Εγω παιδια με otenet και με sparknet δεν εχω κανενα πρόβλημα!!!<P>
mazda Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 ti na po den xero...<BR>h compulink niptei tas xeiras ths<BR>kai kala kanei GIATI MONO H INSOMNIA KANEI AFTA TA PALAVA KANENA ALLO SITE--tora TSANTISTIKA..<BR>ego pantow agapitoi stis 4 fores pou mpaino<BR>oi 3 einai deka meres piso kai h mia mono einai sosth <BR> <p>[ 27-10-2001: Message edited by: mazda ]
Johnnie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Αν χρησιμοποιείτε τον proxy τού provider σας, δοκιμάστε να τον απενεργοποιείστε (ώστε να έχετε direct σύνδεση με το Internet).<BR>Ή κάντε το αντίθετο (ανάλογα)... <P>
Γηρυόνης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν να φταίει ο proxy. Με ή χωρίς proxy το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Μάλλον κάτι παίζει με το IP και πολλές φορές ενεργοποιείται το παλιό της insomnia αντί του καινούριου. Το γιατί ακριβώς δεν μπορώ να το καταλάβω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2001 Λοιπον παιδια πηγα στο φιλο μου τον mazda και μπηκαμε απο το pc του με τους δικους μου κωδικους στην insomnia που εγω μπαινω κανονικοτατα απο το σπιτι μου.Εκει το προβλημα παρεμενε!!!!...Μπορει λοιπον να φταιει η insomnia? Γιατι εγω απο το σπιτι μου μπαινω κανονικα?
-nick- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by mazda:<BR><STRONG>Hal9000 ayto me ta kefalea den to katalaveno<BR>kapou akousa oti ta kefalaia simenoun thimo h kati tetoio...einai dynaton;;</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>OXi akribos, shmainei oti fonazeis, bebaia mporeis na grapseis KAPOIES lekseis me Caps gia na tis toniseis, oxi omos oles
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2001 Σήμερα το πρωί, μπήκα κανονικά από το γραφείο. Μάλλον το πρόβλημα διορθώθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.